Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bruno Shatyn

Kaczka na taczkę... archiwum 25

Polecane posty

otulona_snem dziś jedynym porabancem,ktory zapisywal,archiwizowal i pozniej wykorzystywal posty na kafeterii jestes ty,nigdy nie spotkalam sie u nikogo przez 12 lat bycia tutaj,ani gdziekolwiek indziej na innych forach,na ktorych pisze cos takiego,wiec juz zamilcz i sie nie pograzaj i to nie tylko moja opinia jest tyle,koncze bo szkoda czasu na udowadnianie ze wielbladem nie jestem i struganie przez ciebie jak zwykle wariatuncia x x _iftar_ dziś Do tego dochodzi ten jełop desznik i być może stonoga. Doprawdy doborowe towarzystwo. No i jeszcze zapomniałam dodać że osobą która zakładała teczki na poszczególnych kafe userów i robiła screeny całych topików był Kucharz. x x x Z tego wynika, że ja jestem Kucharz....:D Może ogranijcie sie dziewczyny....

Gość gość
Cos w tym jest !?jezyk.gifoczko.gif x moze i jest, ale przypominam, że Kaczor swego czasu przeżuł Giertycha i (nie tylko go) z obrzydzeniem wypluł :p teraz zrobi to samo z Kukizem :)

Gość Shatyn na wolnym flow
Szukam złej dziewczynki nie cnotki nie wydymki, prawdziwej maszynki jeśli chcesz tego to polecisz ze mną to polecisz ze mną, to polecisz ze mną Znasz mnie nie od dziś wiec spójrz mi naprawdę w oczy Wszystkie inne są dla mnie nawet nie warte nocy Mam fetysz na twój kolczyk i na twoje stopy pochyl się, pokaż gdzie się kończą twoje pończochy Wiesz, wezmę do ust kostkę lodu, odsłoń trochę biust pozwól mi zlizać twoje soki z twoich ud Wiem, że twoje myśli są teraz tam gdzie mój fiut a mój język na twej szyi jest szybszy niż twój puls Czuję twój krótki oddech na moich wargach Twoje stringi zostawiają wilgoć na moich palcach Pokaż co umiesz, nagram to na DV'kach zostawię ślady moich dłoni na twoich pośladkach zakuję cię w kajdanki, zasłonię wstęgą powieki Chce usłyszeć, że chcesz żebym cię zerżnął i nie zaprzeczyć Przy żółtym świetle ciasnej toalety na chłodnej posadzce rozcinam nożem twoje palmersy Czujesz zęby na udach, moją ślinę na sutkach Twe paznokcie kradną cześć mojego naskórka Potem lubrykant twoje opory rozpuszcza później ciężko oddychasz z ostatnią chwilą na ustach

_iftar_ dziś Ustawiłeś się w jednym szeregu z szambonurkami kafeteryjnymi na zasadzie wróg mojego wroga jest moim przyjacielem. Dziś ci przyklasną w sprawie Otulonej i jesteś szczęśliwy. Bo ktos cię popiera i rozumie. Jutro wyleją na ciebie wiadro pomyj i wtedy to bedzie wina Otuliny??? Wiocha. x x Nie wiem kto jest "szambonurkiem kafeteryjnym". Z osób mi znanych na to określenie zasługuje jedynie otulona ale o niej pewnie nie piszesz. Nie oczekuje poklasku dla moich postów a do prób obrażania już się przyzwyczaiłem. Tego typu gówniarstwo nie robi na mnie wrażenia. Winą otulonej sa debilne próby przypisywania mi autorstwa orange postów jak i próby obrazania mnie i mojej rodziny.

_iftar_ dziś Idę obiad gotować bo rozmowa z tobą to walenie grochem o ściane. Skoro tobie szambo fiołkami pachnie to nic na to nie poradze. x x Niczym mi nic nie "pachnie" oprócz smrodu który pozostawia po sobie otulona. Ktoś coś pisze, w miarę normalnie to odpowiadam. Pisze orange jakieś chamstwo to olewam. Tyle. A kto pisze i dlaczego, mnie nie interesuje. Tak trudno to zrozumieć?

