Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość arizona_face

Cieszę się, że Ukrainki przyjeżdżają do Polski

Polecane posty

Gość arizona_face

Uważam, że dla nas Polek jest jeden plus masowej imigracji dziewuch ze wschodniej Ukrainy do naszego kraju. Mimo, że większość młodych Ukrolek jest niezadbana (wystarczy spojrzeć na zęby, suche, łamliwe włosy i ogólny styl) na siłę wręcz szukają byle jakiego męża wśród Polaków. Oznacza to, że budowlańcy, magazynierzy, kurierzy i reszta zawodów niskiego prestiżu wreszcie mogą przebierać wśród dziewczyn na swym poziomie. Tym samym Polki nie są narażone na prymitywne podrywy z ich strony.

Gość gość
Mimo, że większość młodych Ukrolek jest niezadbana x zobacz na polki, same kurwy z grzybicami pochwy , katolickie dwulicowe zakłamane ścierwa , mózgi przeżarte pisiorstwem postawą roszczeniową (typu 500 plus, ludzie korzystajacy z programu 500+ to przecież śmiecie i margines)

Gość gość
Faktycznie, niech tacy jak ten frustrat agresywny z 11.09 nas nie podrywają :)

Gość gość
Wole nie zadbana ukrainke od Polki powracajace z UK, wiadomo dlaczego

Gość arizona_face
O tym właśnie mówiłam, że wówczas tacy polscy frustraci będą mogli liczyć na czułe objęcia Ukrolek dorabiając ideologię, że oni świadomie wybrali kobietę, bo Polki to rzekomo fatalne, niezadbane, roszczeeniowe bo mają wymagania, te z UK co powrócą to już ogólnie kwalifikowane jako gorsza kategoria człowieka, a taka Ukrolka bierze co popadnie, nie narzeka i za kartę Polaka gotowa nadskakiwać budolwańcowi czy tam innemu magazynierowi :)

Gość gość
Według deklaracji rządu z ramienia PiS to świadczenia socjalne jak 500+ będzie przysługiwać także ukrolskim rodzinom, niektórym sprzątaczkom z Ukrainy u mnie w robocie juz się oczy świecą na taką "górę kasy". Nie zapominajmy bowiem, że najniższa krajowa u nich to marne 300 zł

Gość gość
Slyszalem ze tym polkom co wracaja po kilkuletnim pobycie za granica to mozesz mercedesa zaparkowac a w ukraince to ledwo dwa cienkie palce mozesz sobie zagrzac

Gość arizona_face
To pewnie legendy krążące po polskich placach budowy, gdy wycieńczonym robolom pracującym na akord przyjdą do głowy jakieś śmieszniutkie (na ich poziomie) kawały do głowy między buchem papieroska a wylewką betonu na strop. :D

Gość gość
A ja slyszalam, ze podludziom lecacym na ciasne ukrainki nie staje, ale to nie problem, bo sasiad pomoze zrobic rodowitego dziedzica :)

Gość gość
powinny brać swoich Polaczków do siebie ;) nam takich łajz jak nie dorobieni panowie nie potrzeba

Gość gość
Autorko, podoba mi się Twój tok myślenia :-)

Gość gość
Tylko patole i plebs żenią się z Ukrainkami, człowiek na poziomie tego nie ruszy.

Gość gość
niech biorą swoich księciuniów z Polski na ukrainę nam zrobią przysługę

Gość gość
Ukrainki są super, mądre, ładne i miłe. Nie to co polskie babsztyle.

Gość arizona_face
Naturalnie, właśnie mówiłam o tym, że subiektywne spojrzenie robola co do Ukrolek jest trochę spaczone i odbiega od rzeczywistości, ale nie ma sensu dewastować samopoczucia takich, którzy wreszcie znaleźli swe "mądre, ładne, kochane" księżniczki z Ukrainy, nie to co roszczeniowe Polki zadzierające noska :P

Gość arizona_face
gość z 13:39 a dziękuje i pozdrawiam oczywiście :)

Gość gość
Przecież wiadomo, ze żaden facet na poziomie nie zada sie z Ukrainka. Na ich miejscu to wolałabym zostać na Ukrainie niz męczyć sie z jakimś polskim debilem robolem, który będzie rządal obiadków hehe , ale nie moja sprawa :P

Gość arizona_face
Ale te ze wschodnich oblasty (obwodów), gdzie znów wybuchły walki są tak zdesperowane, że nawet kulawego alkoholika z Polski wezmą za męża byleby nie wracać do swej ojczyzny. To jaką dobrą partią jest dla nich taki budowlaniec czy tam inny magazynier :) Mało tego - może to brzmi groteskowo - ale one uważają Polaków za dżentelmenów, przystojnych względem swoich krajanów i traktujących związek po partnersku. Tak, poważnie :D

Gość gość
Tak, chamy i kretyni, krętacze oszuści, na tle Ukraińców wypadacie jak dżentelmeni, zatem łapcie się Ukrolek, ostatnia Wasza szansa, by udawać przed sobą, że jesteście mężczyznami.

