Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bruno Shatyn

Kaczka na taczkę... archiwum 24

Polecane posty

Gość gość
Up

Gość gość
Wiecie że rząd pis chce zmienić granice Warszawy żeby zyskać wyborców i chcą by do Warszawy zostały włączone 33 podwarszawskie gminy i miejscowości jak Konstancin - Jeziorna ząbki marki zielonka Otwock Pruszków Wołomin Halinów itd i powierzchnia Warszawy ma wzrosnąć 3 krotnie z 517 km kwadratowych do 1500 km kwadratowych i liczba mieszkańców wzrośnie z 1,7 miliona do 2,6 miliona mieszkańców odpowiedni projekt ustawy już jest w sejmie w Polsat News o tym mówili dzisiaj a wczoraj z internetu się o tym dowiedziałem....

Gość gość
Where is the love?

Gość gość
Shatyn i reszta Przeczytajcie ten mój wpis z 13:45 o zmianie granic Warszawy i się do tego odnieście i co i tym sądzicie?

Gość gość
Sadzimy, ze ludzie beda protestiwac ale dlugopis wszystko podpisze. I sadzimy, ze czas sie pakowac i wypieprzac do Australii.

Gość Miasto Namysłów woj opolskie
W podopolskich gminach i Opolu przed 1 stycznia 2017 roku też ludzie protestowali jak prezydent opola Arkadiusz Wiśniewski chciał powiększyć opole i protesty były jeszcze gorsze jak do Sejmu wpłynął wniosek w sprawie powiększenia Opola o 12 miejscowości z 4 sąsiednich gmin rząd przyjął rozporządzenie 19 lipca i to zatwierdził i opole zmieniło granice o 12 miejscowości z 4 sąsiednich gmin z dniem 1 stycznia 2017 roku tak samo będzie ze zmianą granic Warszawy

Gość gość
To preludium przed zmianą granic kraju.

Gość gość
Kędzierzyn-Koźle to miasto w województwie opolskim w powiecie Kędzierzyńsko - kozielskim ma 58 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne OK Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ONA jest znany z browaru Namysłów Namysłów jest 60 km od Wrocławia i 45 km od Opola

Gość gość
A ja wpadam tylko powiedzieć, że to farbowanie ombre zwykłym lorealem się udało :P Dzięki za radę! :D

Gość gość
Otulona, wróć bo widzisz, że bez Ciebie to jakieś gó/wno a nie Kaczki. Coś się shmatynowi gadka bez was nie kręci.

Gość gość
Shatyn tym sięartwo

Gość gość
Sorry miałobyć shatyn się tym martwi

Gość gość
Otulona, Myr, mam pytanie. Może wśród tego pomarańczowego spamu, który trwa od 2 dni przeczytacie i mi odpowiecie, jeśli się orientujecie. Mam brata ciotecznego, mieszka w Berlinie od dziecka, nieważne zresztą. Rozstał się właśnie ze swoją dziewczyną, mają dwójkę dzieci, małżeństwem nie było. Koleś ogólnie nie należy do specjalnie ogarniętych życiowo. Rozmawiałam z ciotką, tj jego matką, jest załamana, bo podobno on nie może sobie znaleźć mieszkania (wyprowadził się od swoje ex) a to = niemożności widywania się z dziećmi (sprawa jest skomplikowana, nie będę tu wywlekać szczegółów). I mam dwa pytania, jako że ja się totalnie nie orientuję w realiach niemieckich, a coś czuję, że on robi swoją matkę w bambuko, kiedy kobita sobie włosy wyrywa z nerwów, że nie zobaczy już swoich wnuków. 1. Czy przy pensji 2200 euro ciężko jest znaleźć mieszkanie dwupokojowe w kwocie wynajmu, która nie pochłonie całej tej pensji? 2. Czy to jest prawda, że zgodnie z niemieckim prawem matka tych dzieciaków nie może przeprowadzić się do innego miasta bez zgody ich ojca? Chodzi o Berlin.

Gość gość
(poza tym mieszkaniem dwupokojowym, w grę wchodzi również kawalerka, dodam.)

