Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobieta ktora zarecza sie przed 28 rokiem zycia, przegrywa zycie

Polecane posty

Gość gość

zarecza sie z jakims mlokosem rownolatkiem a moglaby miec wartosciowego mena po 30stce :D

Gość gość
Tym po 30 chodzi tylko o ladna, młodą ozdobę i pochwe. Zaręczyny z kimkolwiek to przegranie życia.

Gość gość
z kolei nie zaręczona po 28 roku życia jest na straconej pozycji i do końca zostanie sama

Gość gość
13:52 ja tam celowo przetrzymywalam mojego męża 10 lat do jakichkolwiek zaręczyn.

Gość zamimoza
Chyba Cię pogrzało - twórco tematu :P Wartościowych facetów już prawie nie ma :P Szkoda życia na wiązanie się z jakimś b*cem tylko po to, by nie być samą :D Takie teksty jak w Twoim temacie piszą laski, które wplątały się w chory związek i po cichu zazdroszczą wolnym koleżankom, że mają spokój. Wiem, co piszę :( Żyjemy w dziwnych czasach... Jesteśmy tak znerwicowanym, niepewnym siebie, depresyjnym i zakompleksionym pokoleniem, że jeśli ktoś naprawdę chce zakładać rodzinę powinien najpierw poddać się badaniu psychologicznemu i terapii bo wnosimy to wszystko do związku i zaczyna się dramat... :O Jeśli zacznę się bać samotności bardziej niż związku, to pozwolę wejść komuś do mojego życia - inaczej NIGDY

Gość zamimoza
Cofam honor twórco zrozumiałam, że NIE zaręcza się...