Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Doctor Evil

polacy jak to jest codziennie sie truc smołą czadem i kadmem?

Polecane posty

Wiedziec ze rak juz blisko? Jeszcze jakies 600 dni pracy wam zosyalo potem was pochowaja ahahah. Anglicy sobie codziennie wdgchaja wilgotne swieze czyste morskie powietrze z prawie 0 wspolczynnikiem kadmu a u was tem wspolczynmik jest wiecej jak 500. A sie macie za niewiadomo kogo a widzicie to ja wdycham to zdrowe powietrze hahah. Glaby 🖐️

Gość gość
Kogo to obchodzi, pedale :o

Tutaj sobie wychodze na dwor i mi morskie powietrze czysci skore jest gadka i jedwabna, mieszkam na wsi. A w polsce? Wiecznie opryszczka na czole, przyjechalem po dwoch latach w anglii na dwa tygi to wiecznie katar kaszel zgaga i syfy na skorze a tutaj? Nie wiem co to jest katar i syf na skorze buahahah

Gość gość
Kadm jest w "ekologicznych" świetlówkach, które nam stręczą eurofaszyści.

Gość gość
siorbaj gale dzielnicowemu głąbie:-P

Gość gość
Weź wyjdź, siedzisz tu pijaczyno dzień w dzień i spamujesz na głównej swoim c******m życiem :D to dobrze że "u was" jest tak z***biście, szkoda że tam u angoli zaliczasz sie do nizin społecznych :D

Gość gość
oddychasz świeżym powietrzem ale widze że lykasz każde gufno z "polskich" mediów :-D zamiast tu siedzieć, zacznij sprzedawać piece "w których nie można wszystkiego palić" :-D bo taka już jest narracja która przygotowuje durniów do przymusowej wymiany pieców. Na jakie?? Zapytaj kogoś z Gazpromu:classic_cool:

Ja nie pije, a pale ;). W tak razie w anglii niziny spoleczne maja lepiej niz wyzyny bo ja mam 2 minuty stad rezerwat natury ;). Nie truje sie powietrzem, codziennie wdycham super powietrze i to ma wplyw na mnie, mozecie mi pozazdroscic

Gość gość
Doctor Evil dziś Ja nie pije, a pale . W tak razie w anglii niziny spoleczne maja lepiej niz wyzyny bo ja mam 2 minuty stad rezerwat natury . Nie truje sie powietrzem, codziennie wdycham super powietrze i to ma wplyw na mnie, mozecie mi pozazdroscic x nic ci to nie pomoże, jesteś debilem jak każdy kto wierzy w te bzdety o smogu

Hahah... to wy nie wierzucie ze mam tutaj powietrze jak na plazy. A w polsce stalem na przystanku w centrum miasta i w eterze widzialem spaliny z samochodow. Dym czarny wszedzie. Jestescie tepi i niedoinformowani. :D

Gość gość
Idź szukać atencji gdzie indziej pijaczyno :D

Gość gość
i syry se wypierz bo az tu unas czuć brudasie:-P

Gość gość
Marcysia :-)debilu:-P