Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Uzależnienie od seksu i masturbacji! To piękło

Polecane posty

Gość gość

Temat jest dość prowokujący, aczkolwiek, nie wiem czy nie prawdziwy. Zacznę od tego że mam 23 lata, od 13 roku życia się masturbuję. 10 lat. Robię to codziennie. Raz dziennie. Były w moim życiu kobiety, choć nie wiele. a mimo to zawsze gdy nie miałem regularnego seksu prędzej czy później sięgałem po masturbację.

Gość gość
raz dziennie to uzaleznienie ? jestes raczej otumaniony przez szkodliwą i dewiacyjną propagande pedofilskiego kleru katolickiego i ich niewilników , ewentuyalnie jehowych , niewiadomo co gorsze... ja przez taką propagande mam teraz nerwice, 30 lat i jestem dziewicą, mialam facetow , konczylo sie na calowaniu lub z dwoma na probach seksu oralnego, jestem znerwicowana sfrustrowana, złośliwa, tłumie w sobie swoja kobiecosc i przez to wszystko jestem samotna, wstydliwa, wmowili mi ze miniówka to wstyd, oral to grzecz, anal uprawiają zboczency i teraz sama ześwirowałam, wstydze sie isc do psychiatry

Gość gość
Ciag dalszy, Chodzi o to że gdy nie masturbuje się więcej niż 2 3 dni. Wzmaga mi się popęd , jestem skłonny iść na prostytutki, aby się zaspokoić. Nie masturbuje się, to mam ochote na seks w burdelu lub z roksy. Masturbuje sie to nie mam ale czy 23 letni facet ma prawo codziennie to robić? masturbacja powoduje że jestem wypompowany z energii

Gość gość
gość dziś bo seks oralny to dewiacja i wulgarne

Gość gość
Ciąg Dlaszy. Ktoś może powiedzieć , znajdź sobie dziewczynę OK ale to nie takie proste, mam swoje wady, nie jestem piekny kobiety mają duże wymagania, ja nie mam smiałości. Każda relacja kończyła się źle, W życiu mam swoje problemy, nie idzie mi na studiach, nie jestem bogaty, To wszystko sprawia że jest mi źle, a ja zamiast skupić się na problemach to skupiam się na erotycznych myślach. Muszę siedzieć w domu bo mam egzaminy i musze isę uczyć , a to już krok do masturbacji. SIEDZENIE W DOMU. No po tym akcie czuje się źle, zgnojony

Gość gość
ciężka sprawa z tą masturbacją ale jak się naprawdę chce to można z tym wygrać. Tylko musisz być przekonany że właśnie tego chcesz. Mi pomogła modlitwa ale to sposób dla wierzących, więc innego ci nie podam

Gość gość
gość dziś Nie jest to katolickie biadolenie. Uwierz mi, Jak ktoś mówi że masturbacja jest dobra to kłamie. albo nie wie co mówi. To jest g****o jakich mało. przez to pozbawiasz się testosteronu jesteś wypompowany, brakuje ci energii, jesteś mniej atrakcyjny, sprawia wrażenie duchowego brudu. Uwierz w to. Ja się tak czuje

Gość gość
problem dotyczy pokarmów zabronionych , przestań spożywać kiełbasy i wędliny wieprzowe a problem twój po kilku tygodniach zniknie i wszystko się uspokoi . Przed wojną stosowano niewielkie ilości soli bromowej z apteki , ale obecnie zapomniane .