Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

12 lat temu najniższa krajowa wynosila 650 zl dzis jest prawie 1500 i jeszcze źl

Polecane posty

Gość gość
masło Ekstra Pasłęcki 2,89zł

Gość gość
znalazłem tanie masło w Tesco za 1,49zł za kostkę :D

Gość gość
e.leclerc masło Pasłęcki Ekstra Miks 2.79zł wszędzie jest poniżej 3zł więc gdzie widzicie masło za 5zł?

Gość gość
Hahahaha spoko ciekawe za co np idziesz do dentysty, jeździsz na urlop albo robisz remont ? Polacy często nie mają pojęcia jak powinno wyglądać godne życie...

Gość gość
cena nieruchomości drastycznie poszła w górę po 2004 roku kiedyś mogłeś kupić 56m2 za 79,999zł teraz to musisz wydać z 250-300tys zł

Gość gość
12 lat temu w Londynie tygodniowy buspass kosztował 11 funtów, a dziś ponad 22 ;(

Gość gość
U mnie maslo Laciate (zaznaczam maslo a nie jakies miksy) kosztuje w osiedlowym sklepie 4,99 zl.Niektorzy naprawde nie maja zielonego pojecia co i ile kosztuje.

Gość gość
23 lata temu najniższa krajowa wynosiła aż 2 miliony 400 tyś zł, i też było źle... Ludziom nie dogodzisz...

Gość gość
Ekstra Paslecki Miks to nie jest maslo.Prosze poczytac sobie ile procent tluszczu powinno zawierac prawdziwe maslo bo niektorzy nawet tego nie wiedza a udaja znawcow.

Gość gość
ta idiotka co pisze o masle za 2 zl to ewidentnie pomylia z kostka mix uwodornionych tluszczy zawinietych w papierek ludzaco podobny do masla. Nie ma nigdzie masla ponizej 4 zl, za 4 to juz jakas super promocja musi byc. Maslo ma co najmniej 82% tluszczu MLECZNEGO wiec ty od masla za 2 zlote uswiadom sobie ze chleb smarujesz gownem ktore jedynie udaje maslo. Jak ci zatka zyly to jeszcze ci bokiem wyjdzie twoje skapstwo i glupota

Gość gość
gość dziś najtańsze masło koszuje 1,49zł

Gość gość
gość dziś masło kosztuje od 1,5zł w górę więc nie pisz bzdur łaciate jest przereklamowane płacisz jedynie za markę nie za jakość

Gość gość
21:55 jestes glupia czy tak dobrze udajesz?

Gość gość
masło za 2zł ma 82% tłuszczu mlecznego więc nie pisz bzdur

Gość gość
gość dziś zatkać żyły to może twoje masełko za 5zł a nie za 2zł

Gość gość
bazienka przecie oselka to kosztuje 2,30 :-D wiec nie pisz bzdur bo zaraz ta od masla za dwa zlote Cie uswiadomi hahaha

Gość gość
dokladnie mix oselkowy ma 82% tluszczu mlecznego i kosztuje 2,80 wiec nie piszcie bzdur i ma 500 gram

Gość gość
Ja rozumiem że według autorki žycie to tylko opłaty i najtańsze żarcie. Natomiast ja mam ochotę jeszcze na to by nie tłuc się trzema autobusami do pracy więc jadę samochodem,wyjechać nad morze ,wyjść od czasu do czasu na koncert czy do knajpy. Więc bez tytułu magistra zdaniem autorki nie powinnam tego robić bo mam mieć najniższą krajową.Tylko ja jestem specem w swojej dziedzinie to niestety zarabiam za dużo w jej mniemaniu.

Gość gość
najtańsze masło z 82% tłuszczu masz za 1,5zł, więc nie wiem jak możecie płacić 5zł za kostke masła

Gość gość
Masło Polskie za 2,79zł

Gość gość
to nie jest wegetacja tylko trzeba umieć tanio i dobrze kupić niż narzekać co to jest 1500zł na miesiąc

Gość gość
masło 2,99 gdzie wy płacicie 5zł za kostke

Gość gość
na jedzenie 300-500zł wystarczy dla jednej osoby gdzie płacisz za kanał 500zł jak kosztuje jedynie 120zł

Gość gość
można mieć w miarę komfortowe długie życie na lata i jeszcze troche kasy zostanie

Gość gość
jak kupujesz jakis szmelc przereklamowany to co sie dziwisz ze ci sie psuje nie wszystko co jest droższe jest lepsze.

Gość gość
za masło zapłacisz dobrej jakośći 2,99, chleb 1,6zł, cukier, 2,69zł, mleko 1,89, mięso wieprzowe 10,90zł, ser gouda 14zł spokonie dla jednej osoby zmieścisz się w 300-500zł

Gość gość
bazienka dziś nie trzeba wydać spory hajs bo nie wszystko co jest droższe tym lepsze sprzęt mniej znany może być znacznie lepszy od tego droższego gdzie płacisz jedynie za markę to też tyczy produkty które kupujecie w sklepie łaciate możesz mieć pod inną nazwą i tańsze. Cola Original z biedronki za 2,35zł to jest prawie to samo co Hoop Cola za 3,99zł.

Gość gość
ja prywatnie z wypełnieniem zęba zapłaciłem 120zł bo wiem gdzie nie lecą na kase i robią to bardzo dobrze