Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość impreza i po imprezie

Czy rozebranie i obmacanie pijanej dziewczyny jest gwałtem?

Polecane posty

Była u mnie imprezka i koleżanka schlała się do zrzygania. Została u mnie na noc bo przecież nieprzytomna nawet kroku nie da samodzielnie więc jak ma wrócić a inne koleżanki nie były chętne jej dźwigać. Gdy zostaliśmy już sami coś mi strzeliło do głowy. Wiadomo co było dalej. Rozebranie do naga, obmacanie i wkładanie naślinionego palca do c**y ale nic więcej. Czy to był gwałt? Pytam bo gwałt zawsze kojarzył mi się z seksem na siłę a tu nie było nic na siłę. Poza tym koleżanka niczemu się nie sprzeciwiała :D

Gość gość
Jak miałeś na palcu prezerwatywę to jesteś kryty :)

Prezerwatywy na palcu i na języku nie było. O teraz mi się jeszcze przypomniało o minetce ;P Zawsze mnie ciekawiło jak smakuje mineta :D

Gość gość
A palec nie był w rzeczy samej paluchem 21 ym bez gumy !

Gość gość
trzeba bylo ja zerznac ciulu

Gość gość
Tak, to był gwałt. Zgwałcic kogoś możesz nie tylko penisem. Według prawa zgwałciłeś ja i odbywałeś inne czynności seksualne. W sumie to jakieś 3 do 8 lat. Powodzenia. P.S. A jak Ty bys sie czuł gdyby ktoś zgwałcił Cię pijanego w trupa?

Gość gość
Raczej bym się nie przyznawał na twoim miejscu.... moze ty się kiedyś upijesz na jakiejś imprezie i ktoś cie bez twojej wiedzy wydyma nawet bananem.

Gość gość
koleżanka niczemu się nie sprzeciwiała x nie sprzeciwiała się a ty nie podałeś jej żadnych zakazanych środków więc nie doszło do gwałtu

Gość gość
Wykorzystałes dziewczyne, jesteś nie fair. Szkoda dziewczyny bo trafila na dupka nie faceta.

Na faceta? Czy ja gdzieś napisałam, że jestem facetem?

Gość gość
prowokator

Według prawa zgwałciłeś ja i odbywałeś inne czynności seksualne. x Zgwałciłeś? Odbywałeś? Następny co bierze mnie za faceta :O Gdzie wyście to wyczytali?? To była zwykła babska parapetówa. Sam babiniec. Kupiłam alkohol ale nie wiedziałam, że koleżanka zdoi się do końca. Potem jak wszyscy już pojechali nagle coś mi strzeliło do głowy. Zawsze byłam ciekawa jak smakuje mineta a wstydziłam się poruszyć temat przy reszcie koleżanek, żeby nie wzięły mnie za lesbę. Teraz trafiła się okazja zasmakowania cipki gdy nikt nic nie wie więc skorzystałam. To wszystko.

Gość gość
Bajkopisarz i w dodatku nudziarz 🖐️

Gość gość
Fake und gay

Gość gość
Dalismy sie nabrac

@ gość dziś Dalismy sie nabrac x Wiem wiem... ale miejcie to pocieszenie, że nikt nie został zgwałcony, wykorzystany, obmacany, itd. :) PROWOKATOR

Gość gość
> Na faceta? Czy ja gdzieś napisałam, że jestem facetem? Napisałeś: zostaliśmy już sami. Kobieta napisałaby: zostałyśmy już same.

Gość _PROWOKATOR
15:10 Fakt. Punkt dla Ciebie ;)

Gość gość
C***a se zgłoś. W przypadku gwałtu ściganie następuje na wniosek poszkodowanego (chyba że była to osoba poniżej 15 r. ż)

Gość gość
jak to wyjasniala jedna laska na twitterze: popatrz na to tak: gdyby ta pijana laska miala przy sobie torebke z 50zl w srodku, to zarzygana by sobie spala a ty bys wzial jej te 50zl to bylaby to kradziez czy nie? czy to, ze jest pijana i nie wie co sie dzieje, daje komukolwiek prawo do wkladania jej palcow, ku/tasow czy zabierania jej kasy?

Gość gość
Gwałt

Gość gość
Czy g***t? Na pewno molestowanie. Aczkolwiek w tych okolicznościach raczej bez konsekwencji. Cóż zezna jak nie wie co się działo z PiSią.

Gość gość
Jeśli pełnoletnia nie wystąpi z oskarżeniem to formalnie nie ma przestępstwa. Jest to po prostu niemoralne i nieuczciwe. Ja też miałem w młodości podobną sytuację, koleżanka mojej narzeczonej musiała po imprezie położyć się u mnie na noc. Nie potrafiłem się powstrzymać i przy minimalnym świetle zsunąłem jej na moment majtki. Nie dotykałem jej i tak miałem ogromny wytrysk. Zaraz nasunąłem jej majtki i nikt nic nie wiedział.