Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chce utrudniać mężowi rozwód czy nie mam godności?

Polecane posty

Gość gość
Danela głupia lachudro morda w kibel bo maz po mnie poprawi z drugiej strony i juz ci raz pysk spuchl jak dynia także nie podskakuj bo historia lubi się powtarzać :D

Gość gość
te Daniela nie podskakuj głupia peezdo :D Twój Janusz mówił ze jesteś taka stara ze pamiętasz czasy 1 wojny światowej:D

Gość gość
kiełba a gach Bogdan to wie, ze kiedyś w bramie stałaś na Sienkiewicza?:D

Gość gość
te daniela! Slyszalam ze maz dzisiaj podtapial cie w kiblu bo przypalilas mu wodę na kawę i pogryzlas kapcie :D Dzisiaj zapowiedział ze po pracy bierze cie w transporter dla kotów i jedziecie do weterynarza po silniejsza dawkę leku na wściekliznę. Poradzilam mu tez żeby zabrał cie na odpchlanie :D

Gość gość
o kiełbasa wróciła. :D posprzątałas już rzygi gacha Bogdana?:D Ja się nie dziwię, ze on tak rzyga gdzie popadnie, a ty sprzątać to musisz. Chłop ma zero szacunku do kurwy co stała w bramie i obrabiała każdego chętnego. :D

Gość gość
E Daniela slyszalam ze maz dzisiaj wyjątkowo pozwoli ci spać na posłaniu dla psa :D

Gość gość
E Ale powiedział ze będziesz mogła dostąpić tego zaszczytu tylko wtedy jak zrobisz laskę waszemu psu :D

Gość gość
Kiełbasa nie stresuj się tak. :D Myślałaś kretynko, ze prawda o tobie nigdy nie wyjdzie na jaw? :D To ty faktycznie masz we łbie kał zamiast mózgu. Twój ojciec już dawno ci to mówił. :D Pamiętasz nic warta dziwko? :D

Gość gość
Co głupia stara qurewko zdechlas na wściekliznę?:D

Gość gość
Ty ale ty wypuścił Janusza bo do roboty musi iść na waciki ci głupi kurwwiszonie nie da :D

Gość gość
idź kiełbasa pilnować gacha Bogdana bo się wymknie do sąsiadki i nawet nie będziesz wiedziała kiedy :D znów będziesz latać z wywieszonym ozorem i go szukać jak kiedyś gdy cię wiatr zapylił :D

Gość gość
Kiełbasa twój gach Bogdan wszystkim mówi, ze jakby go eks żona przyjęła z powrotem to nawet by się nie zastanawiał, bo wstydzi się ze przyszło mu siedzieć z zawodową prostytutką ktora jak tylko gębę tworzy to od razu gnój wylatuje :D:D:D

Gość gość
kiełba weź ty kup sobie perukę bo ci łysina prześwituje przez te trzy kudły na krzyż :D:D:D

Gość gość
No chodź kiełba chodź, ja czekam cały czas na ciebie ćwierć mózgu wymieszany z gownami. Od lat obiecujesz i w norze siedzisz zasrańcu. Gdzie te foty łachudro z bramy na Sienkiewicza? :D:D:D

Gość gość
kiełba prymitywie nawet taki zapijaczony gach Bogdan wstydzi się ciebie :D

Gość gość
nie blokuj kurwo

Gość gość
nie blokuj korwo na usługach prostytutki

Gość gość
dobra Ide na silke a ty juz nudna jesteś :p Srajonara

Gość gość
W Polsce sobota rano i patologia spać nie może. Żenada.

Gość gość
kiełbasa a twój pomiot upośledzony odwiedził już tą bramę - dawne miejsce pracy mamusi czy ludzie muszą mu pokazać gdzie kiedyś stała jego matka łajdaczka? :D

Gość gość
idź kiełbasa na sienkiewicza, bo bramę ci zajmą kumpele :D:D:D

Gość gość
gach Bogdan całą kasę przehulał z sąsiadką i znów bedziesz chciała wyłudzać pieniadze od ludzi ty pasożycie albo znów kogoś okradniesz złodziejko

Gość gość
co kiełbasa gach Bogdan zwiał a ty dopiero teraz zauważyłaś. Wiesz co wczoraj mówił sąsiadce? Ze kupuje ci budę i na łańcuch cie zapnie, zebyś za nim nie latała jak wściekła :D:D:D

Gość gość
Kiełbasa ja nie mam psa. Ja mam sukę 100 razy mądrzejszą i porządniejszą od ciebie zawodowa ku/rwo ze szkaradnym ryjem i wyliniałym łbem :D

Gość gość
kiełba a pamiętasz jak cię zapłodnili w tej melinie na Kwiatka dziwko niemyta? :D Później latałaś jak wściekła z bębnem pod nosem prawie rok i żaden się przyznać nie chciał :D:D

Gość gość
taką durną niebieskooką cygankę wysrałaś z kałem zamiast mózgu, dosłownie jak ty :D:D:D

Gość gość
Obciągnij mu kutasa z połykiem spermy, to może ci się uda.

Gość gość
G jak gowno czyli kafeteryjna kiełba uważaj, zeby twój gach z sąsiadką za chwilę nie założyli o tobie tematu. :D Dopiero będziesz srać w gacie ze strachu, że z nów sama zostaniesz :D:D:D

Gość gość
kiełbasa specjalistką od ciągnięcia z połykiem to jesteś ty. wszystkie menele z twojej wiochy tak mówią :D