Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pierwsza wizyta.

Polecane posty

Gość gość

W tym tygodniu mam wyznaczona pierwsza wizyte u ginekologa i w zwiazku z tym mam pytanie,czy podczas zwyklego badania lekarz moze rozpoznac ze sie masturbuje? Slyszalam od kolezanki ze lekarz np.wypytuje o miesiaczke o wspolzycie.Na pierwsza wizyte ide z matka,wspolzycia nie bylo ale czy nie wyda sie to ze sie masturbuje?

Gość gość
Pozna po wytartej ci/pie

Gość gość
Może i pozna ale napewno o tym nie wspomnie

Po co idziesz z matką? Jak masz skończone 16 lat, to możesz się nie zgodzić na obecność rodzica przy badaniu i na udzielenie informacji na temat Twojego stanu zdrowia.

Gość gość
Naucz sie chodzić z gołą ci/pą

Gość gość
Ja przed pierwsza wizyta tez bylam pelna obaw czy aby nie pozna i na wszelki wypadek zrobilam sobie kilkudniowa przerwe,wprawdzie bylam bez matki ale chyba spalilabym sie ze wstydu gdyby cos poznal.A jesli chodzi o pytania to wypytal mnie zwlaszcza o miesiaczke,jakie mam cykle,jakie krwawienia i czy wspolzyje,to takie rutynowe pytania.Nie masz sie czego obawiac.

Gość gość
Autorko, lekarz nie bedzie cie pytal o masturbacje,wiekszosc dorastajacych dziewczat nabiera doswiadczen w ten sposob i jest to naturalna czynnosc,nie stresuj sie,prawdopodonie twoja matka tez miala takie doswiadczenia.

Gość gość
a niby po co z matka do ginekologa idziesz , dziecko jestes