Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PODZIWIAM i Wspolczuje

PO CO Kobiecie facet,na stale,na cale zycie..Cale zycie uzerac sie z nim,prac mu

Polecane posty

Gość gość
Rescator555 dziś Tak to sobie tłumacz, ale mężczyźni zwykle mają ciekawsze zajęcia, niż pisanie na forum dla kobiet.

Gość
gość dziś Rescator555 dziś A ja gardze babami niedajkami.

Gość
gość dziś Rescator555 dziś Tak to sobie tłumacz, ale mężczyźni zwykle mają ciekawsze zajęcia, niż pisanie na forum dla kobiet..<<< Ja tez mam duzo ciekawych zajec, ale tylko tutaj mam dostep do takiego zalewu glupoty .

Gość
gość dziś Jak napisze jakich ... biedniejszych, Rumunia, Bulgaria, Turcja, ale rowniez Ameryka Poludniowa. A w jakim kraju Ameryki Poludniowej bylas? Bo ja akurat bylem w paru i z pewnoscia tamci mezczyzni, nie walili by konia ani nie uzywali sztucznej cipki jak tu pisze jedna z was. Przecwiczyli by raczej "kulture gwaltu".

Gość gość
I jeszcze Rosja. Jednak uwazajcie na Europe. Tu nastąpilo straszne wypaczenie, gender. Chlopcy chodzą na manikir, a kobiety na zajecia ze stolarki bo to niby trendy. A maminsynek nigdy do smierci matki nie bedzie kochal zony najbardziej. Nie bedzie szanowal tylko oczekiwał wszelkiej troski, damą numer jeden jest mama bo mu nie dala... Skad to sie w Naszym narodzie wzielo? Wielu mezczyzn zginelo w czasie wojen i powstan, kobiety przetrwaly staly sie silne, a o chlopcow dbaja jak o cud swiata. Chlopcy sa wyjątkowo cenni. Zauwazcie jak rola kobiet jest u nas spychana. Dopiero od paru lat mamy kobiety premierow. Podczas gdy w Afryce i Azji, wszedzie kobietu juz dawno staly na wysokich stanowiskach. W Polsce nie szanuje sie kobiet. Matki ucza, ze chlopcu wszystko sie nalezy. Spojrzcie w tramwaju - kto ustepuje staruszkowi albo ciężarnej? Kobieta. Bo ma empatie. A faceci 20-40lat sobie siedzą, udaja ze spia albo czytają bzdety, bo matki ixh nauczyly ty synus jestes panem i wladca

Gość gość
RESCATOR byles w Paru? PARAGWAJU? A ja byłam w Peru. A Ty moze w Petru.

Gość gość
Rescator555 dziś Obrzydliwe. A podobno jesteśmy tym najwyżej rozwiniętym gatunkiem, ale jak widać, dla niektórych seks jest najwyższą wartością... Pewne zachowania powinno się bardziej monitorować, bo taki system wartości nie brzmi zbyt bezpiecznie.

Gość prawictwo pospolite 114
dla mnie seks nie ma znaczenia żadnego , moze dlatego ze nigdy go nie uprawiałem i jestem za stary na to .. Wkrótce będę impotentem za 10 lat .. Więc po co zaczynać coś co i tak ma się skonczyć ? Zadna baba mnie na seks nie złapie ..

Gość
@ gość wczoraj RESCATOR byles w Paru? PARAGWAJU? A ja byłam w Peru. A Ty moze w Petru..<< W Paragwaju akurat nie bylem. Bylem za to w Brazylii, Argentynie, Urugwaju, Chile, Wenezueli, Gwatemali. W Peru, Ekwadorze tez, ale krotko. Nie na wycieczkach tylko sluzbowo, wiec dowiedzialem sie troche o podejsciu tamtych ludzi chocby do pracy. Do kobiet tez ;-). Wprawdzie bylo to dosyc dawno, ale nie sadze, by mentalnosc tamtejszych facetow ulegla zmianie.

Gość gość
gość wczoraj czyli za prawdziwych mężczyzny uznajesz muzułmanów co gwałcą kobiety, biją, poniżają i uważają za podludzi a nawet za rzecz, własność ludzi mężczyzny.

