Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 WeronikaCies

Oczyszczacze powietrza

Polecane posty

Ja z moj膮 dziewczyn膮 zaopatrzyli艣my si臋 w oczyszczacz Ideal AP 45 i w takim pokoju 40 m spisuje si臋 艣wietnie. Swoje kosztuje, ale chyba nie warto na takich rzeczach oszcz臋dza膰, bo maj膮 w ko艅cu wp艂yw na nasze zdrowie. Jedynym minusem jest jego g艂o艣no艣膰, ale mo偶na do tego przywykn膮膰, chocia偶 na noc to mo偶e by膰 z艂y pomys艂 :P To by艂 chyba najlepszy wyb贸r. Jak kto艣 chce sobie poczyta膰 to polecam http://produktowo.org/zalety-oczyszczacza-powietrza-ideal-ap-45/ mo偶e dzi臋ki temu te偶 si臋 zdecydujecie na ten oczyszczacz, bo warto

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 marawstala
Moja mama ma problem z p艂ucami i kupilam jej oczyszczacz powietrza duux z filtrem hepa, mam tez jonizator powietrza

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Teraz jest du偶y wyb贸r oczyszczaczy, z ciekawych rozwi膮za艅 mo偶na kupi膰 nawet okna aluminiowe z filtrem antysmogowym w postaci kasety zintegrowanej w oknie. Nie zajmuje du偶o miejsca, a oczyszcza powietrze ze skuteczno艣ci膮 99,5%. Takie rozwi膮zanie jest zupe艂nie bezobs艂ugowe, bo w艂膮cza i wy艂膮cza si臋 automatycznie, to bardzo du偶a wygoda. Gdyby kto艣 by艂 zainteresowany, ma je w ofercie ta firma: www.kapica.pl

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 darkaaaa81
Tutaj http://www.oczyszczacze-powietrza.pl warto sobie zerkn膮膰. Jest tam spory wyb贸r, je艣li chodzi o oczyszczacze powietrza. Na pewno godny uwagi jest ALR300 . Posiada czujnik py艂贸w. Mo偶na nim sterowa膰 za pomoc膮 pilota. Na stronie macie specyfikacje tego urz膮dzenia.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Marzena Frankowska
Je偶eli kupowa膰 oczyszczacz powietrza taki, kt贸ry bedzie idealnie dopasowany do naszych potrzeb, pomieszczenia itd. Ja np kupi艂am z sharpa https://goodair.pl/sklep/sharp-kc-d60euw/ ze wzgl臋du alergie c贸rek. Maj膮 alergi臋 na kurz domowy oraz na grzyby i ple艣nie :/

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mwp_biz_pl
Zgadzam si臋 na r贸偶nych alertach wida膰 jak s艂abej jako艣ci jest powietrze w du偶ych miastach naszego kraju, szczeg贸lnie jak r贸wnie偶 do tego nie ma wiatru. Dlatego warto zadba膰 o dobrej jako艣ci powietrze przynajmniej w naszych domach i pokojach dzieci. Je偶eli b臋dziecie na etapie poszukiwa艅 odpowiedniego oczyszczacza to zapraszam do sprawdzenia oferty naszego sklepu https://www.mwp.biz.pl/ w kt贸rym znajdziecie dos艂ownie wszystko co mo偶e by膰 potrzebne i r贸wnie偶 mo偶ecie liczy膰 na darmow膮 dostaw臋 :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 IrenaZisi
Oczyszczacz powietrza oczywi艣cie jest bardzo fajny i przydatny, przede wszystkim skuteczny. Jednak aby kompleksowo poradzi膰 sobie z zanieczyszczonym powietrzem, kt贸re dostaje si臋 do domu to na okna mo偶na zamontowa膰 ramki filtruj膮ce antysmogowe Fakro naprawd臋 pomagaj膮

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 DzonyBrawo
Oczyszczacz to super urz膮dzenie, kt贸re w dobie obecnych czas贸w niestety powinno by膰 obowi膮zkowym wyposa偶eniem w ka偶dym domu... :/ Jakby jeszcze kto艣 mia艂 w膮tpliwo艣ci czy warto, czy jest mu potrzebne, jakie wybra膰, itd. ---> https://loveair.pl/inspiracje/czy-oczyszczacz-powietrza-jest-potrzebny. Kr贸tki, merytoryczy wpis odno艣nie danego tematu. :)

