Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

12 lat temu najniższa krajowa wynosila 650 zl dzis jest prawie 1500 i jeszcze źl

Polecane posty

Gość gość
To ja proponuje tym wszystkim po studiach i innych uczelniach aby sami ubili sobie maslo jak zachce sie im maselka na pieczywo,sami upiekli sobie chleb i bulki,a jak zachce sie nowego telefonu niech sami sobie go skonstruuja i zloza.Nie,ja nie mam nic do ludzi wyksztalconych,ale jak juz ktos tu madrze napisal,jakby kazdy tak konczyl studia i zostawal magistrem,doktorem czy inzynierem to nie mialby kto budowac drog,szyc butow czy ubran.

Gość gość
No dawaj dalej nazwę bo mi lidla zamkną za 19minut

Gość gość
za masło 5zł chyba w UK płacicie takie chore ceny bo nie chyba w Polsce potem piszą ludzie że im nie starcza kasy na jedzenie i opłaty

Gość gość
Tez jestem ciekawa tego masla za 2 zl.Sama chcialabym takie kupic.Chyba,ze mowa tu o jakims maslopodobnym tworze co obok masla nawet nie lezalo,jeszcze w promocji.

Gość gość
To ty jesteś chora bo nie pojmujesz że w części regionów tego kraju jest być może znacznie drożej niż np w Suwałkach.

Gość gość
Masło Pilos za 2zł

Gość gość
U mnie za 600zl nie wynajmiesz nawet pokoju, chleba za 1,60 nie widzialam od jakichs 6 lat, jajka sa za 50gr, a nie 30, co do ziemniakow i ryzu sie zgadzam, schab kupilam w promocji za 16, nie za 18, a kg kuczaka to nie 16 zl a blisko 20.

Gość gość
W Poznaniu w lidlu najtańsze masło kosztuje na ten moment 4,29

Gość gość
Cena masła pilos na dzien dzisiejszy wynosi 4,29

Gość gość
gość dziś chleb w Lidlu kosztuje 1,6 w drugim sklepie tak samo i kolejnym też więcej nie wydasz niż 2zł najtańsze masło kosztuje 1,89zł więc nie piszcie bzdur że masło kosztuje 5zł haha

Gość gość
za 2 zł to chyba smalec a nie masło...Ja kupuję Delmę w biedronce (najlepsza moim zdaniem z tych tanich) i kosztuje prawie 4 zł, a jajka też 4 zł (a nie 2)

Gość gość
To maslo Pilos po 2 zl to chyba tylko w promocji i to przy zakupie conajmniej kilku sztuk (sa czasami takie promocje w Lidlu,ale to sa tylko promocje czasowe).

Gość gość
bzdura że mieszkanie nie podrożało, gaz podrożał bardzo dużo i to nie jest zależne od nas, woda zdrożała, śmieci,ścieki więc jakim cudem mieszkanie kosztuje tyle samo co 12 lat co to za bzdura wyjęta z du/py :O

Gość gość
Masło esktra mleczna dolina 2,89zł w biedronce

Gość gość
Ta,kurczak za 20 zł, a to ci dobre, to chyba ten co zlote jajka znosi, w biedronce kurczak kosztuje 6.99 kg a jak jest promocja to 4.99 a nie 20 zł!!!

Gość gość
a gdzie jest to za te 2 zeta w lidlu???Dawaj bo zostało mi tylko 8 minut

Gość gość
do gosc (21:19);Naucz sie dobrze sprawdzac ceny bo maslo "Mleczna Dolina" z Biedronki napewno tyle nie kosztuje (chyba,ze jest to jakas promocja).Tak sie sklada,ze to maslo od czasu do czasu kupuje rowniez.

Gość gość
mleko 1,89zł 2% cola original z biedronki jakość porównywalna do pepsi czy coca-coli 2,35 promocja 1,7zł przy zakupie dwóch butelek majonez 2,99zł za 400g bułki kajzerki 0,29gr kefir 99gr jogurt naturalny 2% 1,15zł woda mineralna gazowana 0,59gr wedlina 13-15zł za kg ser gouda 13-14zł za kg filet z kurczaka 13,99 za kg łopatka wieprzowa bez kości 10,90 bądź 9,99zł za kg ryż 4 torebki 1,55zł z lidla

Gość gość
gość dziś Chyba kilo kości po kurczaku kosztuje 6zł./kg - ja kupuję MIĘSO...

Gość gość
6,99 to masz za kilogram a cały kurczak to blizej 2kg ma.No chyba że wykształcona nie bardzo wie ile kurczak waży,stąd problem.

Gość gość
Czy mam ci tu przesłać skany wplat za czynsz za to same mieszkanie z tego roku i 12 lat do tylu, jak żeś taki niedowiarek? Przez 12 lat czynsz wzrósł tylko o 80 zł,mieszkam w Ożarowie , 12 km od Warszawy

Gość gość
a co to jest 1500 dziś ?? to jest gów/no! najniższa powinna wynosić ok. 2500 zł aby godnie życ, a nie ledwo co ciągnąć od 1-szego do 1-szego

Gość gość
Kobieto powiem tak ja pracuję dosc dużo więc może nie mam tyle czasu by po chleb iść do lidla,po kurczaka jechac do biedronki,a do auchan po cukier. Wolę po mojej średniej szkole zarabiać dwie najnizsze krajowe.

Gość gość
No to chyba jasne ze kilogram, przecież wszystkie ceny mies podaje sie za kilogram,chyba ze u ciebie kurczaki ,krowy i świnie na sztuki sprzedaja

Gość gość
A w Poznaniu ten czynsz wzrósł o ponad 200zł,do tego rachunki za prąd,gaz i tv też nie zmalały

Gość gość
gość dziś 1500zł to jest aż wystarczająca kwota jeszcze ci zostanie 500-600zł na przyszłosć

Gość gość
Za to siedzieć na kafe to masz czas :)

Gość gość
cena za chleb 1,6zł to samo w biedronce kiedyś płaciłem w sklepie za chleb uwaga 3,20zł to było 10-15lat temu

Gość gość
jedynie podrożał gaz, prąd, woda

Gość gość
Cena regularna masla "Mleczna Dolina" to jakies 4,29 zl (i nie mowie tu jakis sporadycznych promocjach),wiec nie pisac bzdur o cenach.