Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bruno Shatyn

Kaczka na taczkę... archiwum 25

Polecane posty

Gość gość
jaki trzeba byc nieudacznikiem zyciowym zeby przychodzic tutaj i bronic nowohuckiego lewackiego psychola :D:D:D

Gość gość
To niczego nie tłumaczy,można bez problemu wysłać dwa posty.Przewidywalny jesteś strasznie,było wiadomo,że to podasz za argument.

Gość myrevin niezalo
słuchajcie qwra, baba mi jakieś goovno podała na obiad, nawet żreć gołębiom bym tego nie dał. Walić prosto w jej pijacki ryj czy jednak trzaskać po nerach, żeby nie było widać?

Gość gość
Archiwista postów broni siebie sam.

Gość gość
No, Myr, jakby pisało tu jednocześnie 12 osób na Otulinę i jej spasłą psiapsiółę to by ci napisały (ale oczywiście zalogowane, bo to nie one piszą teraz na orendżu (((((:classic_cool:))))) ) , że piszesz z 12 okienek, bo jesteś psycholem :D O boziuniu, takie stare, a takie głupie, żal tylko, że jeszcze dziecko w tym wszystkim się pojawiło :o No ale cóż, matki się nie wybiera, matka jest tylko jedna, nawet, jeśli z niej prostacka gęś :(

Gość gość
"No, Shatyn" miało oczywiście być. A, pewnie się yebuam, bo pisałam wcześniej jako szatyn, wiadomo :D :D :D

gość dziś Nie nieeee Shatyn!!! Przecież Ty się przelogowujesz niczym gazela na Antypodach smiech.gifsmiech.gif Masz tory, torebki, torenty.. x x Dokładnie...:D

Gość gość
was powinno sie zastrzelic banda idiotow z tym lewackim oszolomem na czele wspaniale zycie non stop na kafe i gadanie o polityce :D:D wrecz cudo spelnieni ludzie :D NARA PRZEGRYWY

Gość gość
14:35 Nie strasz nie strasz, bo sie ze'sruasz. Otulona już tyle razy obiecywała, że stąd idzie :D

Gość gość
spelniony czlowiek na kafe:D:D za 2 miesiace czlowiek tu wejdzie i temat ten sam :D

Gość gość
Był na kafeterii kiedyś taki fajny, poczciwy człek, zwał się Marjan. To, czego się od niego o Pijawce i Otulinie nasłuchałam, skutecznie mnie od nich odepchnęło raz na zawsze. I choćby nie wiem jakie miały o sobie mniemanie (pijawki już nie ma), szmata pozostanie szmatą. Już ci napisałam Agata. Jakbyś miała zeskoczyć z poziomu swojego rozbuchanego ego na poziom IQ, to byś się zabiła.

Gość gość
Marjan:D

Gość gość
a Zdzislaw?

Gość gość
Tak, dokładnie, Marjan. Dobry ziomek Ladacznicy, która to z Pijawką się mocno kumała, przez co na pewien czas i Marjan się skumał. Na pewien czas, bo mu oczy wyszły na wierzch jak się dowiedział z kim ma do czynienia. To samo z naszą wspaniałą, mądrą, cudowną, wspaniałomyślną, oczytaną, wykształconą, obytą, kulturalną, wytworną, taktowną, zorientowaną, inteligentną, rezolutną, błyskotliwą, bystrą, uroczą, lotną, światłą erudytką Agatą.

Gość gość
Marjan, Marjan. A w realu Łukasz. Ale oczywiście pewnie nie kojarzysz, Otulinka, hę? ;) Pisania z nim o odwykach, nałogach, prochach i innych takich? :)

Gość gość
No, ale już nie będę wsadzać gó'wna w wentylator, bo wiadomo jak się to skończy. Tak ci tylko chciałam Agatuś przypomnieć, że są tacy, co wiedzą troszkę o tobie więcej, aniżeli sama postanowisz tu sobie napisać :) I wiesz, szatyna oszukasz, iftarę oszukasz, legginsy oszukasz... Ale sama sobie w gębę do lustra musisz patrzeć codziennie i to jest strasznie, ale to strasznie smutne, jakby się nad tym głębiej zastanowić. Strasznie smutna jesteś ty i to, co (a raczej w jaki sposób) za sobą zostawiłaś, nim zwiazałaś się z myrem. aliwederczi mijamor 🖐️)))

Gość gość
poyebusko czy szatynie? :classic_cool: :D :D :D Oulonej się grunt pod nogami sypie, bo nie wie kto i o czym do niej pisze :D :D A konsultacje z jesiotrem już były? Poradziłaś się psiapsióły czy przypadkiem nie pamięta Marjana? :D Może jakiś twój pijacki wieczór to akurat był i ktoś cię jednak kontrolował zdalnie? :D :D :D Oczywiście, że nie pamiętasz Marjana. Jakbyś mogła pamiętać. Tak samo jak nie pamiętasz swojego 9-letniego w 2006 roku syna.

