Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego brzydkie kobiety nie spoczna az nie upokorza tej ladniejszej ?

Polecane posty

Gość gość
Jako facet zawsze leje z takich tematów. Babskie problemy haha.. ciekawe jakby to bylo jakby faceci się wzajemnie wyklocali który jest ładniejszy. Baby to jednak puste są

Gość gość
gość dziś Coś w tym jest. Pisałam kiedyś na pewnym dziale gdzie wyciekło moje zdjęcie. Było bardzo chwalone przez mężczyzn. Ale wśród kafeterianek życia nie miałam. usmiech.gif x Oj rozumiem ciebie.Nie oczekuj,ze i tu nie beda probowaly ci dowalic.Te babska,ktore innym wytykaja niski poziom inteligencji a same mozgu nie maja sie rzucaja do kazdej,ktora osmieli sie twierdzic,ze jest ladna.Najlepszym przykladem jest ten wpis:"Jak znam zycie to cyce pokazalas A facet jak widzi cycki to nawet brzydka morda mu nie przeszkadza , miejcie honor bo to żałosne " ktory jest przepelniony jadem i gdzie ciebie bezpodstawnie obraza :)

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ONA jest znany z browaru Namysłów Namysłów jest 60 km od Wrocławia i 45 km od Opola

Gość gość
gość dziś To skoro jesteś taka piękna to po co się musisz tutaj dowaryosciowywac? Masz kompleksy które ktoś ma tutaj wyleczyć ? Boże widzisz i nie grzmisz baby to ameby umysłowe x A gdzie ty widzisz,zebym sie tutaj dowartosciowywala ?Zadalam pytanie.Gdybys miala "mozg",to bys zauwazyla ta roznice.

Gość gość
up :)

Gość gość
Za to Ty masz "mózg " ze zakładasz bzdurne tematy obrażające niewinnych ludzi wymyslasz glupoty i jeszcze komuś ublizasz , możesz sobie być ładna braku inteligencji i bycia wredna małpa nie uleczysz niczym

Gość wrednybabsztyl
Ale masz dziewczynko jakieś kompleksy?Czy jak?Stary matkę dla brzydszej zostawił?Współczuję

Gość gość
I najbardziej wkurza mnie to ze taką dziewuszka która by mogła co najwyżej za mną torebkę nosić jeśli chodzi o urodę dokucza mniej ładnym ale warosciowym ludziom wmawia innym wredote a sama się rzuca do innych kto nie zgadza się z jej zdaniem , wiesz autorko co to pojęcie "kultura osobista " ? Nie wiesz nazywasz innym wrednymi i zazdrosnymi a sama innym ublizasz , masz ciasny światopogląd

Gość gość
Dlaczego? Bo ładna musi ponieść karę za to, że urodziła się ładna. :D

Gość gość
Zbaczasz z tematu bo mówię o kulturze osobistej , dużo kobiet w tym kraju jest pięknych nie tylko Ty a szczególnie te o zagranicznych korzeniach

Gość gość
Ty jako paszczur powinnaś to wiedzieć autorko , fajnie się grzać w cieniu nas atrakcyjnych kobiet ?

Gość gość
Ale macie k***a problemy! Głupie gąski,gimbaziary. Lepiej żebyście ta wasza,, urodę" przekuly na rozum. Dla jasności jestem facetem i wierzcie mi że dla większości z nas uroda nie jest dzisiaj w modzie. Faceci też się wycwanili i wiedzą że z ładnej miski plugawego jedzenia nie da się zjeść. Powodzenia,piękne paszteciary,rozumu życzę i godności.

Gość gość
Jakby autorka była rzeczywiście taka ładna to by umiesciłaby tu swoje zdjęcie, a poza tym jeżeli jedynym atutem autorki jest ładna buzia( kultury jej pewno brak) to współczuje gdyż sama uroda niestety to za mało żeby w życiu odnieść sukces. Z własnego doświadczenia wiem że zawsze te ładne są lubiane przez koleżanki więc wniosek jest taki że autorka jest wredna i kulturą nie grzeszy stąd wywołuje niechęć wsród rówieśników.

