Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Klaudia 18

Usunęłam ciąże teraz żałuje

Polecane posty

Gość Klaudia 18

Jestem Klaudia, mam 18 lat. 3 tygodnie temu w Niemczech usunęłam ciąże już dosyć zaawansowaną bo w 5 miesiącu. Bałam się że sobie nie poradzę z wychowywaniem po za tym ojciec też sie nie przyznawał. Teraz troche żałuję...i nie wiem jak sobie z tym poradzić :/

Gość gość
Witaj Klaudia tez mam naimie tak jak ty hmm musisz czekac tylko czas leczy rany, radze rozmowy z psychologiem, psychiatra tez usunelam tyle ze ja 2l temu zostalam porzucona w ciazy i bylam sama ze wszystkim. Mi pomogla tez spowiedz sw.

Gość gość
w 5 miesiącu ? Przecież to się już żywe dzieci rodzą. Mój brat się urodził w 5 miesiącu. masakra jakaś

Gość gość
Nie licz tutaj na współczucie

Gość gość
No i wstydz sie. 80 lat Polacy byli mordowani przez Niemcow a teraz 21 wiek a ty im jeszcze w tym pomoglas. A tak poważnie,masz jeszcze czas na dziecko, może za kilka lat urodzisz nowe

Gość gość
mogłas odac lub is do domu samotnej matki lub dostawałas zapomoge z mopsu i te 500+ tylko jezus wyleczy rany musi isc do spowiedzi i powiedzied o tym

Gość gość
Jak dla mnie to nic złego nie zrobiłaś. To Twoje ciało,jednak gdybyś urodziła to mogłaś zażądać od gnoja, który sie nie przyznawał alimentow swoja droga 18 latka to moze bawic sie lalkami a nie siusiakami. Teraz juz wyciagmelas lekcje,nie zadaaaj sie z facetami

Gość gość
w 5 miesiącu?to prowokacja,nikt nie usunąłby tak zaawansowanej ciąży,chyba ze gdzies w rosji czy cos

Gość gość
mogłas odac lub is do domu samotnej matki lub dostawałas zapomoge z mopsu i te 500+ tylko jezus wyleczy rany musi isc do spowiedzi i powiedzied o tym

Gość gość
Wiele kobiet usuwa ciążę ze względów ekonomicznych, mimo że w Polsce jest to nielegalne. Generalnie moim zdaniem nie zrobiłaś nic złego. Większość młodych kobiet czuje się niepewnie, jeżeli chodzi o nieplanową ciążę, i stąd też decyzje o aborcji.

Gość gość
Twoje ciało Twoja sprawa :D Idiotki od kiedy dziecko jest częścią ciała kobiety? Te, które dopuszczają się linczu na młodej też rozumem nie grzeszą. Nie tylko Ty ponosisz odpowiedzialność za dokonanie aborcji. Twojego byłego też to dotyczy. Gówniarz zrobił dziecko i się ulotnił. Wyrzuty sumienia to dobry objaw. Skonsultuj się z terapeutą i zajrzyj na blog Przemiana ks.Pierzchalskiego.

Gość Klaudia 18
Tu dzieciaki w łonie matki knują próby samobójcze Owijając swoje główki pępowiną, wiem to smutne Myślisz, że to takie proste żyć, będąc wyrzutkiem Nie wyjeżdżaj mi tu z marginesem bo się wkurwię

Gość gość
w niemczech do 12 tyg. Po upływie 12 tyg. aborcji można dokonać w przypadku, gdy istnieją podstawy do przypuszczeń, że dziecko może urodzić się upośledzone. W tej sytuacji aborcję dopuszcza się do 22 tyg. od chwili poczęcia

Gość gość
Moim zdaniem autorka tematu postąpiła normalnie i naturalnie. Nie stało się nic złego i nie ma żadnego powodu do zdenerwowania :)

Gość gość
legalnie to 3 miesiace potem trzeba miec chorobe ze by usunac a aborcja to przerwanie zycia w usa aborcje robi sie nawet po urodzeniu dziecka poprostu sie je zabija to sie nazywa puzna aborcja

Gość gość
14:05 ja też jestem wierząca wyobraź sobie, a tak właśnie, to kobieta ma rozsteoy,okres,ciążę,mdłości,bóle porodowe,wy faceci nie ponosicie żadnych konsekwencji! Skoro chciała usunęła i tyle. Wam faceto nic do tego,chociaż jak facet za pl o dni kobietę i nie przyznaje się do dziecka to powinni mu jaja odciąć

Gość gość
Ja tez i nie żałuje. Przejdzie ci. Zycie byś sobie zmarnowala

Gość gość
14:21 jestem kobietą. Rozstępy nie usprawiedliwiają aborcji, która jest przerwaniem życia. Wiesz, że tak tłumaczyła się matka Magdy z Sosnowca? Zabiła dziecko bo miała doła z powodu rozstepów i utraty wolności. Jeszcze trochę i zaczniemy usuwać 5 letnie dzieci. Zawsze jakieś BO się znajdzie. Sorry, ale mentalne dzieci nie powinny uprawiać seksu. Chłopcy ( trudno ich nazwać mężczyznami ) mają przedmiotowy stosunek do dziewczyn. Dla nich kobieta jest workiem na spermę. Można wsadzić w dupę, cipkę, a nawet w usta i zalać spermą. Mówicie, że to wasze ciała, a większość z was pozwala wsadzać sobie w każdy otwór. Polki są tak zacofane, że gwałt w związku jest dla nich czymś normalnym. Czas się obudzić i powiedzieć STOP. L

Gość gość
A wystarczy zatrzymać się i zawrócić w odpowiednim kierunku. Jesteśmy ludźmi, popełniamy błędy, ale nie musimy brnąć w bagno dalej.

Gość gość
Niby jesteście feministkami, a naginacie wszystkie normy, żeby facetowi było dobrze. W XXI chłop stoi na piedestale i wszystko kręci się wokół niego.

Gość gość
Odpisujecie obnazajac swoją głupotę i nieuctwo. Mieszkam w Niemczech,nie ma takiej możliwości aby usunąć ciążę w 5- tym miesiącu,nawet w prywatnych klinikach. Poczytajcie trochę tepoglowe frajerki!

Gość gość
musisz przeprosić Boga za ten czyn i wycofać (słowami na głos) wyrok temu dziecku zadany , dopiero wówczas Pan odnajdzie je i odratuje jego dusze z zaginięcia . Będzie z tobą bardzo źle jeśli byś zginęła , np. w wypadku samochodowym i tą sprawę nie wyspowiadałaś . Tam w zaświatach na to byłoby za późno , a wieczna męka jest bolesna.

Gość gość
Bolesna męka to jest jak się te głupoty czyta ☺