Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego ludzie w pracy nie integruja sie tak jak w szkole, na studiach?

Polecane posty

Gość Tymoteusz1
Powodów jest dużo, ale chyba kluczowym jest to, że znają się tylko na płaszczyźnie zawodowej. Właśnie dlatego najlepsze wyniki finansowe mają firmy, w których pracują zgrane zespoły. Warto pomyśleć o zorganizowaniu wyjazdu integracyjnego na przykład do http://www.hotelfajkier.pl/konferencje-szkolenia/imprezy-integracyjne W ten sposób będziecie w stanie stworzyć więzi w zespole.

Gość gość
Bo op1erdol dostaniesz i wylecisz z roboty

Gość gość
Wypowiadała się niedawno na kafe laska, że u niej w firmie (czasy obecne) było bardzo mało pracy to wszyscy skupili się na romansach i szukaniu kolejnych okazji do spotkań i świętowania po godzinach wszystkiego począwszy od czerwonej kartki w kalendarzu na urodzinach każdego skończywszy - i że się zwolniła bo "nie dała rady".

Gość gość
Dlaczego? Dlatego, ze praca to juz nie szkola, to juz nie zabawa. W pracy sa dorosli ludzie, ktorzy odpowiadaja za siebie i swoja twarz. Zrobisz cos nie tak, bedziesz obgadywany bo jestes skazany na to jedne srodowisko. Ja zawsze bylem przeciwny integracjom w pracy. Mam trochę robolskie podejście do pracy, ale dla mnie działa. W pracy masz wyrabiać produkt i do widzenia. Kończysz to zostawiasz pracę w miejscu pracy i wychodzisz do domu. Dlatego nie znoszę korporacji, które zatrudniając psychologów i wszelkiej maści szarlatanów chcą zrobić z korpo drugi dom, sektę, pożreć twoją duszę. Tego nie znoszę, tej sztucznie stworzonej wymuszonej rodzinnej atmosfery.