Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego ludzie szpanują urządzeniami marki Apple?

Polecane posty

Gość gość

Mi się też podobają, są ładne, mają swe plusy i minusy. Ale nie kumam tego że ludzie muszą koniecznie w pociągu trzymać sprzęt tak by pokazać nadgryzione jabłko :D

Gość gość
a maja je jakoś specjalnie zasłaniać albo zalepić plastrem?:) gdyby tam było jakieś inne logo to nawet byś nie zauważyła, ale jak widzisz jabłko to od razu zakładasz że to szpan

Gość gość
Nie, mają je tak normalnie trzymać jak ja trzymam, że tył się tylko czasem pokazuje (tablet zwykle leży na kolanach) albo w pokrowcu :D i właśnie nie zwracałam do tej pory na to uwagi, ale ostatnio spotkałam w pociągu ludzi co straszne szopki odstawiali :)

Gość gość
Poza tym spotykam też osoby, którym powiesz coś, a one "to nie smartfon, to ajfon" albo pytasz czy mają pożyczyć kabel, a oni "ale Ty nie masz złącza lightning". Zabawne to jest, może Wam napiszę dlaczego :D

Gość gość mocno zchuujały dziś
spjerdalajta bufony z tym ajpelem jeabanym wiesniackim jak chuuj

Gość gość
Ja mam i nie szpanuję... kto tak mówi to pewnie nie mają urządzeń firmy apple. Dobrze jest też wiedzieć gdzie szukać sprawdzonego serwisu, który profesjonalnie zajmuję się naprawą apple. Jeżeli zajdzie taka potrzeba to można zgłosić się do nich http://www.imaster.com.pl/.