Gość gość
Odurzona już się sama wywołuje z goscia. Myslalby kto że kafeteryjna społeczność tak tęskni za pomyloną otuloną :D:D

Gość gość
Zaraz się zaloguje, niby żeby tylko odpowiedzieć na pytanie z doopy i znowu będzie gnila w najlepsze :)

Gość gość
Weźcie się k^wa leczcie, naprawdę :o :o

Gość gość
gość dziś Zacząłeś już leczenie schizofreniku?

Gość gość
gość dziś xxx.lecz się paranoiku.

Gość gość
Idż na forum,gdzie siedzi polonia niemiecka i tam pytaj.

Gość gość
Haha ha nie denerwuj się tak Obspermiona. Doliczylas już ile masz dzieci i z kim? :D

Gość gość
Arecki446.. poczytaj powyższą wymianę zdań i powiedz , czy to niep******e ludzie żyją w naszym kraju ? shatyn taki siaki i owaki , ale bez shatyna nie potrafią żyć . nie lubisz założyciela topiku , chorobliwie nie zgadzasz się z jego poglądami , wkurzają cię jego opinie i nie masz woli , żeby choć troszkę pojąć o czym gość pisze i że ma w wielu sprawach całkowitą lub połowiczną rację po prostu nie zaglądaj na jego topik i nie pluj jadem na każdy jego wpis . proste ! jak dla kogo .... to samo tyczy się reakcji na wpisy otulonej , iftar , myrevina i wielu innych . nie zgadasz się z poglądami tych lub innych , nie potrafisz dyskutować idź na "erotyczny" i tam p**********ile sił w palcach . bo we łbie raczej sił brak .

Gość gość
Nic dodać nic ująć.

Gość gość
To chyba raczej Otulona powinna iść na erotyczny, ona tu głównie włazi atakować Shatyna. To samo Mirek. Iftara też włazi tu powklejac na zlosc autorowi. I cała ta banda nie potrafi bez niego żyć, tak jak hejterzy nie potrafią żyć bez Maciusia, dobra zmiano.

Gość Miasto Namysłów woj opolskie
Rząd pis chce zmienić granice Warszawy żeby zyskać wyborców i chcą by do Warszawy zostały włączone 33 podwarszawskie gminy i miejscowości jak Konstancin - Jeziorna ząbki marki zielonka Otwock Pruszków Wołomin Halinów itd i powierzchnia Warszawy ma wzrosnąć 3 krotnie z 517 km kwadratowych do 1500 km kwadratowych i liczba mieszkańców wzrośnie z 1,7 miliona do 2,6 miliona mieszkańców odpowiedni projekt ustawy już jest w sejmie...

Gość gość
Kiedyś napisałam to, co gość wyżej, tyle, że do Otulonej. Odpowiedziała mi, że taki jest klimat tego topiku (klimat = obrażanie, wyzywanie się, spieranie mimo świadomości, że nikt tu nikogo do niczego nie przekona). Dziwna filozofia jak dla mnie. Taka naparzanka dla przyjemności? Smutne życie w takim razie.

Gość gość
xxx.ja tu nie widze ani mirka.ani otulonej.ani iftar.za to ciebie nocniku.non stop piszacego o nich.

Gość gość
Rząd pis chce zmienić granice Warszawy żeby zyskać wyborców i chcą by do Warszawy zostały włączone 33 podwarszawskie gminy i miejscowości jak Konstancin - Jeziorna ząbki marki zielonka Otwock Pruszków Wołomin Halinów itd i powierzchnia Warszawy ma wzrosnąć 3 krotnie z 517 km kwadratowych do 1500 km kwadratowych i liczba mieszkańców wzrośnie z 1,7 miliona do 2,6 miliona mieszkańców odpowiedni projekt ustawy już jest w sejmie odnieście się do tego

gość dziś Arecki446.. poczytaj powyższą wymianę zdań i powiedz , czy to niep******e ludzie żyją w naszym kraju ? xxxxxx a czy ja kiedyś powiedziałem że w polsce oszołomów nie ma? pewnie że jest ich pełno. Tylko czy jest taki kraj gdzie ich niema?

Gość gość
Up