Gość gość
Wszystko fajnie autorko, tylko wez pod uwage to, ze ci wg ciebie "wartosciowi i na wysokim poziomie" mezczyzni tez beda tracic glowy dla Ukrainek ;) Bedzie to dla was kobiety powazna konkurencja. A ich "niedomycie i niezadbane zeby" to zwykly stereotyp, w kazdym razie nie regula.

Gość arizona_face
Ależ Polaczki niech se przebierają wśród Ukrolek. Jestem w długoletnim związku z Austriakiem, w czerwcu mamy ślub, chodzi mi tylko o to, aby robole znali swe miejsce i podrywali Ukrolki a nie przykładowo moje młodsze siostry :)

Gość gość
23:24 Nieprawda, w Urainkach gustują faceci, którzy zostali odrzuceni przez Polki przez np. chamstwo, stulejarstwo, skąpstwo itp. Faceci lubujący się w Ukrainkach chcą jak najładniejszą dziewczynę jak tajtańszym kosztem.

Gość gość
*najtańszym

Gość 43 cm w bicepsie
spotkałem w moim nie za duzym mieście kiedys ukrainki (chyba ,w każdym razie mówiły po rusku ) i bez rewelacji.Niskie blondynki o odcieniu myszowatym,przeciętne twarze.Więc rzucać się na nie będę .Lubie niskie blondynki ale one byly naprawdę przeciętne.

Gość gość
A mnie się zawsze wydawało że osoby ocenia się po ich osobowości i wartościach jakie sobą reprezentują a nie po tym gdzie pracują czy na jakim "poziomie prestiżu" są, widać byłem w błędzie.

Gość gość
05:32 No właśnie. :P buroki mogą mieć dobrą pracę i traktować kobiety przedmiotowo.

Gość gość
Przypominam, że na Ukrainie jet epidemia wirusa HIV, więc dziesięć razy zastanówcie się nim zaczniecie wchodzić w intymne relacje z Ukrainka, Ukraińcem .

Gość gość
arizona_face wczoraj Ależ Polaczki niech se przebierają wśród Ukrolek. Jestem w długoletnim związku z Austriakiem, w czerwcu mamy ślub, chodzi mi tylko o to, aby robole znali swe miejsce i podrywali Ukrolki a nie przykładowo moje młodsze siostry usmiech.gif Musisz pamietac o jednej zasadniczej roznicy, ktora zwlaszcza w ostatnich czasach odroznia Europa Wschodnia i Srodkowa od tej typowo Zachodniej. Mezczyzni zachodni moze i sa bogaci, kulturalni, nie mowie ze nie. Ale brakuje im tej dozy agresji, gdy trzeba obronic kobiete przed napastnikiem. Przyklad Szwecji sprzed okolo roku, byl z tego filmik i to dosc znany na Youtube, islamista w metrze zaczepial kobiete, tlumy szwedow przechodza obojetnie, jedynym ktory stanal w jej obronie byl Polak ;) Kobiety mieszkajace w opanowanej coraz mocniej przez islamistow Skandynawii piszace na forach, ze czuja sie bezpieczne slyszac w srodku nocy na ulicy polskie "k***a mac", to sa fakty opowiadane przez kobiety mieszkajace za granica. Bo w sytuacji kryzysowej na "europejczykow z zachodu" nie ma co liczyc, a juz bron Boze na francuzow, predzej biala flage wywiesi niz obroni kiobiete :D Nie mowie ze wszyscy zachodni faceci sa c*****i i wszyscy polacy super odwaznymi facetami, ale jednak pewna przewaga danego typu facetow w zaleznosci od regionu Europy istnieje.

Gość gość
dokladnie gosciu powyzej. uczy sie europejszykow ze agresja jest zla, a kobiete mozna obronic przed bandziorem konstruktywna rozmowa, zal...

Gość gość
Buhahaha jestem z Anglikiem i muszę przyznac, ze to prawda. Z bandziorem by prędzej rozmawiał i pokazał gdzie jest kasa w domu niz użył "przemocy"