Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PODZIWIAM i Wspolczuje

PO CO Kobiecie facet,na stale,na cale zycie..Cale zycie uzerac sie z nim,prac mu

Polecane posty

Gość gość
v

Gość gość
Rescator555 dziś Ale po czystej psychologii, czy ze szkołą psychoterapii? Bo ja szukając mamie terapeuty w swoim mieście wszędzie widziałam stawki 100 zł za wizytę. Ale powtarzam - terapeuty, nie psychologa z samymi studiami.

Gość gość
to temat nie o studiach !! nie zasmiecajcie tematu glupimi nudnymi studentkami !

Gość gość
Proponuje zostać starymi pannami skoro tak boicie się tego prania i gotowania. Przecież same musicie coś jeść a pranie polega na włożeniu ubrań do pralki wsypania proszku i wciśnięcia guzika a to strasznie dużo pracy... jak bierzecie samolubnych debili za mężów to nie dziwcie się ze potem macie takie myśli. Proszę nie wrzucać wszystkich do jednego worka

Gość gość
Najbardziej odrzuca mnie od facetow to wieczne wymuszanie sexu. Kazdy mysli, ze mu sie nalezy, a Ja chce uprawiac sex tylko wtedy, kiedy mam na to ochote.

Gość
@ gość dziś Najbardziej odrzuca mnie od facetow to wieczne wymuszanie sexu. Kazdy mysli, ze mu sie nalezy, a Ja chce uprawiac sex tylko wtedy, kiedy mam na to ochote..<< A jesli facet ma ochote czesciej, to mowisz mu: kochanie, idz poderwij sobie cos na miescie?

Gość gość
Rescator555 dziś Jak facet ma ochotę częściej, to ma rękę, albo sztuczną pochwę. Nie ma prawa wymagać tak samo, jak normalna kobieta nie będzie na chama się domagać od niego.

Gość
gość dziś Rescator555 dziś Jak facet ma ochotę częściej, to ma rękę, albo sztuczną pochwę. Nie ma prawa wymagać tak samo....<< A kobieta ma prawo wymagac wiernosci? Taki pies ogrodnika? Bo z ta reka czy sztuczna pochwa to chyba sobie zartujesz :-).

Gość
up

Gość gość
autorko masz rację. teraz wiekszosc facetow to c.i.py. mialam takiego meza- jaka ja bylam głuipia,slepa,ile przez niego stracilam. on zapowiedzial ze da mi na zycie tyle i tyle chyba jedną dziesiątą naszych wydatkow a reszta mam się martwic sama. a ja się jeszcze cieszylam. zebys mi wtedy to powiedziala a ja 14 lat stracilam. n apraniu i skakaniu wokół niego i jeszcze się ceiszylam ze mam faceta a krytyczny wzrok innych odbieralam jako zazdrosc. jaka bylam głupia. wtedy tak jeszcze nie było wiadomo dopiero teraz od paru lat sie o tym mowi. o kryzysie meskosci o ich nieudacznictwie...naporawde wole byc sama niz z takim niedorajdą i frajerem. dobrze ze sięobudzilam... oczywiscie nie zamykam się na facetow, jesli zdarzy sie jakis fajny i zaradny,odpowiedzialny to mozemy spróbowac ale na pewno juz nie zadam się nigdy z frajerem i ci.pą.

Gość
gość dziś ...oczywiscie nie zamykam się na facetow, jesli zdarzy sie jakis fajny i zaradny,odpowiedzialny to mozemy spróbowac ale na pewno juz nie zadam się nigdy z frajerem i ci.pą. << A co ty masz do zaoferowania takiemu facetowi, zeby ciebie chcial?

Gość gość
a co ciebie to obchodzi? temat jest o niezaradnosci facetów a nie co kobiety mają im do zaoferowania. nie musze się przed nikim tlumaczyc i niczego udowadniac. normalny facet an pewno nie zapyta na wstępie co ja mam mu do zaoferowania,. od razu postawa roszczeniowa.

Gość
@ gość dziś ..normalny facet an pewno nie zapyta na wstępie co ja mam mu do zaoferowania...<<< Nie zapyta na wstepie ale na pewno po krotkim czasie zorientuje sie, ze jest tego bardzo niewiele.

Gość gość
Rescator555 dziś Owszem, ma wymagać wierności, jeśli sama jest wierna. Co jest złego w rączkach i sztucznej pochwie? Że niby nie używacie ręki?

Gość gość
nie odwracaj kota ogonem. mowa jest o facetach a nie co kobiety mają im do zaoferowania. widze ze ty lepiej wiesz o mnie niz ja sama.