Gość
gość wczoraj Rescator555 dziś Obrzydliwe. A podobno jesteśmy tym najwyżej rozwiniętym gatunkiem, ale jak widać, dla niektórych seks jest najwyższą wartością...<<< A co powinno byc najwieksza wartoscia. Moze pieniadz?Zaden inny gatunek tego nie ma. Ale rozczaruje ciebie. Seks wcale nie jest dla mnie najwyzsza wartoscia, tylko najwazniejszym a moze jedynym czego potrzebuje od kobiet. Ale na kobietach swiat sie nie konczy. Wiec wazna jest dla mnie takze wladza, sukces, uznanie i jak przystalo na przedstawiciela najwyzej rozwinietego gatunku wlasnie forsa. >> Pewne zachowania powinno się bardziej monitorować, bo taki system wartości nie brzmi zbyt bezpiecznie. ..<<, Monitoruj, monitoruj. Bo jeszcze twoj gamon przeczyta cos takiego i moze przyjda mu do glowy jakies glupie pomysly. Na przyklad zastanowi sie, po co mu wlasciwie jestes potrzebna. Tak jak autorka tematu zastanawia sie po co jej facet na cale zycie. To dziala w obie strony.

Gość
@gość dziś <, No widzisz, takie sa baby. Niby plota o "rownouprawnieniu a naprawde potrzebuja "macho" czy muslima, ktory da w gebe jak bedzie pyskowala. Prawde mowiac nie jest to dla mnie zadna niespodzianka ;-). Na szczescie nie wszystkie sa takie.

jednak kryzys wartości się rozwija skoro ludzie zadają takie pytania jak autorka . albo to tylko zaczepnie sformowany temat :) ja zadałabym inne pytanie - po kiego grzyba użerać się co chwilę z kimś nowym w związku ?:D

Gość
@ allium dziś jednak kryzys wartości się rozwija skoro ludzie zadają takie pytania jak autorka..<< Prawde mowiac nie rozumiem na czym mialby polegac ten kryzys wartosci wiec moze mnie oswiecisz. Ja natomiast zadal bym pytanie: co wlasciwie macie do zaoferowania mezczyznie, zeby chcial z wami byc na stale, na cale zycie. Nie jakis gamon, ktory potrzebuje przez cale zycie trzymania za raczke i klepania po pleckach, czyli kobieta ma mu zastapic mamuske, ale cytuje " jesli zdarzy sie jakis fajny i zaradny,odpowiedzialny".

co kobiety mają do zaoferowania mężczyźnie ? pewnie to samo co mężczyźni oferują kobietom - tylko inaczej :) jeśli oczekujesz ogólnych wniosków to odpada bo każdy jest inny i każdy - choć generalnie pewnie wspólny mianownik jest - oczekuje czegoś innego na rożnych etapach życia . a o swoich małżeństwach jak już uzgodniliśmy nie rozmawiamy :)

z moich jednak o osobistych doświadczeń powiem tak - we dwoje łatwiej jest żyć . życie nie jest prostsze ale dwoje kochających sie ludzi łatwiej sobie poradzi z problemami .

Gość
@ allium dziś co kobiety mają do zaoferowania mężczyźnie ? pewnie to samo co mężczyźni oferują kobietom - tylko inaczej..<<, Oj wykrety, wykrety :-). To moze w takim razie zapytam inaczej: czego twoim zdaniem mezczyzni oczekuja od kobiet. oczywiscie dalej mowa o takiej "klasie" mezczyzn o jakiej pisalem. Bo moim zdanim kobiety oczekuja od mezczyzny opieki i pomocy w wychowaniu dzieci. Ale pomocy rozumianej duzo szerzej niz zmienianie pieluch czy gotowanie zupek. Chodzi o utrzymanie przynajmniej w okresie kiedy kobieta jest "uwiazana" w domu. To jest minimum. Czyli kasa misiu, kasa :-).

Gość
allium dziś z moich jednak o osobistych doświadczeń powiem tak - we dwoje łatwiej jest żyć . życie nie jest prostsze ale dwoje kochających sie ludzi łatwiej sobie poradzi z problemami..<<< Nie wiem, czy we dwoje latwiej poradzic sobie na przyklad z brakiem pracy, raczej watpie. No ale cos w tym jest, patrzac od strony mezczyzny nazywam to odpoczynkiem wojownika :-).

to nie są wykręty . to rzeczywistość . dla jednych kobiet szczytem okazanej miłości jest opieka nad wspólnymi dziećmi , dla innej zaufanie męża w sprawach finansowych , dla jeszcze innej seks . czy jednak kobiety - w całej swojej masie - chcą akurat tego ? nie wiem . wiem tylko ,ze kobiety chcą czuć ,ze są wybrane , nie w takim znaczeniu - wybrane z tłumu - ale wybrane w życiu . np . maż mając w perspektywie wyjście z kolegami na mecz i piwo zostaje z żona , która przezywa ciężki okres czy to w pracy czy na innym polu. tak jak już pisałam - generalizowanie jest złe i prowadzi do fałszywych wniosków .

