Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Byłam na sztuce kochania i zauważyłam jedną rzecz

Polecane posty

Gość gość

Ze główną bohaterka czyli ta Michalina Wisłoka zostala zagrana przez duzo ladniejsza aktorkę od prawdziwej Wislockiej, tak samo w filmie o Jacky Kenedy ,przecież NatakiemPortman jest piękna kobieta a ona była taka sobie, albo Marię Curie Skłodowska też nie była p ieknoscia a zagrała ja piękna Karolina Gruszka...tak się zastanawiam czemu w tych filmach się tak wszystko koloryzuje ... tak samo pitbul jest na Maxa przejeskrawiony , znam kilku ludzi z Policji i może czasem przekona itd ale nie jest aż tak jak pokazane w filmie

Gość gość
Autorko bo to sa filmy fabularne na podstawie prawdziwych wydarzen a nie dokumentalne albo zapisy realne z zycia prywatna amatorska kamera.

Gość gość
Niby tak Ale mobile bardziej taki film byłby realistyczny jakby wzięli do roli jakąś przeciętnej urody aktorkę albo nie koooryzowali tak całej fabuły ? A tak to jest mało realnie

Gość gość
Bo film to film a nie życie

Gość gość
No ja rozumiem ale to nie jest jakiś film Fantasy typu władca pierścieni wiec mogli by to pokazywać bardziej prawdziwie . Wkurzanmnie to trochę ze filmy są takie mało realne. Np. realnie zrobionym filmem był plac zbawiciela , onna mjie zrobił dużewrażenie choć był smutny

Gość gość
Nie bylem na filmie.ale chetnie obejrze Boczarska.pamietam ja z rozyczki-podobala mi sie.

Gość gość
Boczarska jest całkiem ładna zgadzam się ale zupełnie niepodobna do wislockiej

Gość gość
Przecież to nie jest o " twoja twarz brzmi znajomo" tylko o jej życiu. Aktorka jest zgrabna, pracowała nad swoim wyglądem i dlatego dostała te role bo sa tam sceny rozbierane. Poza tym jest młoda. Trudno wziąć aktorkę która ma 50 lat i sprawić by wyglądała na młodsza a z młodej starsza zrobisz. Poza tym która twoim zdaniem mogłaby np. zagrać te role. Podaj nazwisko

Gość gość
Boczarska super gra! To piękna i zdolna aktorka!!! :) Wyśmienicie pasuje do roli. A Curie. ...wspaniałe zagrała i urodą pasowała do tej postaci Kasia z kabaretu (2006) gdzie był pastiż filmowy na nocy kabaretowej z nią. Inna co mogłaby to zagrać to Stenka

Gość gość
Stenka, Kasprzyk, Szapolowska, Pieczynska, Figura, Skibinska, Wolszczak, Potocka, Pacula, Pakulnis, Kaminska. Dlaczego 50+ M.Belluci jest uwazana za najseksowniejsza kobiete swiata? Wiekszosc tych aktoreczek 20+ wygladaja jak zuzyte. Dla mnie trzeba miec charakter, pierwszego wrazenia nie odbijesz za drugim razem...

Gość gość
Marketing, ladna twarz sie sprzedaje. Do tego ten sugestywny erotyczny plakat filmu na ktorym Boczarka patrzy zalotnie. Wislocka nie miala zbytniej urody, wygladala bardzo przecietnie jak na tamte czasy, ale miala inteligencje. W filmach sprzedaje sie plycizna, powierzchownosc a nie wiedza czy cechy charakteru.

Gość gość
12:23 nie zgadzam sie. O wiele chetniej bym poszla na film z Stenka niz Boczarska. Rozyczke nie ogladnelam nigdy z tego samego powodu. Za to wczoraj ogladalam Katyn I kocham Stenke za swietne pokazanie charakteru w tym filmie. Moj angielski nazeczony byl pod wrazeniem jej aktorstwa. Pamietam jej role w "Bozej podszewce ". Dziekuje p.Danuto.