Gość
gość dziś Rescator555 dziś Owszem, ma wymagać wierności, jeśli sama jest wierna. Co jest złego w rączkach i sztucznej pochwie? Że niby nie używacie ręki? ..<< To zlego, ze masturbacja jest duzo mniej przyjemna od seksu z kobieta. A co masz do zaoferowania facetowi, zeby chcial byc z toba mimo, ze seks jest "pod wydzialke"?

Gość
gość dziś nie odwracaj kota ogonem. mowa jest o facetach a nie co kobiety mają im do zaoferowania. widze ze ty lepiej wiesz o mnie niz ja sama..<< Mowa jest o tym, o czym chcemy rozmawiac, nie ma zakazu zboczenia z glownego tematu. Jesli nie chcesz rozmawiac o tym, to widocznie masz jakies powody. Nie wiem czy lepiej, moze sama tez zdajesz sobie z tego sprawe, ze masz do zaoferowania bardzo niewiele.

Gość gość
jakis psychiczny ten rescytutator. to potwierdza ze wiekszosc facetow to c***y skoro juz na wstepie interesuje go co kobieta mialaby mu dac.

Gość gość
Rescator555 dziś Nie jest mniej przyjemna, bo pochwa zawsze będzie wytwarzać mniejszy nacisk, niż ręka. A co Cię to obchodzi? Mam faceta i jest nam dobrze, ale my zdajemy sobie sprawę, że człowiek jest na tyle rozwinięty, by nie gloryfikować popędów, bo to uwłacza naszemu gatunkowi. Seks, to nie bożek, poza tym, trzeba coś robić, przez te kilkanaście godzin, jak się nie śpi, ani nie pieprzy. Związki oparte na seksie, to w zasadzie nie związki, a układy, bo mechaniczny seks szybko się nudzi, a drugą osobę przydałby się chociaż lubić, jeśli jest się za słabym na uczucia.

Gość elstudente
Cala prawda o reSCATORro widmorro : rescator555 zakulisi cz

Gość gość
załosny nie pogrązaj się bardziej.

Gość
@ gość dziś jakis psychiczny ten rescytutator. to potwierdza ze wiekszosc facetow to c***y skoro juz na wstepie interesuje go co kobieta mialaby mu dac<<< Jakis p*****lniety ten gosc, co potwierdza, ze wiele kobiet to kretynki, jesli uwaza, ze to o co pytam to jest wstep do czegos ;-)

Gość gość
Tacy faceci jak piszecie to nie wszędzie. Wlochy , Polska, caly zachod to mameje maminsynki i nieudacznicy faktycznie. Niemcy tez, nawet jak sa na wysokich stanowiskach to do niczego prócz zarabiania i wydawania kasy sie nie nadaja. Sa na swiecie jednak jeszcze nacje prawdziwych mezczyzn. Gdzie kobieta czuje sie przy facecie kobieta a nie opiekunka faceta

Gość gość
Ja kiedyś marzyłam o związku z facetem, ale po licznych fiaskach na polu damsko-męskim, po tym jak faceci mnie potraktowali i swoich własnych przemyśleniach a nawrt tego co niektórzy wypisują w internetach dochodzę do wniosku że nie chcę tego całego zamętu, wiecznej szamotaniny jaką jest związek z facetem. Przykładowo w imię dobra relacji i faceta miałabym się zmuszać do stosunków seksualnych, wtedy kiedy nie miałabym na to najmniejszej ochoty? Albo na praktyki seksualne których nie chcę, obawiam się czy brzydzę? Jednak to, że z facetami mi nie wychodzi staram się przyjąć jako dobrą monetę. Zwłaszcza że jestem bardzo prowolnościowa.

Gość
@ gość dziś Rescator555 dziś A co Cię to obchodzi?..<< Twoje zdanie na temat wymuszania seksu przez mezczyzn tez mnie kupe obchodzi, wiec po co o tym pisalas ?

Gość gość
no skoro wiele kobiet to kretynki to po co wchodzisz na damskie forum i na temat kobiet o facetach. załoz wlasny - o kobietach-kretynkach.

Gość gość
Rescator555 dziś Bo gardzę kulturą gwałtu

Gość
@ gość dziś Sa na swiecie jednak jeszcze nacje prawdziwych mezczyzn...<<< A mozesz wymienic te nacje, przynajmniej kilka?

Gość gość
a gdzie sa jeszcze prawdziwi faceci? mozesz napisac? chetnie się zaintersuję tym tematem bo faktycznie co rusz to spotyka się same nieudaczniki pokroju resuscytatora.

Gość
@ gość dziś no skoro wiele kobiet to kretynki to po co wchodzisz na damskie forum i na temat kobiet o facetach. załoz wlasny - o kobietach-kretynkach..<< To proste: jestem wredny i lubie smiac sie z ludzkiej glupoty ;-). Po co mam zakladac, na tym mam dosyc zabawy.