Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego brzydkie kobiety nie spoczna az nie upokorza tej ladniejszej ?

Polecane posty

Gość gość
Tak tak :) Bye ;) 🖐️

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ONA jest znany z browaru Namysłów Namysłów jest 60 km od Wrocławia i 45 km od Opola

Gość gość
up :)

Gość gość
Kiełbasa, powiem ci tak, masz koorefski wyglad , faceci wyczuwają zdzire , wiec branie jakies masz. Czy ładna ? Buhahahaha koło ładnej nie stałaś

Gość gość
Masz jakas obsesje na moim punkcie.Prawie wszystkie wpisy oprocz moich sa twoje :D Do tego podajesz sie za rozne osoby,ty dopiero masz nasrane we lbie :D Moze sama powinnas sie zastanowic nad terapia,bo normalna nie jestes :) 🖐️

Gość gość
Albo Ty na moim bo akurat powyższy wpis nie należy do mnie ;) czyzbys aż snila o mnie po nocach ze każdy wpis od innej osoby bierzesz za mój ?

Gość gość
Masz jakąś manie przesladowcza i jesteś bezdennie głupia

Gość gość
I nie przypisuj mi cudzych słów bo to nawet nie mój styl pisania , ja jestem osobą o wysokiej kulturze osobistej i w swoich wypowiedziach nikogo nie obrażam , za to Ty masz z soba problem bo myślisz że mnie to coś obchodzi a ja na Ciebie leje dziewczynko ciepłym moczem a zareagowalm tylko bo wpychasz mi do ust nie moje słowa , świat nie kręci się wokół Ciebie i już dawno porzucilam ten temat który jest intelektualnie na poziome zera tak jak Ty

Gość gość
gość dziś Albo Ty na moim bo akurat powyższy wpis nie należy do mnie oczko.gif czyzbys aż snila o mnie po nocach ze każdy wpis od innej osoby bierzesz za mój ? x Napisalam,ze "prawie" kazdy,nie umiesz czytac ?Moze trzy wpisy naleza do innych osob,a tak to caly czas ty sie tu produkujesz i jeszcze sie glupio wypierasz,normalna jestes ? Do tego caly czas tu gnijesz,bo za kazdym razem jak tu wchodze to ty przylazisz.Jestes jakims paskudnym prymitywnym babskiem bez zycia jak widac,ktore sobie to rekompensuje plujac na innych jadem.Przykre.

Gość gość
Prymitywna to jesteś Ty bo nawet nie umiesz napisać nic bez obrażania , nie masz za grosz klasy i dobrego wychowania , żegnam i życzę miłego dnia ale takie jadowite osoby jak Ty nie spoczna nigdy dopóki komuś nie dopieka, ps jak nie umiesz wyrażać się z kulturą to się nie odzywaj lepiej się nie odzywać i uchodzić za głupia niż się odezwać i rozwiać wszelkie wątpliwości

Gość gość
Boże daj mi spokój hieno nie mam ochoty Cię słuchać znajdź sobie przyjaciół w końcu

Gość gość
I daj mi spokój **

Gość gość
gość dziś I nie przypisuj mi cudzych słów bo to nawet nie mój styl pisania , ja jestem osobą o wysokiej kulturze osobistej i w swoich wypowiedziach nikogo nie obrażam , za to Ty masz z soba problem bo myślisz że mnie to coś obchodzi a ja na Ciebie leje dziewczynko ciepłym moczem a zareagowalm tylko bo wpychasz mi do ust nie moje słowa , świat nie kręci się wokół Ciebie i już dawno porzucilam ten temat który jest intelektualnie na poziome zera tak jak Ty x Caly czas piszesz o kulturze osobistej,ktorej za grosz nie masz.I na pewno nie przypisuje ci cudzych slow,bo tu malo kto sie wypowiada oprocz ciebie ;) Jak na osobe,ktorej ten temat zwisa i powiewa to sporo sie w niego angazujesz,bo 90% odpowiedzi jest twoich.Wiec przestan juz sie kompromitowac i sobie idz :) 🖐️

Gość gość
gość dziś Boże daj mi spokój hieno nie mam ochoty Cię słuchać znajdź sobie przyjaciół w końcu x Sama jestes nachalna i tu przylazisz.Nikt ci nie kaze sie tutaj udzielac.