Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdrowychłopak1987

jak się zwolnic z pracy ???? beznadziejna sytuacja.

Polecane posty

Gość gość
Chcesz zacząć pracę w nowej firmie ? Albo zarejestrować się jako bezrobotny ? Do każdej z tych czynności musisz mieć kwity wystawione przez byłego pracodawcę. Jak zaczniesz wojnę, to ci kwity zablokuje. Znam panienkę, która w podobnej sytuacji czeka już trzeci rok na swoje papiery. Możesz porobić te ksera i DELIKATNIE zasugerować szefowi, że jak nie zgodzi się na satysfakcjonujące cię rozwiązanie, to pójdziesz z nimi do PiP. DELIKATNIE, bo jak pojedziesz z grubej rury, to szef dostanie wścieka i pójdziecie na noże. Tobie to potrzebne nie jest. Z doświadczenia życiowego wiem, że masz słuszne obawy, co do zupełnej bezstronności PiP.

Gość zdrowychłopak1987
Właśnie nie wiem jak to jest z PiP. Dziwi mnie to że szef prowadzi 20 lat firmę i się nie boi. Rejestruje nas na minimalną a do ręki daje po 2000 zł. Płaci gotówką a nie na konto. Myślę że wszystko zatuszował tak aby się wybronic albo poprostu dogadał się z kim trzeba aby nikt nie wnikał.

Gość gość
zdrowychłopak1987 dziś Co możesz ugrać ? Przecież dostajesz swoją kasę. Innej ci nie da, bo bardziej będzie mu opłacało się przekazać kasę komuś innemu. Cham nie cham, nie daj się idiotom podpuszczać, bo skończysz jak Polska po strajkach S.

Gość gość
Pisza tu prawdziwi idioci.nie ma samowolki juz.te czasy sie skonczyly.jak pip nawali idziesz do sluzb i cigniesz z grubej rury.

Gość zdrowychłopak1987
Do jakich służb ?

Gość gość
gość dziś Tak. Dobra zmiana, bo teraz niedoszły aptekarz wydaje pieniądze podatników, a ten o wyglądzie taliba, uzurpuje sobie prawo do rozwalania samochodów zwykłych ludzi.

Gość gość
zdrowychłopak1987 dziś Przepraszam, ale ty na prawdę nie widzisz, że to jest idiota - mitoman ?

Gość gość
Problem ze ludzie sie boja i nic nie robia.godza sie na to zeby ich dymac w tylki.sa sami tchorze.

Gość gość
gość dziś Mów za siebie durny podżegaczu.

Gość gość
22:07 ja nie takie rzeczy przerabialem tchorzu.

Gość gość
Debilne tchorze jezeli ktos jest swiadkiem popelnienia przestepstwa to ma obowiazek zawiadomic o tym odpowiednie organy.

Gość gość
Debilne tchorze jezeli wiecie o przestepstwie a nie informujecie o tym odpowiednich organow to sami popelniacie przestepstwo.

Gość gość
gość dziś Jasne :D. Szczególnie, gdy cię z kaftana wypięli :P.

Gość gość
Ale moj tylek wyglada normalnie bo nikt mnie w niego nie dyma :-D

Gość gość
gość dziś No cóż... jeżeli jesteś "facetem" który tylko na stan swego tyłka zwraca uwagę :P ...

Gość gość
22:23 usta mam tez w normalnym kolorze bo jie musze nikomu lizac tylka ani loda robic :-D ale po niektorych wypowiedziach sadze ze sa tacy co to lubia :-D

Gość gość
gość dziś Każdy myśli wg siebie :P.

Gość gość
Dobranoc.przemyslcie sobie czy nie warto zrobic sobie tatuarzu?np.toczke na jezyku.

Gość gość
Może idź do http://kancelaria-wylag.com/ i tam doradzą ci co powinieneś zrobić? Prawo pracy z pewnością jasno określa możliwości odejścia z pracy, ale zwykły śmiertelnik nie zawsze dobrze je intepretuje, a pomoc prawnika moze okazać się naprawdę zbawienna.