Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ma któraś piersi aa, podobają sie facetom?

Polecane posty

Gość gość

lepiej mieć stanik czy bez, np. na randkę? macie brodawki także wystające na jabłuszko?

Gość gość
Zawsze lepiej bez

Gość gość
Ja mam. Nie narzekali :) Noszę stanik bo lubię. Zazwyczaj. Latem czasem nie ;)

Gość gość
Czy się podobają? Są piękne!! A uwolnione to już poezja!!!

Gość gość
ale raczej są równnomierne, jakos tak sie rozchodzą na ubraniach? zawsze tak wygladacie, że np. w bikini nie widać w ogóle brodawki gdzie jest? tak mają tylko aa?

Gość gość
hej ja mam takie, male, czy się podobają hmm raz jeden mi je wypiescil mowil ze sa fajne, a co do reszty, to nie wiem a jak jest u Was, ja sypiam bez stanika od lata do zimy jeśli spie sama, bez stanika się nie odwazylam wyjść... faceta aktualnie nie mam jeśli mi w związkach nie wychodzi zawsze zwalalam wine na moje male cycki ( wiem to głupie) aha nie oszukuje, nie noszych wypchanych i grubych push upow.

Gość gość
aha jeszcze dodam ze mam brodawki takie kuleczki

Gość gość
Jak ja miałam 65AA to chłopak (obecnie mąż) mówił że bardzo mu się podobają i z chęcią je pieścił, nie nosiłam w ogóle stanika. Zaczęłam brać tabletki anty, przytyłam, biust mi urósł do 65E (dalej nie noszę stanika :P ) i widzę że mojemu mężowi o wiele bardziej się taki podoba (on oczywiście tego nie przyzna), wcześniej pieścił, lizal, ssał, komplementowal je, teraz też to robi ale widzę że poświęca im więcej czasu, jak idziemy spać to bierze pierś do ręki i ogolnie częściej ich dotyka, odsłania, kupił mi parę przezroczystych koszulek i mówi że są domowe ale tylko przy nim jak przyjdą goście to już nie są domowe a prywatne dla niego :P

Gość gość
koleżanko wyżej fajnie mialas, od samego początku akceptacja ze strony swojego faceta... no i w lozku to ważne, a moi byli gadali ze ich biust nie obchodzi, seks mogl być w koszulce także brak slow

Gość gość
własnie

Gość gość
Pan Bóg stworzył ją dla hecy, z tyłu plecy, z przodu plecy.

Jak dla mnie małe piersi są fajne. Sama mam 70F i wiem, że małe piersi lepiej się sprawdzają w niektórych sytuacjach. Chciałabym np. w lato chodzić bez biustonosza albo normalnie biegać. Zazdroszczę wam tego.

Gość gość
Małe biusty to lubią tylko geje.

Gość gość
Oczywiście Że NIE !!!!! Deski sa aseksualne

Gość Vis minor
Liczy się kompozycja. Gruba laska z małym cycem to tragedia. Szczupła laska z małym cycem jak najbardziej może się podobać.

Gość gość
Jak najbardziej to chyba tobie, bo jesteś kryptogejem.

Gość gość
nie rozumiem Was czemu jak laska ma male piersi, to cos zlego aseksualnego i wogole i tylko geje albo pedofile na nia nia leca? Czy te z malym biustem sobie wybieraly urode, maja być pokrzywdzone przez los, Kobieta to nie tylko cycki, zrozumcie, nie mam nic do takich kobiet z malym i dużym kazda jest piekna i wogole, a ze ma male to ma i koniec kropka i strasznie głupie te teksty typu decha, itp. ;) nie czyncie drugiemu co Wam nie mile ;)

Ja na pierwszą randkę przychodzę zawsze bez majtek i stanika.

Mam kilku kolegów, którzy normalnie, otwarcie mówią, że wolą mniejsze piersi u kobiet, szalenie podobają im się miseczki A czy B. Co osoba to inne preferencje. Nie ma co generalizować. Jeden woli duże, drugi małe, a trzeciemu nie robi to żadnej różnicy.

Gość gość
Sorry, ale normalny facet nie powie, że lubi małe piersi. Taki co niby lubi, ma skłonnośc***edofilskie.

Gość Vis minor
To forum jest pełne trolli płci obojga co to ich nikt nie chce więc pierdolą farmazony by poprawić sobie humor poprzez psucie go innym. Gość wyżej pewnie ostatni raz widział na żywo cycka w wieku niemowlęcym to i biesi się.

Gość gość
Kobieta z małym biustem jest aseksualna? Więc kim kolego są faceci z małymi fiutami?

Gość gość
Ano właśnie, laska z małym biustem to odpowiednik faceta z małym fiutkiem. Jedno i drugie to żenada.

21:27 - Jak żenadą może być coś na co nie ma się wpływu? Skończ podstawówkę, dojrzej i dopiero się wypowiadaj na forum, pajacu.

Gość gość
Uu, deska się obraziła.

Gość gość
Przecież rozmiar aa to jest brak piersi

Gość gość
dajcie już spokoj, podobają się wam duże to szukajcie z dużymi od małych się odczepcie, one dluzej będą młode i lepsze ;)

Gość gość
wymiona mają byc wielkie i już