Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PODZIWIAM i Wspolczuje

PO CO Kobiecie facet,na stale,na cale zycie..Cale zycie uzerac sie z nim,prac mu

Polecane posty

Gość PODZIWIAM i Wspolczuje

Po co kobiecie facet ? zeby uzerac sie z nim, wachac jego smrody,prac mu gotowac, itp itd... przeciez to wykorzystywanie kobiet,nudne... i tyle lat ten sam penis,przeciez to nudne :( :(

Gość gość
To sa desperadki,boja sie byc/zostac samotne, wiele sily kobieta musi miec by byc samotna,bo to bardzo ciezkie/trudne.

Gość gość
Autorko, popiera Twój wywód, a ma 60 lat. Brawo!

Gość gość
FACECI: -zdradzaja -dokuczaja -smierdza,piedza i jeszcze trzeba mu wyprac...

Gość obecny
bzdury tu wypisujesz ! skoro samotny facet wie do czego służy pralka i zmywarka oraz odkurzacz i sobie radzi to będąc w związku zwyczajnie zawoła : Patrycja ! dawaj tu swoje pantalony i wiaderka , robię pranie i masz czas wolny , pralka pierze , więc jest chwila na bzykanie !

Gość gość
i pozniej zachwycaja sie innymi kobietami,albo ida do burdelu na dzifki,albo wymieniaja na inna mlodsza... bo takiemu ksieciu znudzila sie,zmienila,on rowniez starszy sie zrobil zmienil,ale u siebie tego nie wodzi ...

Gość gość
obecny dziś ILU takich jest jeden na 300 ? ;)

Gość gość
Bez patafianów jest zdecydowanie lepiej, ale tego trzeba doświadczyć.

Gość gość
Tak poswiecac sie dla faceta,czy warto ?

Gość gość
Naiwniaczki poswiecaja sie dla faceta

Gość gość
to zalezy na jakiego faceta trafisz u nas: on: - gotuje - pierze, prasuje - sprzata (nie myje tylko okien) - robi zakupy - jak coś się zepsuje to naprawia - zawiesza szafki, składa meble itp ja: - sprzątam - piore, prasuje - robie lżejsze zakupy Oczywiście oboje pracujemy :)

Gość gość
Zgadzam sie z autorka facet i tak zdradzi ja nie wierze w jedna wieczna miłosc i bycie z jednym, cale zytcie to nudne a na koniec i tak zdtradzi zostawi itd

Gość gość
Trzeba w cos innego zainwestowac,niz taki facecik !

Gość gość
baby to niedobre stworzenia są , ale mają fajną dziurkę w pępku i małżowinie usznej mmm

Gość gość
PROSTYTUKI sa cwansze i ciagna kase od facetow,frajerow i maja na wiele rzeczy,swietny spokoj i komplementy , bez narzekania mezulka... i nie mus´za mu prac,gotowac :) glupia zonka to robi ;)

Gość gość
No właśnie po co? A potem palant jeszcze cię zdradzi i wymieni na młodszą. Wiecie co jest fajne,.kiedy te kochanki zaczynają żałować że się z takim związały a wy cieszycie się wolnością i tym ze taka c***a zabrała.

Gość gość
okrutne to...

Gość gość
z czasem jak kobieta dojrzeje ,to i to zrozumie...

Gość
Jestem facetem ale przyznaje racje autorce. Naprawde nie jestesmy wam potrzebni na cale zycie. Wystarczy przezyc razem dwa, gora trzy lata, a potem sie rozstac. Uwazam, ze wlasciwy moment na rozstanie jest wtedy, gdy seks nie jest juz tak fajny jak na poczadku. Oczywiscie nie nalezy zmajstrowac zadnych dzieci, nie oczekiwac tez zadnych alimentow. Brawo autorko, przekonaj inne kobiet do swojego pogladu, mezczyzni na pewno protestowac nie beda.

Gość gość
A po co wlasciwie kobieta jest potrzebna facetowi? Prawdziwemu mezczyznie a nie jakiejs lamadze. Po to zeby mu prac, gotowac? A ile to roboty puscic pralke czy zamowic obiad przez telefon albo wpasc do baru (jesli nie chce samemu gotowac). Wiec wniosek z tego przykry: takiemu facetowi kobieta potrzebna jest ylko i wylacznie do lozka. A poniewaz po 2 latach seks traci na atrakcyjnosci, wiec nalezy ja wymienic. Wiec brawo autorko, mezczyzni ciebie popieraja!

Gość gość
no

Gość gość
banki SPERMY JUZ TEZ SA,wiec mozna miec dobrego dawce, wiec po co facet ?

Gość gość
Skoro z góry zakładacie, że żona jest od usługiwania to gratuluję :D Rescator jesteś gówniarzem w ciele starego chłopa. Słabe jest to, że latka lecą, a ty się nie rozwijasz.

Gość gość
Nie jestem lesba, ale brzydze sie facetow

Gość gość
Na malzenstwie korzysta tylko facet wiec odpowiedz brzmi: na g*** !!!

Gość gość
Wy po prostu zbyt glupie jestescie, w malzenstwie jest najlepiej ale trzeba umiec ustawic sie. Dlatego wam zostaly koty "wyzwolone" frustratki.

Gość gość
wole koty niz urabiac faceta i manipulowac nim, bo na tym wlasnie polega to cale ustawianie sie lubie grac w otwarte karty, jesli trzeba sie ustawiac i walczyc to w dupie mam takie malzenstw nie bede sie podlizywac jak slodka idiotka i robic z faceta drugiego idioty, dziekuje, postoje

Gość gość
Ja również brzydzę się facetami, nie fizycznie, ale mentalnie. Lubię natomiast kobiety, niestety nie pociągają mnie fizycznie, co mam zrobić? Mam przyjaciółkę, chciała ze mną być. Ona jest bi,ja nie mogę się przemoc do choćby pocałunku z nią, więc ona odeszła do facecika :-(

Gość gość
Prostaczki udaja idiotki i robia idiotow z mezow.

Gość gość
1:02 popieram całkowicie!