Gość gość
Rescator555 dziś Czyli same egoistyczne pobudki. Jesteśmy ludźmi, więc wypadałoby, aby przyświecało nam dobro, a nie jakaś kasa i wsadzenie w pierwszą napotkaną waginę. Skoro kobieta potrzebna jest Ci do seksu, to po co marnujesz swój czas w związku? Prawdziwy samiec powinien chodzić na d****** a nie bawić się w związki dla frajerów, nie? Gloryfikowanie seksu i uznawanie drugiego człowieka za przedmiot, czy gloryfikowanie narkotyków, czy nawet jedzenia, wpisz co chcesz - jest po prostu słabe. A o mojego "gamonia" się nie martw. Już Ci tłumaczyłam, czym różni się układ od związku. Ale tak, jak mówiłam, wystarczy kierować się czymś wyższym, a nie egoizmem, to nas odróżnia od zwierząt. Aż się rzygać chce, jak ten świat zszedł na psy i jak się okazuje w każdym pokoleniu, a wszelkie autorytety przestały mieć dla ludzi znaczenie. A potem się dziwią, że jest tyle samobójstw...

jest cała masa kłopotów , które mogą przydarzyć sie w małżeństwie i niekoniecznie muszą to być kłopoty związane z finansami czy pracą . szczególnie jeśli. w małżeństwie są dzieci

Gość gość
Rescator555 dziś Skoro tak wypominasz tą kasę, to wywal kobietę z dzieckiem do rodziców na czas połogu i tych 3, czy iluś lat. Pomijam, że nie każda będzie siedzieć nawet rok, który zresztą jest płatny, więc taaak się nautrzymujesz biedaku.

Gość gość
Rescator555 dziś Łatwiej sobie poradzić, jak jedna osoba ma tą pracę, kiedy druga ją traci. A ja od strony kobiety nazywam to wykorzystaniem żywego wibratora i odpoczynkiem Właścicielki.

Gość gość
allium dziś Popatrz na to z drugiej strony, to nawet urocze, jeśli dla niektórych największym problemem jest brak roboty, tacy ludzie mają łatwe życie.

Gość
gość dziś Rescator555 dziś Czyli same egoistyczne pobudki. Jesteśmy ludźmi, więc wypadałoby, aby przyświecało nam dobro, a nie jakaś kasa i wsadzenie w pierwszą napotkaną waginę...<< Co na przyklad? Skoro kobieta potrzebna jest Ci do seksu, to po co marnujesz swój czas w związku? Prawdziwy samiec powinien chodzić na d****** a nie bawić się w związki dla frajerów, nie?<<< Jak to po co? W zwiazku mam wlasnie super seks. A na d**y chodzilem, az spotkalem swoja zone i uznalem, ze wystarczy za wszystkie inne kobiety. Ale jej nawet do glowy nie przyszlo zeby odmawiac seksu, bo "nie ma ochoty". >> Ale tak, jak mówiłam, wystarczy kierować się czymś wyższym, a nie egoizmem.., <<< Czym na przyklad. Bo to sa piekne slogany, a chcialbym wiedziec co konkretnie za nimi stoi.

Gość
@ gość dziś allium dziś Popatrz na to z drugiej strony, to nawet urocze, jeśli dla niektórych największym problemem jest brak roboty, tacy ludzie mają łatwe życie..<<, Dla mnie nawet to nie jest problemem bo tylko raz bylem bez pracy przez caly tydzien, chociaz przyznaje, ze jest to rzecz ktorej najbardziej sie obawiam. No moze poza wojna czy jakas swiatowa katastrofa, ale na to nie mam zadnego wplywu.

Gość
@ gość dziś Rescator555 dziś A ja od strony kobiety nazywam to wykorzystaniem żywego wibratora i odpoczynkiem Właścicielki..<< Fajnie to nazywasz :-).

Gość
@allium dziś jest cała masa kłopotów , które mogą przydarzyć sie w małżeństwie i niekoniecznie muszą to być kłopoty związane z finansami czy pracą . szczególnie jeśli. w małżeństwie są dzieci<<< No wlasnie, im wiecej bliskich osob tym wiecej mozliwosci takich klopotow. I wcale nie jest wtedy latwiej je rozwiazac. Wiec kolejny argument przeciw zwiazkom ?

Gość
gość dziś Rescator555 dziś Skoro tak wypominasz tą kasę, to wywal kobietę z dzieckiem do rodziców na czas połogu i tych 3, czy iluś lat...<< No to wynies sie do rodzicow jak facet zmajstruje ci dzieciaka, tak akurat w stylu autorki tematu, ktorej facet nie jest potrzebny. Bardzo odpowiedzialne. >> Pomijam, że nie każda będzie siedzieć nawet rok, który zresztą jest płatny, więc taaak się nautrzymujesz biedaku...<< Jak ma za meza gamonia, ktory nie potrafi zarobic tyle co trzeba i wysyla zone do pracy. Taka forma sutenerstwa :-).

Gość gość
wszystko sprowadza się do prymitywnych potrzeb kobiet. Seks i majątek