Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

to, co z pozoru jest niemozliwe

Polecane posty

Gość gość

ma wszelkie pozory mozliwosci. jakos tak mi sie napisalo, bo mam wrazenie, ze zbiegow okolicznosci jest na tyle duzo, by nie uwazac ich za zbiegi okolicznosci tylko i wylacznie

Gość gość
Też tak myślę,to jest niesamowite.

Gość gość
To przeznaczenie.Niemozliwe zmierza ku możliwemu.

Gość gość
coś w tym jest,

Gość gość
Najlepszym lekarstwem na raka jest ******czyste powietrze, zdrowa żywność i brak stresu. To, co z pozoru jest niemożliwe, ma wszelkie pozory możliwości. Pamiętajcie o tym, zanim pozwolicie sobie aplikować dawki chemii, które mogą przyspieszyć waszą śmierć zamiast was uleczyć.

Gość gość
**** -- ru/ch

Gość gość
Ru/ch powinien dotyczyć obu stron.

Gość gość
Co jest niesamowite, związane z przeznaczeniem i zmierza ku możliwemu? Opowiecie? 17:35 W tamtym poście chodziło o ******* świeżym powietrzu.

Gość gość
******* -- ru/ch na

Gość gość
Moglibysmy już książkę napisać z tych pozornych zbiegów okoliczmosci.Ogrom tego jest..tak jakby cały Wszechświat nad tym pracował.Jakaś siła a może Bóg,stale splata nasze ścieżki.Tyle ludzi,tyle miejsc tyle wątkow-wszystkie drogi prowadzą do Rzymu ,można by tak rzec.

Gość gość
a jeśli to nie bóg a diabeł splata wasze ścieżki?

Gość gość
Nie nie diabeł,bo wynikają z tego.też korzysci dla innych.Nie tylko my tym żyjemy.

Gość gość
dzieje sie, co dziac sie musi

Gość gość
tworzycie piramidę finansową? to chyba nie legalne ;)

Gość gość
diabeł też czasami splata ścieżki,jak ludzie ładują się w coś kompletnie nie dla nich i wciągają w to innych,a potem w najlepszym razie pozostaje radość,że nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło

Gość gość
Chetnie opisze tylko nie wiem czy dam rade ,jest tych pozornych zbiegow okolicznosci tak dużo ze strony by zabrakło.Wiele osob poznałam dzieki temu..wiele miejsc środowisk i zainteresowań,pare miejsc pracy ,jego rodzinę znajomych.Ja nie wiem jak to sie dzieje ale to zatacza coraz wiekszy krąg.Nawet odwiedzam w ktorych bywał i natrafiam na jego ślady ..bardzo widoczne.Zwiazki i powiazania rodzinne,zrowno z jedej jak i dtugiej strony,jakieś wspolne korzenie.Dużo tego.

Gość gość
17:44 Bóg nie jest jedyną siłą, która dziwnie splata ludzkie ścieżki. Splatać je może również jego największy przeciwnik, aby ludzi zwieść i pożreć. Bądź bardzo ostrożna. Możesz napisać, jakie są te przykładowe pozorne zbiegi okoliczności? Nie wszystko, co do nas przemawia i chce nas do kogoś lub czegoś przekonać, naprawdę jest od Boga. Wątpliwości rozstrzygaj, studiując Pismo Święte.

Gość gość
"Michaelson przestrzega, że nawet jeśli cuda dzieją się w kościele i dochodzi do uzdrowień, nie dowodzi to wcale ich boskiego pochodzenia. Je/zus przestrzegł przed autentycznymi znakami i cudami, za którymi będzie stała inna moc, niż Jego (Mt.7:21-23). Dlatego ostatecznym kryterium przyjęcia lub odrzucenia ich musi być Sło/wo Bo/że, a nie zmysły człowieka. Fałszywe uzdrowienia i objawienia zajmują ważne miejsce w arsenale Sza/tana. Dia/beł, który jest autorem wielu schorzeń (Łk.13:13.16) potrafi nawet cofnąć skutki choroby, jeśli to posłuży jego sprawie."

Gość gość
Mt.7:21-23 "21 Nie każdy, który Mi mówi: "Panie, Panie!", wejdzie do królestwa niebieskiego, lecz ten, kto spełnia wolę mojego Ojca, który jest w niebie. 22 Wielu powie Mi w owym dniu: "Panie, Panie, czy nie prorokowaliśmy mocą Twego imienia, i nie wyrzucaliśmy złych duchów mocą Twego imienia, i nie czyniliśmy wielu cudów mocą Twego imienia?" 23 Wtedy oświadczę im: "Nigdy was nie znałem. Odejdźcie ode Mnie wy, którzy dopuszczacie się nieprawości!"' Mt, 12, 38-42 "38 Wówczas rzekli do Niego niektórzy z uczonych w Piśmie i faryzeuszów: «Nauczycielu, chcielibyśmy jakiś znak widzieć od Ciebie». 39 Lecz On im odpowiedział: «Plemię przewrotne i wiarołomne żąda znaku, ale żaden znak nie będzie mu dany, prócz znaku proroka Jonasza. 40 Albowiem jak Jonasz był trzy dni i trzy noce we wnętrznościach wielkiej ryby, tak Syn Człowieczy będzie trzy dni i trzy noce w łonie ziemi. 41 Ludzie z Niniwy powstaną na sądzie przeciw temu plemieniu i potępią je; ponieważ oni wskutek nawoływania Jonasza się nawrócili, a oto tu jest coś więcej niż Jonasz. 42 Królowa z Południa powstanie na sądzie przeciw temu plemieniu i potępi je; ponieważ ona z krańców ziemi przybyła słuchać mądrości Salomona, a oto tu jest coś więcej niż Salomon."

Gość gość
Niezbadane są wyroki boskie

Gość gość
18:03 Strona: zmianynaziemi

Gość gość
W nic nikogo nie wciagamy,w nic sie nie ładujemy,nie chodzi o finanse to wszystko samo sie dzieje ,wspolne korzenie,powiązane zawody,pasje zwiazki zawarte z obu stron rodzin,nieprzypadkowe znajomosci w środowiskach pracy,pozornie przypadkowe kierowane kroki w takie a nie inne miejsca..przypadki losowe,rozne inne zdarzenia..nie da sie nic przewidzieć ani zaplanować..siła wyższa.

Gość gość
mieczducha888 blogspot com /2016/03/wystarczalnosc-chrystusa-upadek-nauk.html

Gość gość
a ja jednak mam wrażenie,że jak ktoś ma już obsesję na punkcie czegoś lub kogoś,mimo znaków na niebie i ziemi,że jest coś jest bardzo nie tak,to chyba jest pod wpływem diabła i potem w najlepszym będzie radość,że nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło

Gość gość
to jakaś sekta ?

Gość gość
a ja uważam, że jak się komuś coś za dużo wydaje wbrew zdrowemu rozsądkowi to to może być pierwszy dzwonek do poważnej choroby psychicznej. paranoicy wszędzie widzą ZNAKI,SPISKI, itp.

Gość gość
paranoja religijna też istnieje