Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Upokorzona przez tesciową

Polecane posty

Gość gość

W sobtę na obiadzie rodzinnym miałam kłótnie z mężem przy niej wytrzymałam i uderzyłam go w twarz z otwartej ręki. On wyszedł, teściowa była obok nas i się nie wtrącała. Po jego wyjściu wzięła i mnie uderzyła. A potem się na mnie wydarła. Czuje sie ttalnie upokorzona.

Gość gość
Nie miała prawa cię uderzyć, pożal sie boże mamusia broniąca dorosłego synusia. Zgłoś to na policję.

Gość gość
Dobrze Ci zrobiła :)

Gość gość
Kobieto nie chce mi się wierzyć że Cię uderzyła ale jakby moja teściowa zobaczyla ze jej syna uderzyłam to nie wiem co by mi powiedziala. Trzymaj rączki przy sobie i przestań się prać jak chłop pod wiejska dyskoteką . Jesteś prostaczką

Gość gość
Jakby jakas kwoka uderzyla mojego syna tez bym tak zrobila. Dobrze ci tak

Gość gość
jeżeli uważacie, ze tesciowa dobrze zrobiła, to dlaczego w odwrotnym wątku (jak mąż uderzyl żonę a jej matka go z a to spoliczkowała) też najeżdżałyście na autorkę???

Gość gość
Ale ona go nie uderzyła bez powodu! Dlaczego ta super teściowa się nie odezwała, jak jej synuś obrażał swoją żonę???Powinna stanąć w obronie słabszego czyli synowej a nie synusia!!!

Gość gość
Autorka nie napisała ze Maz ja obrażał tylko ze się klucili. To ty upokorzylas męża dając mu w twarz pod czas zwykłej kłótni w obecności osób trzecich. Teściowa bardzo dobrze zrobiła a co do powodu to i owszem miała za upokorzenia jej syna. Ja tego nie rozumiem jak jesteś kobieta to myślisz że możesz dawać po pysku facetem. Wiadomo ze jak ma zabolec to wali się z pięści a jak upokorzyć to z otwartej i tyle w temacie

Gość gość
Jesli to nie prowo to to co bylo miedzy autorka i jej mezem to ich sprawa, tesciowa nie powinna sie wtracac, jej syn jest dorosly, poradzi sobie sam. Autorko a ty nie masz jaj, jakby mnie tesciowa uderzyla to sorry ale nie zostawilabym tego tak, mialaby szczescie gdybym jej nie oddala. I co to znaczy ze sie na ciebie wydarla?? A ty nie glosu nie masz? I nie, nie jestem mloda gowniara, jestem grubo po 40ce ale nie trawie osob wtracajacych sie w nie swoje sprawy. Rozumiem, ze autorka sama zle postapila bijac meza, to jest oczywiste, ale reakcja tesciowej jak dla mnie byla chora.

Gość gość
Dajcie spokój:) przecież to kolejne prowo tej upokorzonej przez teściowa wariatki