Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bruno Shatyn

Kaczka na taczkę... archiwum 24

Polecane posty

Gość Miasto Namysłów woj opolskie
Shatyn wiesz że opole ma 4 teatry i otulona snem słyszałaś o tym że w Białymstoku czyli w twoim mieście ma być referendum w sprawie budowy lokalnego lotniska i Białystok chce wybudować lotnisko ps i że rząd pis chce zmienić granice Warszawy żeby zyskać wyborców i chcą by do Warszawy zostały włączone 33 podwarszawskie gminy i miejscowości jak Konstancin - Jeziorna ząbki marki zielonka Otwock Pruszków Wołomin Halinów itd i powierzchnia Warszawy ma wzrosnąć 3 krotnie z 517 km kwadratowych do 1500 km kwadratowych i liczba mieszkańców wzrośnie z 1,7 miliona do 2,6 miliona mieszkańców odpowiedni projekt ustawy już jest w sejmie

Gość gość
Na chooy obrażasz tepa alkoholiczko?

Gość gość
Up

Miasto Namysłów woj opolskie dziś Shatyn wiesz o tym że opole ma 4 teatry? x x Wiem i już ci na to pytanie odpowiadałem. Nie spamuj. Chcesz dyskutowac to dyskutuj ale o polityce a nie o Namysłowie, Opolu itp.

gość dziś Na chooy obrażasz tepa alkoholiczko? x x Ona prawdopodobnie już nic innego nie potrafi.

otulona_snem dziś sam jestes gowniany smiech.gif tuman bez szkoly i bedzie Kluske dyskredytowal smiech.gif smiechu warte smiech.gif idz potancz przy wiolonczeli pajacu x x Tumanem bez szkoły to ty tu jesteś otulona jak widać po twoim języku i wiedzy którą posiadasz na poziomie podstawówki.

otulona_snem dziś juz nie wytrzymal debil idz ty w pisdu tyle ci napisze x x To dzieło twoich rodziców? Mówie tu o twojej kulturze i wychowaniu? Czy ty nie pojmujesz, że [pisząc w ten sposób ich obrażasz a nie mnie?

To swoim rodzicom wystawiasz świadectwo swoim zachowaniem. Naprawde nie dociera to do ciebie?

Gość Miasto Namysłów woj opolskie
Shatyn no to o polityce nie rozumiem że jak będzie zmiana granic Warszawy to obecne miasto Warszawa będzie gminą Warszawa i będą też 33 inne gminy nie rozumiem co nie mogą tamtych gmin i miast które chcą włączyć do metropolii warszawskiej co nie mogą z nich zrobić dzielnic Warszawy tylko gminy? Przecież Warszawa w obecnych granicach będzie Gminą Warszawa a tamte gminy dakej będą gminami mimo że będą w granicach Warszawy co nie mogą tych gmin zlikwidować i te gminy przekształcić w dzielnice?

_iftar_ dziś Masz shatyn świadomość że to samo bydło, które pluje na Otulinę pluje tez na ciebie??? x x Mam. Tylko, że otulona twierdzi, że tym bydłem jestem ja...

Miasto Namysłów woj opolskie dziś Shatyn no to o polityce nie rozumiem... x x I to jest podstawa do tego, żebyś zmienił topik.

Gość gość
700

Gość gość
Up

_iftar_ dziś Masz shatyn świadomość że to samo bydło, które pluje na Otulinę pluje tez na ciebie??? x x Mam. Tylko, że otulona twierdzi, że tym bydłem jestem ja... x Dodam... x x I może bys to raczej jej uświadomiła... Wtedy byłoby prościej.

Gość gość
To ciekawe w którym miejscu plulem na Shatyna? Już Ci napisałem po kim jadę na tym forum. Po tobie Iftar, po pijaczce, Areckim i rondlu.

Gość gość
700

otulona_snem dziś patrz na swoja kulture i swoje wychowanie,a nie latas za kims i obrazasz na gosciu swoimi chorymi wklejankami,co ty myslisz ze kazdy jest taki p*****lniety jak ty i ma takie hobby? ze to nie widac ze to ty? ty ludzi za debili masz matole,ulzyli ci jak powklwejales sobie? to moze dalej powklejaj znowu ci ulzy,a od moich rodzicow wara x x A co masz do zarzucenia mojej kulturze? Może jakiś konkret? I już c***isałem wiele razy. Na "gościu" nie pisuje. To tylko twoja chora wyobraźnia. A twoich rodziców obrażasz ty i tylko ty. Moich przy okazji również.

Gość gość
Up

otulona_snem dziś oczywiscie ze to ty,ze to twoje dzielo,nikt inny nie jest na tyle p*****lniety,zeby bawic sie we wklejanki archiwalnych postow,ty od poczatku sie w takie fiki miki zabawiales,i nie jest to tylko moja opinia,a ze durnia bedziesz walal to wiadomo,co innego sie po tobie mozna spodziewac? ze sie przyznasz? x x To tylko twoja chora wyobraźnia. I nic więcej. A że coś ci się "zdaje" to już sprawa twoja i twojego psychiatry. Zresztą... Przeczytaj ostatni post Iftar... I wyciągnij z niego wnioski.

_iftar_ dziś Jako gospodarz topiku powinieneś się do bydła jednoznacznie ustosunkować. A tego nie robisz. Nawet wchodzisz z bydłem w konwersacje przeciw Otulinie. x x Ustosunkowywałem sie wiele razy. Nigdy mnie nie poparłaś. I wchodze w konwersacje z każdą orange która w miare normalnie się zachowuje i nigdy nie popieram chamskich postów skierowanych przeciwko tobie, otulonej itp.

Gość gość
Iftara próbuje wzbudzić poczucie winy że Shatyn za słabo broni jej i Odurzonej gdy go wyzywaja od mend.Cyrk:D

cd... x Kiedys się na topikach politcznych dyskutowało. Teraz twoje topiki są spamowane przez bydło, a ty na to dajesz przyzwolenie. W imię dokopania Otulinie. Nie mój topik, nie moje szambo. x x Na nic nie daje przyzwolenia bo nikt takowego ode mnie nie oczekuje. Bez względu na to o kim są posty chamstwa. Natomiast jeśli post jest w miarę kulturalny (podkreślam określenie "w miarę) to sie do niego ustosunkowuje, skoro napisano prawdę.

Gość gość
Hejterka prosi o interwencję niemęskiego autora topici..

_iftar_ dziś Ja nie jestem od popierania czy potwierdzania. Dorosły jesteś powinieneś jak dorosły postępować. Chyba obecnie jako jedyny na kafeterii bawisz się z bydłem w jednej piaskownicy. x x Skoro masz pretensje do mnie, że rozmawiam z orange to może jednak poparłabyś mnie wtedy kiedy sprzeciwiam sie chamstwu. Bawie sie czasami z otuloną, to prawda. Ale czasem trzeba.

Gość gość
problemem jest , że obecni "młodzi (?!) " ani potrafią , ani chcą rozmawiać , dyskutować , szukać odpowiedzi . wściekle atakując nie wiedząc kogo , co i po co . niby dla zasady , tylko zasad brak , a przy tym i podstawowej wiedzy a ci "młodzi (?! )" w wieku 21-30 lat , szczególnie płci męskiej są na poziomie gorzej niż niskim . tak jak oni dzisiaj - w latach 70 ub. w. zachowywali się niby zbuntowani 13-14 latkowie , którzy najczęściej czerpali wzorce z echa podstarzałych i już wyeksploatowanych amerykańskich niby hippisów .