Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bruno Shatyn

Kaczka na taczkę... archiwum 24

Polecane posty

Gość gość
prawdziwi (???!!) Polacy to poczciwi ludzie ... cisi i pokornego serca. Ta , a świstak zawija te sreberka

Gość gość
a to że nie dają sobie w kaszę dmuchać to już inna sprawa

Gość gość
ten powyższy wpis jest świetny. bogato obrazuje całkowity brak znajomości naszej historii . powszechny zresztą . "w kaszę dmuchać " to my sobie dajemy od zawsze . jak ślepcy i naiwni głupole . tyle , że w kaszę dmuchać to zbyt łagodne określenie . rżną nas w duppe po chamsku i bezczelnie właściwie wszyscy . od wieków . powodów tego zjawiska wiele . jeden z wielu to całkowity brak poczciwości , bezmiary hipokryzji i łatwość manewrowania .

Gość gość
106 lat przeżyła i zmarła . Sekretarka Goebbelsa . Ciekawe jaką emeryturę dostawała ?

Gość gość
9:23 Za taki tekst w LO byłem na dywaniku u dyrektora. Ale to dwie dekady temu. Mimo wszystko, dziś możesz to sobie głośno napisać i to właśnie wolność

Gość gość
Ale swoją drogą jest patent. Jak Otulona za bardzo fika i jedzie po Shatynie, wystarczy ją tu pół dnia pocytować i jest spokój przez 4 dni. Jej nawet wyzywać i obrażać nie trzeba, wystarczy przytoczyć jej własne słowa :o Trochę to smutne :(

Gość Arecki446
to że mas ktoś zawsze w dupę bzyka to i ja wiem. Tylko czemu? Bo w rządach zawsze siedzieli i siedzą sami polskojęzyczni cwaniaki i sprzedawczyki. Jacy są polacy można zaobserwować w małych społecznościach gdzie żyją sami polacy. Ja wychowywałem się na kurpiach gdzie żyli typowi polacy i małe grupki żydów. Sąsiedzi mogli żreć się o byle co. Ale niech by się krzywda stała któremu to ten wróg jako pierwszy pomagał bo był najbliżej. Zanim cała wioska się do pomocy zleciała. To znam z osobistych doświadczeń.

Gość Miasto Namysłów woj opolskie
Bruno shatyn i reszta wczoraj się dowiedziałem że pis chce zmienić granice Warszawy żeby zyskać wyborców ps i od przyszłego roku Warszawa ma być większa i do Warszawy maja być przyłączone 33 sąsiednie gminy i sąsiednie miasta jak ząbki zielonka Konstancin- Jeziorna Pruszków Otwock itd i powierzchnia Warszawy ma wzrosnąć 3 krotnie z 517 km kwadratowych do 1500 km kwadratowych i liczba mieszkańców z 1,7 miliona do 2,6 miliona...

Gość gość
Arecki, potwierdzam. Ja mam podobne doświadczenia. Ale jak np potwierdzisz fakt, że z kolei na obczyźnie nie kto inny tylko Polak Polakowi wilkiem? W łyzce wody by się utopili wzajemnie i powie Ci to 90% osób mieszkających poza granicami kraju wśród, którzy obcują wśród innych Polaków. Ja się jednak skłaniam ku powiedzeniu, że naród piękny, tylko ludzie k^wy.

Gość gość
pogląd , że wszystkiemu winni żydzi , ruskie , niemce ( kolejność zależna od indywidualnych upodobań ) jest powszechnie znana od zawsze . zawsze szukamy winy u innych - nie u siebie . taka już natura ludzka . im więcej robisz głupstw tym więcej upierasz się , że to inni winni .

Gość gość
a to co funkcjonuje w małych , lokalnych społecznościach ma się nijak do losów narodu . u takich lokalnych społecznościach wystarczy , że zjawi się byle kombinator , który np. wysypisko śmieci chce założyć , popracuje tam chwilkę wg. najlepszych standardów urabiania ludzi i zaraz cała społeczność będzie podzielona i śmiertelnie na lata skłócona . nawet jak przykładowe wysypisko NIE powstanie . to tylko kwestia potrzeby innych i odpowiedniego "zmiękczania"

co do tej obczyzny że polak polakowi wilkiem to też nie wiemy czy to są rdzenni polacy

Gość gość
ha , ha , ha .. im bardzie "rdzenni" tym bardziej skłóceni i zawistni . ci mniej (?!) rdzenni ( w domyśle o żydowskim pochodzeniu ) od zawsze starali trzymać się razem i pomagać sobie wzajemnie . dlatego świat liczy się z nimi .

