Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Filooozof

Dlaczego jest tyle pięknych dziewczyn 20 30 lat w Polsce, ale nie chcą sięr***ać

Polecane posty

Gość Filooozof

Co chwilę widzę, zwłaszcza jak jest lato piękną Polkę, Słowiankę. Jakbym każdą mógł zaliczyć to musiałbym wstać przed wschodem słońca, żeby do 24 każdą obsłużyć. Pytanie: Dlaczego one nie chcą się ****ać "od tak"? Tylko trzeba z nimi chodzić itd?

Gość gość
Z tobą nie chcą, a to różnica.

Gość prostaczkaWsiowa
jest 5 powodow: -kobiety maja nizszy poped seksualny -podczas stosunku maja male prawdopodobienstwo orgazmu -boja sie ze zajda w ciaze, chorobami rowniez latwiej zaraza sie kobieta od mezczyzny niz na odwrot -podejscie spoleczne: jak pojdzie do lozka to bedzie wyzwana od qrwy -ryzyko: przypadkowy facet moze okazac sie jakims zboczkiem co zamknie ja w piwnicy i bedzie g****ic lub torturowac

Gość gość
prostaczkawsiowa znakomicie to ujęła :D

Gość
Znakomicie to ujela i mysle, ze taka jest prawda. Te co pieprza sie na okraglo z byle kim, "ot tak"jak to napisal Filoozof to margines. Niestety a moze "stety" z normalna kobieta trzeba "chodzic". Tak bylo zawsze i pewnie tak bedzie.

Gość gość
Są piękne i dostępne dziewczyny, ale od 500zł / h

Gość gość
Jak to nie chcą? Chcą i to bardzo chętnie, tylko trzeba umieć z nimi postępować, trzeba je szanować, doceniać i kochać, a nie traktować jak narzędzie do masturbacji.

Gość
@ gość dziś Jak to nie chcą? Chcą i to bardzo chętnie, tylko trzeba umieć z nimi postępować, trzeba je szanować, doceniać i kochać,...<<< I to nazywasz cytuje " się ****ać "od tak" ? Bo takie bylo pytanie. Moze nauczylbys sie czytania ze zrozumieniem!

Gość gość
Ja daję,ale wybranym.

Gość gość
prawda objawiona: dla wiekszosci kobiet seks jest albo obojetny,albo go nie lubia; tak, tak, wiem, tutaj kazda jest demonem seksu, nimfomanka i boginia sypialni - owszem pare takich kobiet sie znajdzie. mowie o *wiekszosci* mozecie zaprzeczac, wystarczy pare kieliszkow wina i jezyki sie rozwiazuja, kobiety przyznaja, ze od seksu wola: spac, jesc, chodzic na zakupy, ogladac filmy itp itd mezczyzni i kobiety sa po prostu NIEKOMPATYBILNI seksualnie

Gość gość
gość dziś x Jak jesteś kiepski to oczywiste że kobieta woli spać lub jeść, bo po co uprawiać seks jeśli nie ma z tego żadnej przyjemności.

Gość gość1621
ale ja jestem kobieta, do tego kocham kobiety, jestem lesbijka dlatego mowie, ze kobiety do mezczyzn po prostu nie pasuja w lozku

Gość gość1621
mam sporo kolegow gejow, oni pruja sie jak stare przescieradla, to jest wprost niewiarygodne jesli obiektem zainteresowania mezczyzny sa osoby rownie niewyzyte - czyli inni mezczyzni, oznacza to nigdy nie konczaca sie orgie - i tak wlasnie zyja geje natomiast mezczyzni hetero sa hamowani w swoich zapedach przez kobiety, gdyby mogli tez by puszczali sie jak szaleni ale kobiety nie chca dlatego mezczyzni chodza na prostytutki czy prostytutki to wyjatkowo napalona grupa kobiet? NIE im chodzi o kase :)

Gość gość
Napalona prostytutka. Oxymoron. No chyba że na kasę:-D

Gość
@ gość dziś gość dziś x Jak jesteś kiepski to oczywiste że kobieta woli spać lub jeść, bo po co uprawiać seks jeśli nie ma z tego żadnej przyjemności. ..<<< Tak, tak. Ty oczywiscie jestes super. Masz penisa dlugosci co najmniej 25cm, mozesz kopulowac na okraglo i wystarczy, ze spojrzysz na kobiete a juz jej spadaja majtki. gość dziś [16:21 napisal o kobietach jakie to z nich demony seksu na forum erotycznym, sa tez i tacy faceci. Opowiadaj bajki, moze ktos ci uwierzy.