Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PODZIWIAM i Wspolczuje

PO CO Kobiecie facet,na stale,na cale zycie..Cale zycie uzerac sie z nim,prac mu

Polecane posty

Gość
gość dziś Rescator555 dziś Jeśli żonę traktujesz, jako przyrząd do seksu to tylko współczuć...<< Nie, seks jest jedna rzecza ktorej od niej wymagam. No ale moze w takim razie zechce zeby mi jeszcze gotowala 3 daniowe obiady, prala moje gacie i skarpetki, sprzatala po mnie itd. Wtedy twoim zdaniem bedzie Ok i nie bedziesz jej wspolczula. >>Co do autorytetów, to wystarczyło podać Jezusa, też pierwszy z brzegu i też porywał tłumy.<< To bylo bardzo dawno i nawet nie wiadomo na 100% czy prawda. Mahomet tez porywal tlumy, wiec w czym jest gorszy?

Gość gość
Rescator555 dziś To było do przewidzenia, że przyczepisz się do okresu, a balansowanie na granicy przytomności zignorujesz, bo albo koloryzuję, czy cokolwiek :D

Gość gość
gość dziś Nie kompromituj się i się doucz.

Gość gość
no

Gość
gość dziś Rescator555 dziś To było do przewidzenia, że przyczepisz się do okresu, a balansowanie na granicy przytomności zignorujesz,..<<, To napisz jeszcze o kamieniach nerkowych czy od razu o raku :-). Ale, zeby nie kontynuowac tego watku, ktory nic nie wnosi, napisze od razu ze stan zdrowia kwalifikujacy sie do zwolnienia lekarskiego jest roznoznaczny ze "zwolnieniem" od seksu. Zreszta caly czas pisalem o odmowie seksu z powodu "bo nie mam ochoty" a nie o stanie choroby.

Gość gość
v

Gość gość
o

Gość gość
niezle

Gość gośćiowka
Jak was czytam, to slabo sie robi....zwlaszcza tego debila reccatora, czy ki ch*** mu jest. Dla mnie sprawa jest prosta. Nie mam zamiaru znosic faceta wymuszajacego sex wiec nie Jestem w zadnym zwiazku, bo brzydza mnie faceci. A facet, Jak chce sexu, to Niech za niego placi......rozne formy zaplaty, niekoniecznie kasa. Darmo umarlo. A Jak nie pasuje, to Niech bzyka facetow.mto kobieta ma tzipke, ktorej chce facet I to on a decyduje kiedy jet udostepni I czy w ogole. Poza tym, ze wzgledu na to ze wciaz dyskryminuje sie kobiety, kobiety nawet powinny ciagnac od facetow tyle kasy Ile sie da. Zreszta zawsze znajdzie sie sposob, Abu to zrobic. Dziwie sie jednak tym babkom, co godza sie na tzw. "Wszystko na pol" . To moze sex tez na pol, on sobie, a one sobie. Dla mnie facet wymagajacy " wszystko na pol" jest zbedny. Row nie dobrze moge zyc sama I nie musze nikomu sie nadstawiac Jak nie mam ochoty. Facet jest od tego, zeby robil, wiec panie wyzwolone same sobie strzelacie w piete. Pracowac niestety trzeba, chocby z rozsadku, ale drzec od faceta Ile wlezie. W koncu trzeba byc kompletna idiotka, zeby liczy can na faceta. Kobieta musi pracowac chocby z rozsadku.

Gość gość
u

Gość gość
Autorka tematu ma racje. Facet to tylko do sexu, Jak najdzie ochota- w koncu toto takie latwe, ze mozna wybierac I przebierac.....a I tak najczesciej cieniasy... ........no I PO to zeby ciagnac od nich kase. Facet bez kasy jest bezwartosciowy dla wspolczesnej kobiety, ktora tez pracuje. A za sex faceci powinny obowiazkowo placid, a nie jakies roszczenia hahah

Gość
@gośćiowka dziś Jak was czytam, to slabo sie robi....zwlaszcza tego debila reccatora, czy ki ch*** mu jest>><<< Jak czytam co piszesz kretynko, to brzuch mnie boli. Ze smiechu.

Gość gość
Fakt, atrakcyjnej kobiecie facet na stałe jest zbędny. Na kasę nie zwracam uwagi, lecę na namiętnych przystojniaków z fajnym, ciekawym charakterem, dobrych w łóżku. W stałych związkach najgorsze jest to, że po jakimś czasie faceci przestają się starać, zaczynają gnuśnieć, czasem dbać o siebie - po co mi taki facet? Ja chcę emocji, ognia, przygód! A nie nudnego gacha. Jak facet przestaje dostarczać kobiecie pozytywnych emocji to zaczyna być zbędny, a kobieta prędzej czy później zdradzi.

Gość gość
Czyli każdy może cię ****ać jak chce bo się boisz zdrady hahaha wiem kumpel mi opowiadał o tobie. Dobry cyrk.

Gość gość
Autorka cbwali sie na jakich leci i potwierdza moje przekonanie, ze kobiet nie interesuje milosc tylko kasa. Swietne wypowiedzi facet, Jak chce sexu, to Niech za niego placi" Ja chcę emocji, ognia, przygód" itd. Wy kobiety i tak nie chcecie i nie nadajecie sie do zwiazku wiec o co te pretensje czy ten temat. Chcecie roochaczy to ich sobie bierzcie! Droga wolna.

Gość gość
Dobra jak tacys madrzy to : LEPIEJ byc dziewczyna w zwiazku/w malzenstwie czy PROSTYTUTKA? bo prostytutka to nie dosc ze ma z niego za kazdym razem : -kase, -jak przychoszi do prostytutki to czystny,zadbany, -prostytutka nie musi prac mu,sprzatac,prasowac -itp,itd

Gość gość
no prawda.

Gość gość
tak czytam i czytam i się nie dziwie, że skoro w Polsce są takie kobiety, które mają taki światopogląd jak tu przedstawiają, to wskaźnik dzietności wynosi 1,26 dziecka na kobietę i ciągle spada... kto by chciał mieć z wami dzieci i rodzinę zakładać... dajcie spokój.

Gość gość
No wiecie co :O Co za zepsuci ludzie !!!

Gość gość
Czy chcialabyscie takiego malzenstwa/partnerstwa jakie ma Twoja matka z Twoim ojcem ?

Gość gość
Ludzie czyzbyscie oszaleli ? !

Gość gość
Bnb

Gość gość
a skad ten pomysl, ze kazda chce miec dzieci. ja osobiscie nie zamierzam. to faceci maja parcie na dzieci teraz. im starsi tym bardziej zdesperowani. jak wam sie wskaznik dzietnosci nie podoba, to mozecie zapladniackolegow ;) ja tam wole wygodne I bezstresowe zycie a nie robienie z siebie krowy rozplodowej dla jakiegos frajera.

Gość gość
no

Gość gość
no I na co te klotnie. faceci uwazaja ze kobiety sa bezuzyteczne, a kobiety to samo mysla o facetach. najlepsze rozwiazanie tutaj, to zwiazki homoseksualne I po problemie

Gość gość
u

Gość gość
n

Gość gość
Ale wy ludzie macie problems....as smiech ogarnia!

Gość gość
no

Gość
@ gość wczoraj no I na co te klotnie. faceci uwazaja ze kobiety sa bezuzyteczne, a kobiety to samo mysla o facetach..<<< Alez kobiety sa bardzo uzyteczne, a wprost niezastapione ;-).