Gość gość
Arecki446 na jakim ty świecie żyjesz ?

Gość gość
Całe szczescie, ze Polki są ładne, przynajmniej nadrabiają za cały naród :P

społeczność żydowska tak samo jak i romska trzymają się razem, pomagają sobie i łupią inne społeczności dla tego mają się nieźle. Polaków gubi ich nadmierna gościnność i zbyt wielkie zaufanie do innych. Znam to między innymi po sobie

Gość gość
zapewniam cię , że gościnnych , naiwnych i łatwowiernych w innych nacjach jest statystycznie taka sama jak wśród nas . to , że odwiecznie "rżną nas w duppe" jest zdecydowanie zależne od czegoś innego . i nie ma tu nic powiązanego z żyjącymi wśród nas innymi nacjami narodowymi . szczególnie , że po wojnie jesteśmy dość jednorodnym społeczeństwem w porównaniu z innym krajami

jak jest w innych społeczeństwach to ja niewiem bo poprostu nie miałem okazji dłużej przebywać. Mają i polacy swoje za uszami, ale żeby byli nagorsi?

Gość gość
a , takie stwierdzenie nie padło , że najgorsi ... podobnych jest wielu . mądrzy rżną , głupi są rżnięci . tak w wielu regionach świata . pytanie co robić żeby dostać się od głupich do mądrych , a nie rozczulać się , że to inni winni .

Gość gość
Z tym rznieciem to frazes.

tak właściwie to i racja z tym polskim durnym narodem. Przypomniały mi się przypadki darcia się między sobą w rodzinach. Wystarczy nie zostawić po sobie testamentu

Gość gość
Najgorsze jest to, że nie mamy pewności czy Arecki jest rdzennym polakiem:o

Gość gość
gość dziś Arecki, potwierdzam. Ja mam podobne doświadczenia. Ale jak np potwierdzisz fakt x Faktem jest,że masz trociny zamiast mózgu.Arecki piszesz z shatynem.

Gość gość
gość dziś Najgorsze jest to, że nie mamy pewności czy Arecki jest rdzennym polakiempechowiec.gif x Tak towarzyszu nocnikowy,nie macie pewności.Chory kretyn.

Gość gość
z tym " rżnięciem " to NIE frazes . to zwykła przenośnia. jak bardzo celna świadczy historia . ta szczególnie po J III Sobieskim , oraz okresy : międzywojenny , wojenny , powojenny i od 1989 r

Gość gość
Bruno shatyn i reszta wczoraj się dowiedziałem że pis chce zmienić granice Warszawy żeby zyskać wyborców ps i od przyszłego roku Warszawa ma być większa i do Warszawy maja być przyłączone 33 sąsiednie gminy i sąsiednie miasta jak ząbki zielonka Konstancin- Jeziorna Pruszków Otwock itd i powierzchnia Warszawy ma wzrosnąć 3 krotnie z 517 km kwadratowych do 1500 km kwadratowych i liczba mieszkańców z 1,7 miliona do 2,6 miliona

Gość gość
Tak tak, odwracanie kota ogonem typowe dla przepitych gwiazdeczek naszego tematu spioch.gif Na gadu gadu te linie obrony ustalilyscie? smiech.gif x Spójrz bezrobotny mitomanie na siebie ty każdego tylko obrażasz na gościu wyzywasz wybuchasz agresją,zazdrościsz i śledzisz czyjeś życie bo przejepałeś swoje i wmawiasz wszystkim ze pracujesz.Stary dziad,a taki żałosny.

Gość gość
gość wczoraj Nietrudno się domyślić, skoro jestem tu dokładnie od 2006 ( tu= na kaczkach) xxxi się szmato nowohucki kutajfonie sam wkopałeś.

Gość gość
to nie szatyn, niemoto. Znow sie zalogowac? Tyle ze ja to nie rukola :o

Gość gość
Oczywiscie, bo na kaczkach od 2006siedzi tylko szatyn. Co za kretynisko z tego babsztyla :D