Gość gość
Teraz widzisz Agatka jaka mamy bęke gdy tu piszesz po spożyciu :D

Gość gość
Zbyt lotna to ty widać nie jesteś. jesiotr - iftara, a wieczór zdalnie kontrolowany -hm..... mam nadzieję, że ifka jest na tyle kumata, że pisze ci czasami "agata, wyłącz kompa" jak widzi, że kompromitujesz się tak jak np wczoraj :O i to miałam na myśli pisząc "wieczór zdalnie kontrolowany" wierząc w to, że ktoś ma jednak na ciebie oko, ktoś, kto podaje się za twojego przyjaciela :o

Gość gość
wczoraj wieczorem kiedy robiłaś tu z siebie pośmiewisko pisząc o manualach (czytałaś to w ogóle dzisiaj, jak już wytrzeźwiałaś??????) Iftara była przecież na kafeterii. Widać ma więcej oleju w głowie niż ty i nie chce być kojarzona z tak prymitywnym chamem jak ty, kiedy jesteś wstawiona. Nie bez powodu nie napisała tu wczoraj ani jednego słowa (a przecież zawsze piszecie razem, kiedy jesteście obydwie na kafeterii :o ). Najpewniej skutecznie odciągnęła cię od kompa, całe szczęście. Podziękuj jej za to :o

Gość gość
Od odciągania od kompa ma kogo innego.

Gość gość
Skończ już swoje żale kretynie.

Gość bite me
"To hak ciągniony". Giertych ma spiskową teorię na temat niezatapialności Misiewicza i... trudno w nią nie uwierzyć 'Już wydawało się, że kompromitujący rząd serial z Bartłomiejem Misiewiczem właśnie dobiega końca. Nagle stanowczo zaprzeczył temu jednak nie tylko sam główny bohater, ale i Ministerstwo Obrony Narodowej. Wygląda więc na to, że 26-latek, który wszedł do wielkiej polityki wprost z zaplecza prowincjonalnej apteki, stał się najbardziej niezatapialnym politykiem w historii III RP. Jaka jest tego przyczyna? Swoją teorię ma Roman Giertych.' cd

Gość bite me
cd ... > http://natemat.pl/200941,to-hak-ciagniony-giertych-ma-spiskowa-teorie-na-temat-niezatapialnosci-misiewicza-i-trudno-w-nia-nie-uwierzyc

Gość bite me
'Dlaczego Misiewicz jest niezatapialny? Bo może zatopić AM. A czemu AM jest niezatapialny? Bo może zatopić JK. To się nazywa hak ciągniony.' > Cos w tym jest !?:P;)

Gość gość
iftar_ dziś X to ty się ogarnij i przestan pie/przyc od rzeczy bo jesteś załosna bo jasna ciasna tutaj ciągle wlazisz :(

Gość gość
Bo ma ochotę.To wchodzi durniu.

_iftar_ dziś Jak widać nie jedynym który zbiera twoje CHAMSKIE i GÓWNIARSKIE posty. x stawiasz się Shatyn w jednym szeregu z degrengoladą z topa pijackiego. Brawo. x x Ja nie wiem Iftar kto z jakiego topiku jest i mówiąc szczerze niespecjalnie mnie to interesuje. Odpowiadam na konkretne posty, osób które mniej wiecej zachowuja się normalnie. I tyle. W żadnym szeregu nie stawiam się.

_iftar_ dziś Do tego dochodzi ten jełop desznik i być może stonoga. Doprawdy doborowe towarzystwo. No i jeszcze zapomniałam dodać że osobą która zakładała teczki na poszczególnych kafe userów i robiła screeny całych topików był Kucharz. Kużwa Shatyn ogarnij sie człowieku x x Nie wiem czy desznik jest jełop bo nawet ne wiem który to. Nie znam również osobnika o nicku "stonoga". Kucharza znam jedynie z opowiadań. Wiesz kogo. I dlaczego mam się ogranąc? O co ci chodzi? Nie chcesz tutaj to napisz mi sms czy zadzwoń.

Gość gość
albo Pis zrobi porządek z Antosiem M. i jego chłoptasiem, albo wyborcy powiedzą nie Pisowi, dosyc tego cyrku