Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Rejestracja kart prepaid

Polecane posty

Gość gość

Najpierw zrobić z Bogu ducha winnego obywatela terrorystę, a potem ratować go przed samobójstwem.

Gość gość
Jak zechcę popełnic samobójstwo to wyłączę telefon.

Gość gość
A wszystko zaczęło sie od jakiegoś durnego filmu, którego bohaterka często zmieniała karty tel. Dlatego wszystkie reklamy rejestracji były adresowane do kobiet.

Gość gość
Oczywiście jak ktoś jest podobny do temtej postaci to tez knuje coś złego (nie bardzo wiem o czym był film). Polska głupota nie zna granic.

Gość gość
To nie głupota, ale reżimowa logika. Od dawna nagrywają wszystkie rozmowy telefoniczne (w cyfrowej postaci nie zabierają dużo miejsca), a teraz będą mogli taką rozmowę sprzed pół roku, wykorzystać przeciwko każdemu legalnie w sądzie. Samo nagrywanie również jest w pełni legalne od czasu Dni Młodzieży w Krakowie.

Gość gość
Nie tylko w sądzie, ale też w każdej sytuacji, kiedy będzie można użyć jakichkolwiek danych przeciwko tej osobie. Np. ktoś kogoś nie lubi, ma większe plecy, idzie do znajomego policmajstra i dowiaduje się, jakie ta osoba ma problemy życiowe albo zdrowotne. A potem juz z górki. Podsłuchy to olbrzymie pole do nadużyć. Dlatego ja nie będąc terrorystką ani przestępczynią, jestem traktowana NIESPRAWIEDLIWIE, tak jak miliony innych spokojnych obywateli tego kraju. Poza tym, jeśli oni mnie podsłuchują to ja tez powinnam mieć dostep do wszystkich wrażliwych danych o nich, o ich życiu osobistym, zdrowiu, rodzinach itd. tak jak oni mają o mnie.

Gość gość
Taa, albo chociażo o ich działaniach operacyjnych w danym wątku śledztwa. Niech pokazują jak zdobyli dany dowód w sprawie. Czy nie zmanipulowali dowodu/sytuacji. A nie że potem takie przypały jak z agentem Tomkiebyły.

Gość gość
* jak z agentem Tomkiem były.

Gość gość
Ja tam nic nie zmalowałam :( Chciałabym tylko rozmawiać SWOBODNIE z najbliższymi, a nie przy udziale dzielnicowego i różnych ujów którzy nas inwigilują w celu oskarżenia o ich własne przestępstwa.

Gość gość
W każdym razie traktowanie porządnych ludzi jako terrorystów jest głęboko niesprawiedliwe.

Gość gość
Tu nie chodzi o terroryzm! Tu chodzi o totalną inwigilację,monitoringi na każdym kroku,chcą o nas wiedzieć wszystko,wtedy można ciemny lud kontrolować.To coś w rodzaju spowiedzi u klechy.Kiedyś ciemny lud latał do klechy na spowiedz i kler wiedział co się swięci w stadku,teraz naród troche mądrzejszy eo biorą się za nas z innej strony i jakos to trzeba uzasadnić!