Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mąż i jego siostra z rodziną

Polecane posty

Gość gość

Cześć , mój mąż ma zaborcza, rozpuszczoną, zazdrosna starsza siostre. Ona ma jedno dziecko i męża . Chodzi o to , że ona od początku mnie nie lubiła bo zabrałam jej brata i takie tam . Jest oczywiste księżniczka uwielbiana przez rodzinę , każdy jest na jej skinienie , choć nie wiedzie im się źle to ciągną kasę od każdego z rodziny . Nie przeszkadzało mi to dopóki nie zaczęli tez ciągnąć kasy od mojego męża , bo dobrze zarabia . Zaczęło się od naciągania na bardzo drogie prezenty dla jej dziecka , a później także i dla nich . Później przyszła pożyczka . Mąż pożyczył za czasów kawalerskich ok 10 tys zł, mija 6 lat od pożyczki , a pieniędzy dalej nie ma . Choć jak mowie mają bardzo dobra sytuacje finansowa i często wyjeżdżają na zagraniczne wycieczki . Nadal próbują naciągac męża na prezenty , ale ja się nie zgadzam , dodam , że on od nich dostaje zwykle jakieś skarpety . Później jeszcze dwukrotnie prosili o pożyczkę 200 tys zł . Mąż się nie zgodził . Ale nie umie się upomnieć o tamte pieniądze . Wynajelismy mieszkanie na 5 msc za granicą , bo jedziemy tam z pracy i pierwsze co oni wymyślili to to że tam przyjadą na wakacje , mąż się zgodził . A ja mam dość utrzymywania tych niewdziecznikow . Są bezczelni, nie zwrócili długu, są wygodniej i roszczeniowi. Jak przemówić mężowi do rozumu ? Dodam , że dla mnie są niemili i mnie nie szanują

Gość gość
powiedz mężowi to co tu napisałaś, jak masz mądrego chłopa to zakuma i nie będzie problemu, a jeśli masz dupkę a nie mężczyznę i dalej zaproszenie na wakacje będzie aktualne to no cóż... zapytaj jak on się z tym czuje, że siostra jest faworyzowana, czy tego nie widzi, czy nie jest mu przykro, pogadaj z nim mądrze po kobiecemu, "kochanie martwię się o Ciebie", "to brak szacunku do Ciebie, nie mogę na to patrzeć że na to przyzwalasz", za głupka chyba nie wychodziłaś...?

Gość gość
:) nie za głupka nie , za dobrego człowieka :) mówiłam to wszystko mężowi , ale on nie chce skłocac rodziny . Ale ja mam naprawdę serdecznie ich dość . Nie rozumiem ich postępowania , ja zostałam inaczej wychowana . Nigdy niczego nie pożyczałam, ale jakbym pożyczyła to priorytetem dla mnie byłby zwrot pieniędzy. a za prezenty również umiem się odwdzięczyć . A tutaj mam wrażenie , że już mają tak pod nos wszystko postawione , że im się wszystko należy .

Gość gość
Walcz o swoje, bo masz rację. To bedzie trudne, ale nie ustępuj.

Gość gość
Walcz o swoje, bo masz rację.

Gość gość
Próbuje . Przekroczyli juz dawno granice dobrego smaku . Dzięki za słowa otuchy , myślałam , że już ja zwariowałam, ciesze się, że ktoś mnie tu wsparł :)

Gość gość
Zazdrosna jesteś i tyle ! Chytrość zamienia ci mózg w papkę i nie myślisz . Po co ci tyle kasy? nie masz dzieci a pewnie twój mąż jest chrzestnym dla dziecka swojej siostry to i o nie dba. Nie twój interes, nie twoja kasa.

Gość gość
"Mąż pożyczył za czasów kawalerskich ok 10 tys zł," x To nie była wasza wspólna kasa tylko jego, a może im to podarował? ale chytra baba z ciebie

Gość gość
No juz mi tak nie zazdrośćcie, nie ma czego . Ale cieszy mnie to , że wy tak każdemu pieniądze ofiarujecie :)

Gość gość
Jak to nie moja kasa :) a co ja nie pracuje , czy co :) a co masz do moich pieniędzy , będę miała ich tyle ile chce i guzik Ci do tego .

Gość gość
Dzielenie sie z innymi daje satysfakcje :p

Gość gość
hehehehe jego kawalerskie pieniądze były twoje hehehehe> Mąż o tym wie?

Gość gość
Dajcie mi swoje adresy - przysłów ich do was , będziecie mogły czuć satysfakcję codziennie :)

Gość gość
akurat, jeszcze bys chciała żeby tobie dac chytrusie

Gość gość
Pieniądze które miał twój mąż zanim byliście małżeństwem nie powinny ciebie interesować. Chyba naprawdę jesteś chytra i po prostu nie lubisz rodziny męża. Przeszkadza ci nawet to, że przyjechaliby do was na wakacje, czy to takie straszne?

Gość gość
Jestem chytra :) uwielbiam zakładać takie tematy :) i opisywać je z różnych stron i czytać wasze śmieszne wypociny :D czekajcie za jakiś czas następny :D enjoy

Gość gość
Zamiast brać pożyczkę lub kredyt lepiej zacząć zarabiać na Portalu społecznościowym, który NAS WYNAGRADZA za aktywność, podobny do Facebooka z tym małym istotnym szczegółem. Jeśli jesteś aktywny i lubisz dużo czatować, lajkować, publikować posty, dodawać zdjęcia, filmy zapraszać znajomych, przyjaciół, udostępniać pliki Wystarczy że będziesz robił dokładnie to samo co na fb a firma będzie Cię za to wynagradzać $$$!! Posiada wiele ciekawych użytecznych funkcji a jeżeli chciłbyś zarabiać pasywnie daje też taką możliwość. Rejesteracja za free. Przekonaj się sam, bo naprawdę warto Na stronie są 3 krótkie widea które wyjaśniają wszystko http://lukasz9.futurenet.club/info