Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co sprawia ze PROSTYTUTKA ,pomimo ze nie jest taka ladna to ma wielu klientow??

Polecane posty

Gość gość

Co sprawia ze jedna prostytutka ma wielu klientow,dobre oceny na garsonierze,pomimo ze nie jest taka atrakcyjna,a inna ladniejsza od niej nie ma az tylu klientow i nie jest az tak dobrze oceniana?

Gość gość
Kiedyś gdzieś przeczytałam że dobra prostytutka prócz umiejętności w seksie jest przede wszystkim dobrym psychologiem i wie czego dany klient w danym momencie od niej oczekuje. Więc nie zawsze jest tak że te najpiękniejsze nadają się do wykonywania tej profesji. Zawsze trzeba mieć w sobie to coś. Oczywiście nie mówimy tutaj o prostytutkach typu tirówki

Gość gość
No wlasnie tez to mnie dziwi ze mniej atrakcyjna ma wieksze oceny,wiecej klientow niz jej kolezanka z branzy ktora jest bardziej atrakcyjna,nie wiem skad to wynika... ? moze Panowie wiedza?

Gość gość
cudowny sex tel(stęki,jeki,sapanie i ostra rozmowa) kicia robi niesamowite rzeczy zadzwoniłem i jestem mega zadowolony :) 708-780-520 wew 17

Gość gość
jest łatwa.

Gość gość
kazda prostytutka jest latwa

Gość gość
jakie to sa umiejetnosci w seksie? dlaczego jedna ma takie umiejatnosci,a inna nie?

Gość gość
9:14 no i dlatego faceci wolą je od normalnych, bo nie trzeba się bujać i ich przekonywać do siebie przez 3 miesiące, aż w końcu zaufa, tylko w ciągu 2 godzin masz seks.

Gość gość
10:29 Z tym że akurat co to za seks..:O Wyobraź sobie, że ta kobieta robi to dziennie z kilkunastoma klientami i może mieć ją każdy.. i bogaty i biedny, który w końcu nazbiera tyle kasy żeby jej zapłacić.. żal... :P czysty i brudny, inteligentny i głupi.. chociaż inteligentny raczej korzystał nie bedzie z tego rodzaju rozrywek, tylko znajdzie porządną, sexowną kobietę.. ;) Nie wspominając o ludziach chorych i w ogóle..

Gość gość
Dzis nie ma porzadnych kobiet a potrzeby zostaly

Gość gość
11:53 Oj są, są.. z tym że najwidoczniej te, które znasz, akurat się do nich nie zaliczają.. ;) Porządna, czyli taka która sie nie puszcza na prawo i na lewo, bo o tym tutaj mowa, na pewno nie mówimy o zmianie partnerów, bo tak samo jak mężczyzna zmienia kobiety, tak kobieta ma prawo zmieniać partnerów jeśli jej nie odpowiadają i wcale nie świadczy to o rozwiązłości. Chodzi o to, że taka kobieta nie pójdzie do łóżka z byle kim tj. pierwszym lepszym, bo akurat ma ochotę na sex albo po prostu facet tak ją zakręci, że kobieta zdejmuje majtki.. lub przykładowo z nieznajomym, który zaświeci jej kasą, nawet nie starając się by ją w jakiś sposób zdobyć.. Naprawdę nie znasz takich kobiet? Ja uważam, ze sporo takich jest.

Gość gość
11:13 Jedzenia też już porzadnego nie ma, więc najlepiej jeść że smietnikow

Gość gość
12:28 Akurat jest, z tym że trzeba dobrze poszukać ;)

Gość gość
Straszne dylematy mają kafeteryjne prawiczki :P.

Gość gość
Nie ma porzadnych kobiet. Te co nie daja sa ozieble albo zbyt wymagajace i tyle. 9/10 kobiet da przystojnemu bad boyowi po max 3 randce i reszta mezczyzn nie bedzie czekac miesiaca az laskawie i im dadza.

Gość gość
twój target: zakonnice 🖐️

Gość gość
tez mnie to zastanawia

Gość gość
Moze jest tańsza lub sama sobie pisze opinie

Gość gość
07:19 tak i zakochany mężczyzna nie poczeka miesiąca na zblizenie.. odejdzie, bo ona nie jest gotowa? To dobrze, niech da jej spokój, a ten co odczeka swoje, dozna rajskich rozkoszy z ukochaną ;)