Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Niestety zarabiam zbyt malo aby wejsc w zwiazek

Polecane posty

Gość gość
Dookładnie rozumie Twe rozterki autorko. Pracuje za 1850zł, byłam w zwiazku z facetem który zarabiał około 5-7tys. Po 3 latach nasz zwiazek rozpadł się dlaczego... powiedział, że nie wyobraża sobie ze mną przyszłości utrzymania dzieci, że jestem niepoważna że nie awansuje. To bardzo zbiło moją pewność siebie mimo że jestem ładną kobietą i kilka razy na miesiąc zaprasz mnei ktoś na kawe. Mam 28 lat

Gość gość
naprafde zostawil Cie z tego pofodu?

Gość gość
serio zostawil cie z tego powodu??? dooopekkk

Gość kumotr szyszkownik
Oj tam, ja mam 30 lat, zarabiam tylko 5000 zł netto, moja żona ma 22 lata, zarabia 8000 zł netto i jakoś nie ma z tym problemu. Nie przeszkadzaj jej to, że zarabiam 3000 zł mniej. Poznaliśmy się jak ona zarabiała 1000 zł, ja ledwo 2000 zł. Pozdrawiam.

Gość gość
..na net mnie stać bo zarabiam dorywczo a konkretnie pilnuje dziecka ...nie wyjechałam za granice ponieważ moja mama zachorowała na nogi i wymaga tez opieki w domu ;/ nie mam znajomych ,nie znam jezyka nie mam punktu zaczepienia, jestem z wioski tak ciężko zrozumieć ze człowiek z niszy materialnej społecznie nie istnieje? wstydzi się brakow intelektualnych, fajnych ciuchow , uwierzcie mi nie ma nic gorszego niż na siłe isc "do ludzi" i czuc się jak człowiek gorszej kategorii

Gość gość
jestes dziewica?

Gość gość
:O

Gość gość
nieeee :P

Gość gość
Rozumie Cie sama mam podobna sytuacje. Hipermarket - kasa - magazyn. Nie mam szans na nic wiecej... wiek podobny... ale nie mysle o tym wiele

Gość gość
heh ale wy jestescie materialistki

Gość gość
up

Gość gość
Co za bzdury! Ja mam dwa dyplomy i zasuwam w korpo i co?? I Uj! Dowiedziałam się że w Warszawie w Lidlu kasjer zarabia 2500-270o i zaczynam się zastanawiać czy się tam nie zatrudnić bo sama mam tyle a bezustanny stres wymogi i mobbing! :O

Gość gość
w korpo tak slabo? w ktorej korpo robisz? i jakie masz te dyplomy?

Gość gość
w lidlu?

Gość lallamidox
A co wam się k****a wydaje ze ile w korporacji placa na dzień dobry? 10 tysięcy? Buhahaha :D

Gość gość
W krk w korporacji na początek dają koło 2,5 tys. Mój ojciec zarabia dużo więcej od matki i nia oraz innymi pomiata. Jak czegoś nie wie to mówi do niej ty ci.po, na inne kobiety mówi że robią karierę pewnie przez granie na flecie. nie trawie go, jest osobą która doprowadza mnie do łez. Nie chciałabym mieć z nim żadnego kontaktu. Przez pieniędze zróbil się gorszym człowiekiem niż był. Dlatego dobrze wiem jacy są faceci, naogladalam się patologicznych męskich zachowań w domu na przykładzie ojca i brata. Nie chcę mieć nic do czynienia z facetami.

Gość gość
14 48 jest z tzw dobrej rodziny?

Gość gość
Z tego co wiem to jego rodzice byli dobrym małżeństwem, mieli dużo dzieci i zauważyłam że reszta rodzeństwa, a moich wujków, ciotek, średnio za nim przepada- z tego co mi się wydaje to przez jego maniere wszystkowiedzenia itd. A on najmłodszy. Ze wsi wszyscy. Męczący człowiek, nie na moje nerwy.

Gość gość
czyli po prosu byl taki i juz

Gość gość
To nie wiem co w nim mama widziała

Gość gość
up

Gość gość
up

Gość gość
Ludzie zarabiają różne kwoty, jedni dużo, inni mniej, a są też tacy, którzy w ogóle nie zarabiają i w każdej z tej grup, są ludzie, którzy mają partnera, tworzą związki, mają dzieci. Może poszukaj pracy dodatkowej? Wyjedź na jakąś sezonówke, za zarobione pieniądze opłać pierwszy rok studiów, albo jakiś kurs, który pomoże Ci poszerzyć swoje kwalifikację. Szufladkujesz ludzi po ilości posiadanych pieniędzy, chyba nie chciałabyś, żeby ktoś zaszufladkował tak Ciebie, prawda?