Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bruno Shatyn

Kaczka na taczkę... archiwum 25

Polecane posty

otulona_snem dziś okej niewazne w sumie to top z zalozenia polityczny,ale sie pozniej nie dziw ze sie ciebie ludzie boja i za psychola maja,zreszta w moim odczuciu slusznie tyle x x Ci którzy kłamią, zmyślaja, obrażaja itp prawdopodobnie mnie się "boją"... I może nawet mają za "psychola" bo w ich górnej wypustce ciała zwanej u innych głową, nie mieści się to, że można napisac prawdę i jeszcze potrafić ją uzasadnić...

Gość gość
Ah, bo obiecałam sobie, że ten post nie zginie: (tak tak, jam jest shatyn :D ) otulona_snem 2006.11.02 meandra bardzo wspolczuje..najprawdppodobniej masz postawiona diagnoze" syndrom pustego jaja plodowego" a pobrano Ci wyniki hcg by porownac czy poziom gonadropiny kosmowkowej spada..a spada w przypadku ciazy obumarlej lub wlasnie symptomu pustego jaja plodowego..trzymaj sie cieplo powiem Ci na pocieszenie ze mialam taka sama diagnoze co Ty a po roku zostalam mama synka ktory ma w tej chwili juz 9 latusmiech.gif bedzie dobrze mimo ze teraz brzmi to jak kpina..ale trzymaj sie bedzie dobrze jestes moim blekitem wiatrem droga switem..K...

Gość gość
Kronikarz znowu się uaktywnił..chciała dziecko to sobie wymyśliła,w końcu chyba urodziła to już wymyślać nie musi.Każdy już te posty zna,coś innego wymyśl,bo to się nudne robi.

Macierewicz: Dezinformacja ws. Misiewicza to sprawa dla prokuratury. "Moje rozmowy z prezesem Kaczyńskim zachowam dla siebie" x Bartłomiej Misiewicz nadal jest pracownikiem ministerstwa, obecnie wykorzystuje urlop — powiedział szef MON Antoni Macierewicz, odnosząc się do spekulacji na temat odwołania rzecznika resortu. x Jak zaznaczył Macierewicz, w jego ocenie „dezinformacja w tej sprawie jest bardzo poważnym przestępstwem”, stąd zawiadomienie prokuratury o działaniach na szkodę MON. O co chodzi? Macierewicz wymienił w tym kontekście sfałszowanie profilów społecznościowych rzecznika MON oraz rozsiewanie fałszywych informacji na jego temat. x x Antoni M. został areckim czy arecki Antonim M. ?

Gość gość
Bo komu i czemu ma to służyć.Chyba jedynie Tobie Kronikarzu.

Gość gość
ale wiedz ze ja wiem,zebys sie tak za pewnie nie czul x Lecz się psycholko, tobie się już naprawdę pomerdały światy internetu z realem :o Myrek, ty weź dla jej dobra wyjmij kabel z routera bo się dziewczyna nam tu zajedzie od tych paranoi :o 🖐️

Gość gość
otulona_snem a u nas pizza dzisiaj xx Na kacu trudno o domowy obiad, wiadomka.

Gość gość
To ten sam Kronikarz,co na uczuciowym u Alicji.

Gość gość
Coś mi się zdaje, że gdyby podpieprzyć te jej wynurzenia kafeteryjne do jugendamtu, to niezła zadyma by była. Ona jest niezrównoważona psychicznie - raz się z Shatyna naśmiewa (jak wczoraj), raz mu wygraża (jak dzisiaj), raz go obraża (jak wczoraj i dzisiaj), raz twierdzi, że się go boi (jak dzisiaj) - tak się raczej nie zachowuje w pełni poczytalny człowiek :o :O No chyba, że siedzenie z dzieckiem na doopie w domu od 3 lat już jej na musk się rzuciło :o 🖐️

Gość gość
Pizze można też samemu domową zrobić januszu intelektu.

Gość gość
Szok! Niedowierzanie! Już wkrótce będzie w tv o Ryszardzie P. z czarnym paskiem na oczach :D Ale jaja :D

Gość gość
gość dziś To ten sam Kronikarz,co na uczuciowym u Alicji x A może jednak rukola? A może aster? A może wawcia? A może szatyn? Postrzelamy sobie kto? :D :D :D

Gość gość
gość dziś Pizze można też samemu domową zrobić januszu intelektu. x Z pewnością, o takiej Agatka pisała 💤

Gość gość
Skąd wiesz o czym pisała? Kronikarz jest też u mnie na topici.

Gość gość
Iftara zrównoważonego wysmiewajace ja pomarańczki z pomylonymi pisiorami wyzywajacymi Shatyna bo boi się, że niedługo nie będzie tu miała nic do gadania. Co ciekawe sama iftara z pomaranczowymi pisiorami chętnie tu gadała i śmiali się razem z autora, i wtedy było ok:)

Gość gość
*zrównała

Gość gość
Maciek B wczoraj Ifka jest jaka jest. Moze nie jest zbyt gramotna i rezolutna, ma duzo kompleksow, ale to w gruncie rzeczy poczciwa kobiecina. xxxx Hahahahahaha, co cię Maciek podsumował :D :D :D

Gość gość
Nietrudno sobie pokombinować znika Shatyn..pojawia się Kronikarz.Wystarczy fakty połączyć.I cała rzesza broniących go pomarańczek.

Gość gość
Czy wszyscy białostocczanie to takie bezmyślne mendziory czy to tylko przypadek, że Misiewicz i Otulona stamtąd pochodzą? :classic_cool:

gość dziś Nietrudno sobie pokombinować znika Shatyn..pojawia się Kronikarz.Wystarczy fakty połączyć.I cała rzesza broniących go pomarańczek. x x Shatyn tu cały czas jest...Bido...:D

Gość gość
Nietrudno było przewidzieć,że tak zareagujesz Shatyn.Strasznie przewidywalny jesteś.

Gość gość
Tu mało osób mnie lubi bo ludzie nie lubia jak im prawde napisac i jeszcze ja uzasadnić tak, że nie mają ruchu i stoją pod ścianą... x ale doszedłes juz?

Gość gość
nie mierz wszystkich jedną miarą, nie każdy dochodzi przed kompem, luzerze :classic_cool: 🖐️

Gość gość
Nietrudno było przewidzieć,że tak zareagujesz Shatyn.Strasznie przewidywalny jesteś. x oczywiście ty pisujesz tu wyłącznie zalogowana, c'nie pijaczko? :D :D

gość dziś Nietrudno było przewidzieć,że tak zareagujesz Shatyn.Strasznie przewidywalny jesteś. x x Oczywiście, że w sprawach prawdy jestem przewidywalny.

Gość gość
w sprawach prawdy :D

Dokładnie. W sprawie prawdy... Co do mojej obecności. Jak widać na poprzedniej stronie byłem kiedy osoba która nazywacie "Kronikarz" już napisała swój post... A wiec... Już wiesz i jak dla mnie to zamyka dyskusję...

Gość gość
ty sie zacznij leczyc lewacki poyepie w sprawach prawdy :D

Gość gość
Nie nieeee Shatyn!!! Przecież Ty się przelogowujesz niczym gazela na Antypodach :D :D Masz tory, torebki, torenty.. :D :D

Gość otulona niezalo
Laski sera na pizzę,nie mam. Myślicie że,jak posypię placek wiórkami,kokosowymi to się Myr pokapuje?