Gość Marian
Z nikim o niczym nie rozmawiałem. :classic_cool:

Gość gość
up

A tak poza tym to co tam moje "Bolki" kochane słychać. Nie płaca już za donoszenie? :classic_cool:

Chyba ci cieżko zrozumieć (zresztą nie tylko tobie) że ja całego waszego towarzystwa spoza tego topiku po prostu nie znam bo nigdzie w zasadzie nie bywam. Czasem odpisze komuś na innym topiku ale zawsze pod swoim nickiem a topik jest w ramach dyskusji ogólnej. Nie bywam na jakims erotycznym czy uczuciowym, nie znam ludzi i za bardzo nie chce mi się poznawać. To dla was kafe to życie, to wy znacie ludzi, topiki, tematy itp. Tak ciężko to zrozumieć?

Dodam dla jasności, że może kiedyś, coś napisałem poza dyskusją ogólna, oczywiście pod swoim nickiem. Ale jeśli to sie zdarzyło tpo było incydentalne... Chwile pomyśl Iftar... normalnie....

Gość gość
jaki klamczuch ty jestes to szok normalnie

Gość gość
trzymanie Misiewicza w MON na pewno nie słuzy PiSowi

Gość gość
ty

Gość gość
wszystko co tutaj wytwarzasz moze byc przykladem,wybierz sobie co chcesz

Nie może być przykładem wszystko bo coś musisz uzasadnić jesli uważasz to za przykład. A więc to ty wybierasz i uzasadniasz a nie ja...:D

Gość gość
może być i jest kłamczuchu

No widzisz. Nawet nie potrafisz uzasadnić własnych słow a bierzesz się za ocenianie innych....:D Bido intelektualna jedna....

Gość gość
gość dziś trzymanie Misiewicza w MON na pewno nie słuzy PiSowi x spoko, jeżeli Antos bedzie musial usunąc Misiewicza z MON to na pewno zapewni mu miękkie ladowanie :P ps nie zapominaj , że misiewicz studiuje na uczelni Rydzyka 'normalne prawo' a tacy specjaliści sa dzisiaj w Pisie poszukiwani :-D :-D:-D

Dzień bez bidy intelektualnej dniem straconym. :classic_cool:

Gość gość
[cześć ] szkoda czasu widzę, że jesteście zainteresowani gadka o duupie Maryni !!!

Marian dziś Dzień bez bidy intelektualnej dniem straconym. x x Jak nie ta to trafi się inna bida intelektualna. Tego jest tu sporo...

Gość gość
a super bida krolujaca nad innymi jestes ty sam shatyn:D:D:D

Gość gość
antoś, bartuś, pedalowaty ziobro czy jaki, meska beata, stary kawaler z kotem..... komus to cos mpwi?

Gość gość
_iftar_ dziś Ustawiłeś się w jednym szeregu z szambonurkami kafeteryjnymi na zasadzie wróg mojego wroga jest moim przyjacielem. Dziś ci przyklasną w sprawie Otulonej i jesteś szczęśliwy. Bo ktos cię popiera i rozumie. Jutro wyleją na ciebie wiadro pomyj i wtedy to bedzie wina Otuliny??? x E, to może jedną wersję sobie ustalcie, pijaczki. Na orencz piszą pomarańczki anonimowe czy na orencz pisze w końcu Szatyn? Bo zdaje się, że macie dwie różne wersje.

Gość gość
Shatyn zaloguj sie :P

Gość gość
Widzisz Shatyn, jak zwykle wszystko twoja wina. Niewazne ze to odurzona tu wiecznie za toba lazi i oskarza o cale zlo tego swiata, wyzywa od dziadow i jeszcze wciaga twojego ojca. Ty powinienes ja bronic przed zlosliwymi komentami, bo to kolezaneczka Ifci. Ifcie tez powinienes bronic. I arkadiusza. Bo jak nie bedziesz ich bronil, to i ciebie zjedza pomaranczki. Swoja droga znamienna jest u nich ta sama logika- jak mnie nie bedzie, to topik upadnie, Shatyna zjedza, bla, bla, bla. Mysle ze powinienes tu stworzyc jakis przytulny rezerwacik dla Odurzonej, zeby mogla sobie powyzywac po pijaku bez zadnej reakcji ze strony obserwujacych. W przerwach popitoli z Iftara. I koniecznie daj Arkowi jakis wybieg i bron go przed pomaranczami! :)