Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zmiana na lepsze po nieudanym związku

Polecane posty

Gość gość

Witajcie, problem polega u mnie na tym iż dwa miesiące temu zostawiła mnie dziewczyna a udało mi się dowiedzieć, że poszło o to że jestem nudny i na każde jej zawołanie dlatego przestałem być atrakcyjny w jej oczach. Od tamtego czasu zmieniłem się na lepsze, nawet znajomi mi to zaczęli mówić i tu pojawia się pytanie, mogę jej jakoś pokazać że się zmieniłem na lepsze, chodzi mi o sposoby, dodam że nie ma nikogo a zależy mi na niej. Obecnie się nie mamy jak widywać dlatego pojawia się problem jak jej pokazać tą zmianę?

Gość gość
Pokaż to lepiej dziewczynie, dla której nie będziesz nudny

Gość gość
Problem w tym, że zależy mi na tej konkretnej.

Gość gość
Strzel ja w pysk, od razu zrobisz się ciekawy ;-)

Gość gość
02:09 Beznadziejna rada.

Gość gość
Prawdziwa rada skoro panience brakuje atrakcji. Pamiętaj, ze my kobiety lubimy mężczyzn, prawdziwych samców :)

Gość gość
To właśnie pytanie do was, jak jej udowodnić teraz, że facet którego zostawiła już nie istnieje a jest ktoś zupełnie inny? Mój błąd polegał na tym że pisałem do niej po rozstaniu żebyśmy spróbowali raz jeszcze zamiast siedzieć cicho i nie dawać oznak życia. Ona pracuje a ja studiuję dziennie i nie mamy możliwości się zobaczyć "przypadkiem". Mieliście kiedyś podobną sytuację? Na dziewczynie strasznie mi zależy ale też wiem że próba rozmowy z nią jest w tym momencie bez sensu, tu trzeba jakoś zadziałać na emocje tylko kiedy się nie widujemy nie jest to proste.