Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pierdoła6

wakacje nad morzem

Polecane posty

Witajcie, szukam i szukam i nie moge znaleźć, interesuja mnie domki letniskowe aby do plazy było max 400-500m, dla 4 dorosłych i 2 dzieci do lat 7 oraz jedno dziecko 1,5 roczne czyli taki 6 osobowy domek do 450zł doba, termin 6 dni od 29 lipca , nie interesują mnie zaciszne miejsca dla ludzi odpoczywających. Dobrze by było jak by w pobliżu znajdowała sie promenada, smażalnie ryb restauracje i inne atrakcje dla nas i dzieci.Ciekawi nas Darłowo ale moze byc tez cos podobnego jesli takie miejsce istnieje dla moich kryteriów :)

Gość gość
musisz szukać przez takie serwisy jak BookApart albo booking :)

Gość gość
A może Rewal? ja kilka razy byłam w Rewalu i bardzo mi sie tam podoba. Bardzo fajna atmosfera. Cisza i spokój. Idealne miejsce na wakacje. Noclegi w Rewalu znalazłam na stronie http://otonoc.pl/noclegi-Rewal

Gość makatynka
ja w zeszłym roku miałam zarezerwowany domek w Pucku na bookaparcie :) było fajnie, bardzo przyjemnie.

Gość PattyS
A może Dąbki? Bardzo fajna miejscowość :) My byliśmy w tamtym roku tam, wcześniej rezerwowaliśmy sobie domek https://www.bookapart.com/pl/apartamenty-obiekty-noclegowe-dabki/domek-typu-studio-dla-max-4-osob-ow-delfin-dabki-ID31505?SearchDest=Domek+typu+studio+dla+max+4+os%C3%B3b&Latitude=&Longitude=&Autocomplete=False&ArrivalDate=&DepartureDate=&PersonCount=2 :)

Gość polinnna8
@PattyS bardzo fajny domek, aż chętnie bym zarezerwowała :)

Gość oxy77
Ciekawe propozycje tu padły, zwłaszcza te z Bookapartu, może sama jeszcze się zastanowię nad rezerwacją :)

Gość xcheryl
Ja w tym roku wybieram się właśnie nad Bałtyk, zarezerwowałam sobie nocleg na Bookaparcie w Sopocie i naprawdę nie mogę się doczekać tego ;)

Gość joanka44
a jakie jeszcze miejscowości proponujecie z Bookapartu?

Gość gość
Akurat miałam taką sytuację rok temu że mnie na wczasach ulewna pogoda zastała...Na szczęście jakoś zachowaliśmy dobry humor. Z takich atrakcji w okolicach Trójmiasta to ja bym polecała Aquapark Reda. Tutaj sporo czasu spędziliśmy. Można w dobrej cenie kupić karnet rodzinny na cały dzień i spokojnie ten czas minie, wchodzenie na godzinę czy trzy to moim zdaniem za krótko żeby ze wszystkich możliwośc***arku skorzystać. Polecam ich masażery i bicze wodne, a dla dzieci jest multum zjeżdżalni i specjalnych zatok stylizowanych na takie pirackie. W ogóle cała estetyka parku wygląda jakby żywcem wyjęta ze scenografii do Piratów z Karaibów.

Gość akacyjna
Co do Bookaparttu to ja bardzo lubię noclegi we Władysławowie. :)

Gość gość
Jak jestem w Aquapark Reda a zdarza to się mi ostatnio dość często to zawsze idę na Ultra Speed w pierwszej kolejności. Może i rekiny robią wrażenie, ale dla mnie ta prędkość jaką jestem w stanie rozwinąć w Ultra to są największe emocje i frajda. Ogólnie sam park polecam, dojazd jest dość dobry, cały kompleks jest przy ul. Morskiej.

Gość gość
Szukasz noclegów to możesz wejść na stronę www.nanocleg.pl znajdziesz tam dużó ciekawych ofert. Ja i moi znajomi zawsze korzystam z tej strony. polecam