Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chłopak z Egiptu, czy pojechac do niego?

Polecane posty

Gość gość
Selekcja naturalna jak u zwierząt :-D

Gość gość
Obys zostala zgwalcona sprzedana jako niewolnica seksualna albo zabita!

Gość gość
jedź i napisz jak było ...

Gość gość
powiedzcie kochani, bo ja właśnie się wybieram, tam przecież taki skwar, luźną sukienkę na ramiączkach do kolan czy mini z koszulką i pępkiem na wierzchu, jak się ubrać? :)

Gość gość
18.38- to Ty autorko?

Gość gość
nie, przepraszam, nie przedstawiłam się, jestem Amanda :)

Gość autorkaa
hahaha strasznie mi was szkoda, moim zdaniem to jest dno intelektualne byc aż tak zmanipulowanym przez stereotypy i media.... powaga....dlaczego słyszycie tylko te złe historie? bo o tych dobrych nikt nie ma ochoty mówić, to jest nudne przecież , nikt wam w tv nie powie o jakiejś np. polce która poznała araba i ułozyła sobie z nim zycie i zyja sobie teraz w spokoju jak inna grażyna i mietek. Skandal! to się liczy, to zapewnia oglądalność a co za tym idzie kasę..!!! obudźcie sie ludzie i zacznijcie myśleć samodzielnie! Czy ktoś z was jakiegoś Araba w zyciu poznał i z nim rozmawiał? i nie mam tu na myśli pana z budki z kebabem.. podejrzewam ,że nie. Jestem autorką tego posta, pojechałam do Egiptu SAMA (według waszych prognoz powinnam już byc martwa, zgwałcona albo przynajmniej zamknięta w piwnicy w hidżabie). Żaden, ale to absolutnie ZADEN stereotyp się nie spradził. Ten wyjazd wiele mi dał, przekonałam się o tym jak bardzo jestesmy manipulowani przez media. Egipcjanie to życzliwi ludzie, nikt nie był do mnie wrogo nastawiony ze względu na moją religie, Ba, poznałam nawet kilkoro egipskich chrzescijan noszących wielkie krzyże na szyi. Rodzina mojego chłopaka sama proponowała mi pójście ze mna kościoła( już widzę jak przecietny polak prowadzi muzułmanskiego turyste do meczetu haha) . Byłam bardzo ciepło przyjeta, i nigdzie nie czułam się niebezpiecznie, aby wejsc do centrum handlowego czy do muzeum trzeba przejsc kontrolę bezpieczenstwa. A i uwaga , ani razu nie czułam się molestowana przez nikogo, nikt sie na mnie nie gapił itp moze nie jestem wyjatkowo urodziwa , a moze tak zachowują się po prostu ludzie bez kultury osobistej? bo w polsce takich nie ma? w egipcie na pewno sa tez buraki tak jak wszedzie, na moje szczescie zadnego nie spotkałam. eh jeszcze duzo by pisac, ale cos czuje ,ze to na marne. Pozdrawiam

Gość gość
Kiedyś był przypadek że nawet chłopaka blondyna ze Szwecji co przyjechał na wakacje chcieli zgwałcić bo myśleli że to kobieta i dopiero policjanty go uratowali.

Gość gość
gość dziś aż prosi się zacytować "Nie oglądaj telewizji, bo będziesz miał w głowie glizdy." :D

Gość gość
Teoria Darwina działa.

Gość gość
Akurat Ci się udało autorko trafić na normalnych arabów jednak media sobie tych tragicznych sytuacji nie wymyślają! Można albo trafić dobrze, albo się przejechać płacąc za swoja lekkomyślność zdrowiem albo i życiem. Mimo wszystko myślę ze jeszcze malo masz w głowie skoro pojechalas tam SAMA. No ale czego się nie robi dla faceta niee? Widać wszystko, warto ryzykować życie. Bo to mogło się źle skończyć...

Gość gość
Hehe materiał do nagrody Darwina :D wbijcie sobie do glów że ŻADNA islamska rodzina powyżej biedoty NIGDY nie zaakceptuje bialej/nieweirnej synowej . Te hece z niby szacunkiem są dla zmyłki by biała doopa dała wizę i prawo pobytu i zabrała z domu jedną gębę do wyżywienia .Zreguły jest tak że on ma na miejscu umówioną muzułmankę z którą potajemnie bierze ślub wysyła hajs a gdy się zagnieżdzi w Europie to kopie w doopala białą frajerkę i z Egiptu sprowadza beżową żonę .To numer ograny do bólu i masowo stosowany .

Gość gość
22:23 Gdzie żeś to wyczytał? Na pudelku? Czy kolega Arab ci tak powiedział?

Gość gość
jeśli jest lekarzem to nie wykluczone jednak, że jest człowiekiem na poziomie. Niektórzy lekarze wywodzący się z krajów arabskich - także z Egiptu bywają światowej sławy uczonymi - Dobrym przykładem jest pracujący w Kanadzie Nabil G. Seidah - odkrywca PCSK9 - większość nie wie o co chodzi ale substancje hamujące ten receptor to nowe leki przeciwcholesterolowe. https://en.wikipedia.org/wiki/Nabil_Seidah