Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chce utrudniać mężowi rozwód czy nie mam godności?

Polecane posty

Gość gość
Nie powinno się brać rozwodów z powodów tylko uczuciowych. Taką decyzję trzeba dobrze przemyśleć a nie tylko poddawać się emocjom. Trzeba później odnaleźć się w nowej rzeczywistości i temu sprostać. Nowa kobieta znudzi się tak samo jak ta poprzednia. Faceci to jednak myślą tylko penisem jeśli tak łatwo dają się wmanewrować w rozwód w takiej sytuacji jak opisywana.

Gość gość
Te szmato od kiełbasy zrób tu porządek bo nie chce się czytać mądrości tych durnych loch

Gość gość
Jakby nie patrzeć takie trójkąty są przes rane. Mąż - zawieszony w próżni,bo chce mieć dobry wyuzdany seks (kochanka) ale też ciepło domowego ogniska i obiad regularnie na stole (żona) Żona - bo boi sie że zostanie sama,czuje gorycz że po tylu latach wyrzeczeń została po prostu oszukana i olana ze swymi uczuciami. Kochanka - bo naiwnie liczy że on zostawi zonę i będzie z nią.tymczasem mijają lata a on nadal od zony nie odszedł - bo dzieci,bo be bo me. Trafia ją szlag i depresja bo w kolejne święta znowu siedzi sama a on wspólnie z rodziną przystraja choinkę.Przechodzi przez piekło bo dostrzega że jest tylko jego workiem na spermę. x nie moja droga tu się mylisz. Są różne przypadki a patrz co napisała autorka. Jawnie widać ze maz jej nie kocha. To właśnie zone trafia szlag,i woli się po cieszac myślą ze ona będzie miała dość jego dzieci. a prawda może być zupełnie inna-ona to dziecko noże polubic i wspólnie będą spędzać święta a to zina popadnie w depresje i będzie ujadac jak ta tutaj na forum. Ona jest idealnym przykładem jak sfrustrowana może być zdradzona kobieta. Jeśli każda zona taka jest...to ja będąc facetem spieprzalabym gdzie pieprz rośnie. każda kobieta zwabila faceta doopa i nie zaprzeczycie. Bo gdyż jedna z druga zrobiły przerwę na np rok to facet spiertalaby w pod skokach. Wiec teraz mam prawo twierdzisz ze każda z was to dzifka? Bo się pieprzylyscie z nimi? To tak samo działa z kochankami. Pamiętajcie do tanga trzeba dwojga a ta niezrównoważona baba z forum niech nawet nie pisze w moja stronę bo nie będę czytać tych wulgaryzmów. Czasem mi wstyd ze jestem kobieta jak czytam takie s****wo na forum.

Gość gość
gość dziś zamknijcie ryje Grażyny z tymi radami xx Rady innych też ci się nie podobają popaprańcu? Chciałabyś żeby żonę wyzywali tak jak robisz to ty od momentu gdy założyłaś to debilne provo. No to pochwal się nam teraz pustaku ile lat już czekasz na tego żonatego? :D

Gość gość
tumany

Gość gość
nie blokuj ku/rwo

Gość gość
gowniany temat to i sie zacina

Gość gość
Kiełba :D pokaż się. Chcę się pośmiać.

Gość gość
Szurniętej kochance nie podoba się treść postów to blokuje. dziwka jebana

Gość gość
Co kto blokuje debilko? Tutaj się niczego zablokować nie da

Gość gość
dziś te kochanka przecież to provo ty założyłaś, a nie jakaś tam żona :D idiotko skończona sklerozę też masz?

Gość gość
wariatko juz ma wtórne delirium majaczy ze się jej cos zacina :D Gówno we łbie ci się zacielo i nie chce splynac uszami :D

Gość gość
kiełbasa każdy cie rozpoznaje po bykach ortograficznych jakie solisz i, ze wiecznie widzisz zdradzoną żonę. Lecz się kretynko :D

Gość gość
Wątek się wiesza, a szmata z mordą, że ktoś coś blokuje hahahah Duchy qrwa :D

Gość gość
16:18 a skąd ty kurfa masz pewność ze to ja? :D pudło To nie ja ony są z reguły głupie więc się nie dziwie ze to zona założyła. A ty dalej pisz sama ze sobą i szukaj kielby chora psychicznie wariatko z psychoza maniakalno-przesladowcza :D haha

Gość gość
No i nie poszczeka sobie na żonę schizofreniczna kochanka z gownem we łbie :D

Gość gość
gość dziś Co kto blokuje debilko? Tutaj się niczego zablokować nie da xxxxxxxxxx Morda w kubeł psychiczna kurwo co lata z kapciami w zębach za żonatym :D

Gość gość
16:21 "każdy" każdy? Ty tylko psycholko nadajesz ciągle o jakiejś kielbie. Wszyscy się z ciebie śmieją i piszesz po 5 komentarzy pod rząd bo masz rozdwojenie jazni :D

Gość gość
dziś głupia to jesteś ty dziwko cierpiąca na delirium co założyła to provo :D

Gość gość
Kubeł na mordę to ci facet wylał z zawartością gówna hahahahahahah

Gość gość
16.27 co przygłupia kurwo znów ci się komentarze nie podobają? :D

Gość gość
spadaj na szczaw osrusie :D matka stara alkoholiczka nieźle musiała dawać w palnik żeś taka głupia z doopy się wylegla :D Turlaj dropsa zdradzona prostytutko bez godności :D a tekst z kapciami jest mój durna qurewko :D Stara lampucera która maz wali w rogi :D chcialabys być jeszcze taka młoda i ładna jak ja ale zostało ci tylko piehdolenie na forum a ja sobie przynajmniej jaja porobie :D

Gość gość
kiełbasa kurwo z psim gownem na pustym łbie pokaż się nam to się pośmiejemy hahahaha

Gość gość
16:31 wal się na ryj pusta lampucero :D coo maz nadal z pracy nie wrocil i wylewasz jad?:D

Gość gość
weźcie sobie nowe teksty znajdzcie, bo ta lampucera i kapcie z leksza oklepane

Gość gość
te przyglupie :D Slyszlam ze dzisiaj maz podtapial cie w klozecie bo mu wodę na kawę spalilas hahaha

Gość gość
tekst z kapciami jest twój osrańcu bo je sama głupia kurwo w zębach nosisz :D tak samo jak twoja stara prostytutka wiecznie czekająca na żonkosia, zeby wpadł na chwile ją wyyroochać w waszej norze. dwie stare sfrustrowane dziwki :D:D:D:D

Gość gość
te głupia lajzo waruj pod drzwiami kolejna noc masz racje bądź wytrwała może mezulek tym razem wróci na noc?:D

Gość gość
młoda sobie robi z ciebie jaja. To ty się tu frustrujesz :o

Gość gość
a co cię kurwo prymitywna obchodzi cudzy mąż? ty wysrańcu prostytutki nigdy meża mieć nie będziesz. Zapytaj się lepiej gdzie hiva i kiłe wyleczyć i co robić, zeby więcej się nie zarazić :D:D:D