Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Musze z nią nawiązać kontakt

Polecane posty

Gość gość
może...bawcie się dalej głupie dzieci

Gość gość_E
09:46 A może my się lubimy bawić? Nie pomyślałaś? To taka "zabawa w życie" ;) Ale jeśli nie potrafimy do siebie normalnie, bo każde się boi zaryzykować i skompromitować się, to każdy sposób jest dobry, żeby dobrze ten kontakt zacząć. :)

Gość gość
Mam powody przypuszczać, że nie jesteś żadną E. bo E. nie są takie głupie. Jesteś zakałą naszego klanu imion na E. Głupoto!!!:p

Gość gość_E
gość dziś Autorze, musimy zatem jakoś rozwiać te wątpliwości. :) Zadam kilka pytań. Jeśli nie chcesz, nie odpowiadaj. Jeżeli wszystkie odpowiedzi będą poprawne, ja zaryzykuję iiiii..... (Raz kozie śmierć!)...... odezwę się. :) 1. jestem wolna czy jestem w związku? 2. jesteś wolny czy jesteś w związku? 3. jaki masz kolor oczu? 4. jaki ja mam kolor oczu? 5. jak byłam ubrana gdy się ostatnio widzieliśmy? 6. jak Ty byłeś ubrany gdy się ostatnio widzieliśmy? 7. Twój znak zodiaku? 8. Mój znak zodiaku? Tyle powinno wystarczyć. Czekam Autorze na Twoje odpowiedzi.

Gość gość
11.59 :D ale się nudzisz :D

Gość gość_E
15:54 I dlatego próbuję sobie jakoś zorganizować czas :D

Gość gość_E
15:35 Już Ty się o mnie nie martw z tą naiwnością. Dam sobie radę :D Na naiwną nie trafiło ;)

Gość gość
10:49 Jaki masz kolor oczu?

Gość gość
Autorze, musimy zatem jakoś rozwiać te wątpliwości. usmiech.gif Zadam kilka pytań. Jeśli nie chcesz, 1. jestem wolna czy jestem w związku? 2. jesteś wolny czy jesteś w związku? 3. jaki masz kolor oczu? 4. jaki ja mam kolor oczu? 5. jak byłam ubrana gdy się ostatnio widzieliśmy? 6. jak Ty byłeś ubrany gdy się ostatnio widzieliśmy? 7. Twój znak zodiaku? 8. Mój znak zodiaku? x Ok, odpowiadam 1. W związku 2. Wolny 3. Piwne 4. Brązowe 5. Służbowo 6. Służbowo 7. Skorpion 8. Nie wiem

Gość gość_E
Odpowiedzi niestety się nie zgadzają. Czyli to nie ja :( Oj Autorze, chyba będziesz musiał jednak prywatnie się do niej odezwać. Powodzenia! :)

Gość gość
No niestety, a Ty do swojego obiektu