Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ciągle myśle o samobójstwie

Polecane posty

Gość gość

Ta myś mnie opętała, to jest silniejsze odemnie i wydaje mi się coraz prostsze. Już sobie nie poradze już niedługo odejde.

Gość gość
"Zaufaj zyciu. Człowiek jest silny, tylko o tym nie wie". Przeczytałam to zdanie i mam je za motto życiowe. Wyjdziesz z dołka, tylko musisz chcieć wyjść.

Gość gość
do 21:29 ty kootasie zdychaj (nie autorka to pisze)

Gość gość
czuje się już na to prawie gotowy. Zacząłem na to patrzeć jak na droge do wolności. Ciągle się słyszy że ktoś odebrał sobie życie więc nie będe jedyny.

Gość gość
Mirek tacy jak ty powinni być eliminowani z tego forum.

Gość gość
Nie nie będziesz jedyny. Ze statystyk policyjnych wynika, że ilość samobójstw rocznie to ponad 6tys, co daje średnio 17 osób dziennie. Masakra :( tyle osób, z tego o dziwo 70% to meszczyźni. Nie wiem co Ci powiedzieć.

Gość gość
Ale z czym masz problem? Wszystko można rozwiązać.

Gość gość
To juz dawaj petla na szyje i wisisz hehe pomocy szuka w necie masakra Albo wez rzuc sie pod pociag potem opowiesz czy pierwsze uderzenie boli czy odrazu sie zdycha bo sie wlasnie zastanawiam hehe pozdrawiam i zycze zdrowia heh

Gość gość
21:52 może on i szuka pomocy w necie, co nie jest niczym ani złym, ani wstydliwym. Ale za to ty jesteś gównianym szczurkiem co jedyne co potrafi, to szydzić z innych w necie. Więc jak nie pomagasz, to wypierniczaj do tematu o lalkach barbi.

Gość gość
Mirek? P****alo cie ?

Gość gość
Widzieliście na zywo samobojstwo 12 latki? Przerażające co ona zrobila

Gość gość
nie szukam żadnej pomocy!. Kończe wypowiedzi w temacie. Dobranoc.

Gość gość
Tak widzielismy,ten filmik krążył na kafe tydzień czasu,nadal jest,tylko trzeba temat odszukac

Gość gość
ja myślę tak samo,mam dość już tego życia,ciągle nic mi nie wychodzi:-/

Gość gość
Mirek Fajfus k*** to jesteś ty,burak cebulak,szkoda że twoja matka ciebie nie wyskrobała chamie

Gość gość
Ostatnio mój znajomy to zrobił. Rozpędził auto i wjechał czołowo pod tira. Na godzine przed tym wszedł do sklepu i zapytał jak można się zabić i z uśmiechem poradzili mu że może wjechać pod tira, nie brali go na serio a on wyszedł wsiadł do auta i za pół godziny było po nim.

Gość gość
Autorze - Dobranoc.

Gość gość
Pod pociąg? Wiecie co się z tym wiąże? Minimum trzy godziny zanim ten skład pojedzie dalej po zakończonych działaniach prokuratora.

Gość gość
22"37 Chyba trupa już to nie obchodzi. Osiągnął swój cel.

Gość gość
Nie poddawaj się złym myślom i złym doradcą. W wielu miastach w Polsce są Anonimowe TELEFONY ZAUFANIA. Poszukaj na stronie i zadzwoń. Nie jesteś sam z tym problemem. Takich jest wielu ludzi, ale i wielu jest takich, którzy potrafili wyjść z tego i teraz pomagają innym. Strona : .telefonzaufania.org.pl/telefony. Powodzenia, życie ma ogromna wartość.

Gość gość
to sa skutki odejscia od boga i grzechów pierwszym nastepstwem odejscia od boga i poddanie sie dzialaniu złego ducha jest smutek,poczucie pustki i samotnosci,trwoga i strach przed przyszłoscia zamkniecie w sobie i niemoznosc kochania ,a takze najruzniejsze choroby psychiczne, nerwowe i somatyczne tracąc wiare, ludzie stacza sie jak po równi pochyłej,az w koncu dochodza do stanu w którym traktuja Boga jako najwiekszego wroga i zaczynaja go nienawidziec w niektórych przypadkach moze dosc do opentania pan bóg dopuszcza do tego by zdemaskowac obecnosc złych demonów i wezwac ludzi do nawrucenia

Gość gość
i jedyny ratunek twój to kościół spowiedź i powrót do boga inaczej będziesz całe życie cierpiał bo szczęście daje tylko bóg je/z/us

Gość gość
gościu powyżej, ale twoja teoria jest do niczego, bo nie bierzesz pod uwagę że są osoby które się modlą do ostatniej sekundy życia, zanim odbiorą sobie życie. One nie nienawidzą Boga. A są też osoby które rodzą się z chorobami umysłowymi, więc nawet nie miały możliwości poznac świata, ludzi i wpaść w osamotnienie.

Gość gość
Weź się w garść po prostu! Przestań narzekać i marudzić bo założę się, że miliony ludzi ma gorsze życie niż ty. Wszystko siedzi w naszych głowach i wystarczy tylko zmienić sposób myślenia. Ja zawsze w takich gorszych chwilach szukałam motywacji na http://billbellens.com/ gdzie czytałam motywujące artykuły itp. Jeżeli to nie wystarczy to zapisz się tam na kurs "droga do sukcesu" a po paru dniach poczujesz poprawę :)

Gość gość
17:32 ty nie masz pojęcia o czym bredzisz jak nawiedzony. Ale spoko czytaj sobie "droga do sukcesu" itd, z tym że komuś kto ma depresje samobójczą takie "rady" nie tylko nie pomogą, ale jeszcze zdołują.

Gość gość
Do Autora. S********j trollu :-)