Gość gość
gość dziś Za to Ty masz "mózg " ze zakładasz bzdurne tematy obrażające niewinnych ludzi wymyslasz glupoty i jeszcze komuś ublizasz , możesz sobie być ładna braku inteligencji i bycia wredna małpa nie uleczysz niczym x Kto tu komu ubliza ?Jad sie zaczal saczyc z waszej strony.Gdybys uwazniej czytala (o ile umiesz),to bys wiedziala.W dodatku rzucacie sie do mnie i do kazdego,ktory osmieli sie nie byc waszego zdania.Nie dosc,ze bozia urody poskapila,to jeszcze wredne i zaklamane.

Gość gość
Hahaha jeszcze kradniesz moje teksty autorko ulomna intelektualnie bo to ja kiedyś użyłam w stosunku do Ciebie tekstu (o ile umiesz ) wykrylam ze autorka jest poprostu uposledzone dajcie jej spokój , nawet nic sama nie umie wymyśleć tylko kradnie teksty inteligentniejszym od siebie DNO I KILOMETR MUŁU

Gość gość
Nie dość ze autorką jest ubliza brzydszym ludziom genetalizujac na ich temat to jeszcze kradnie formulki innych forumowiczów desperacja poziom max

Gość gość
Witam autorko nie osmieszaj się nie dziwię się ze 2 czy 3 dziewczyny dały się takiemu wrednemu bazylowi jak ty podpuscic bo normalne dziewczyny się pukaja w łeb jak widzą ten temat i chce Cię uświadomić ze to Ty najbardziej plujesz jadem nie dziewczyny tutaj one w większości z kulturą się wypowiadają a Ty się rzucasz jak pchla na jaja żałosna jesteś , żegnam

Gość gość
A ja jako facet powiem niech przemadrzala autoreczka da foty ja jako koneser ocenie , ale pewnie kłamie jak większość Polek

Gość gość
gość dziś Hahaha jeszcze kradniesz moje teksty autorko ulomna intelektualnie bo to ja kiedyś użyłam w stosunku do Ciebie tekstu (o ile umiesz ) wykrylam ze autorka jest poprostu uposledzone dajcie jej spokój , nawet nic sama nie umie wymyśleć tylko kradnie teksty inteligentniejszym od siebie DNO I KILOMETR MUŁU x Tak sobie slodz ;)To,ze uzylam takiego samego sformulowania nie znaczy zaraz,ze kradne twoje teksty,ktore pod wzgledem intelektualnym zreszta i tak pozostawiaja duzo do zyczenia.

Gość gość
Przecież widać ze to jakaś pryszczata prowokatorka nie dajcie się dziewczyny takiemu trollowi

Gość gość
Za to Ty jesteś taka inteligentna ze wszyscy mają z Ciebie beke , nie masz swojego rozumu więc papugujesz po innych ludziach ich teksty ŻAŁOSNE I ŚMIESZNE

Gość gość
Przestań się już płuc jadem autorko tematu bo się osmieszasz w oczach wszystkich

Gość gość
Boże jaka dziecinada , hahahahahahahahahahaha

Gość gość
Dobra niech autorka daje fote czuję ze będzie kupa śmiechu

Gość gość
Pytasz się bo sama zazdroscisz wszystkim naookolo i musisz się na kimś powyzywac ? Mówisz o pluciu jadem a sama plujesz nim najbardziej , postaraj się o darmową terapię bo jestws niebezpieczna dla otoczenia

Gość gość
Wiekszosc postow pisze jedna i ta sama frustratka,bo widac ;) Masz az taki bol doopy czy nie masz wlasnego zycia ?

Gość gość
No i cicho sie zrobilo ;)To dopiero beka :D A podaje sie za rozne osoby :D

Gość gość
To nie znaczy autorko ze jak ty tak robisz to inni praktykują to samo :) :D

Gość gość
gość dziś To nie znaczy autorko ze jak ty tak robisz to inni praktykują to samo usmiech.gifsmiech.gif x Biedna jestes :) Do tego jestes blaznem i podszywasz sie pod rozne osoby.Myslisz,ze nikt nie zauwazy ?Idz sie leczyc.

Gość gość
A ty naucz się kultury bo masz język jakbyś wylazla z rynsztoka : kultury i klasy nie kupisz za pieniądze , i przestań się sie podszywac pod innych dziewczyno która założyła ten temat prawnie na innych też tak robisz i koniecznie naucz się kultury osobistej