Udost臋pnij ten post

Wraz z ch艂odniejszymi dniami, smog jest bardziej odczuwalny co za tym idzie fatalne samopoczucie. Wpad艂am na pomys艂 zakupu oczyszczacza do mieszkania, ale nie bardzo wiem jakie parametry s膮 istotne przy wyborze. Mo偶ecie doradzi膰 na co zwr贸ci膰 uwag臋 ?聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 szift
8 godzin temu, elfik10 napisa艂:

Wraz z ch艂odniejszymi dniami, smog jest bardziej odczuwalny co za tym idzie fatalne samopoczucie. Wpad艂am na pomys艂 zakupu oczyszczacza do mieszkania, ale nie bardzo wiem jakie parametry s膮 istotne przy wyborze. Mo偶ecie doradzi膰 na co zwr贸ci膰 uwag臋 ?聽

Generalnie jest tego ca艂a masa. Certyfikaty potwierdzaj膮ce skuteczno艣膰, pobor energii. Ja wybierajac dla siebie patrzy艂em na wydajnosc danego urzadzenia i poziom halasu, sugerowalem sie tez opiniami. Mial trafi膰 do pokoju w ktorym przebywaly g艂ownie dzieci.

Udost臋pnij ten post

17 godzin temu, Go艣膰 szift napisa艂:

Generalnie jest tego ca艂a masa. Certyfikaty potwierdzaj膮ce skuteczno艣膰, pobor energii. Ja wybierajac dla siebie patrzy艂em na wydajnosc danego urzadzenia i poziom halasu, sugerowalem sie tez opiniami. Mial trafi膰 do pokoju w ktorym przebywaly g艂ownie dzieci.

Rozumiem 偶e powietrze w Twoim otoczeniu te偶 do najlepszych nie nale偶y, a na jaki model si臋 zdecydowa艂e艣 ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 szift
23 godziny temu, elfik10 napisa艂:

Rozumiem 偶e powietrze w Twoim otoczeniu te偶 do najlepszych nie nale偶y, a na jaki model si臋 zdecydowa艂e艣 ?

mieszkajac w duzym miescie gdzie wiecznie s膮 korki ci臋偶ko aby jakosc powietrza by艂a dobra.聽 Je偶eli chodzi o model to wybor pad艂 na zepter therapy air ion

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Alicja
Dnia 12.12.2018 o 12:29, elfik10 napisa艂:

Ja mieszkam w samym centrum miasta, wsz臋dzie samochody, spaliny.. Te偶 w艂a艣nie chc臋 kupi膰 oczyszczacz i si臋 zastanawiam nad kilkoma modelami bardzo intensywnie. Nie wiem jeszcze, kt贸ry wybior臋... Przedzia艂 cenowy te偶 jest bardzo r贸偶ny

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Karol
1 godzin臋 temu, Go艣膰 Alicja napisa艂:

Ja mieszkam w samym centrum miasta, wsz臋dzie samochody, spaliny.. Te偶 w艂a艣nie chc臋 kupi膰 oczyszczacz i si臋 zastanawiam nad kilkoma modelami bardzo intensywnie. Nie wiem jeszcze, kt贸ry wybior臋... Przedzia艂 cenowy te偶 jest bardzo r贸偶ny

Nad czym si臋 zastanawiasz? To mo偶e co艣 doradzimy 馃槈

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gu艣ka88
Dnia 13.12.2018 o 12:05, Go艣膰 szift napisa艂:

mieszkajac w duzym miescie gdzie wiecznie s膮 korki ci臋偶ko aby jakosc powietrza by艂a dobra.聽 Je偶eli chodzi o model to wybor pad艂 na zepter therapy air ion

Co przes膮dzi艂o o tym, 偶e wybra艂e艣 akurat ten oczyszczacz? Jeste艣 z niego zadowolony? Zauwa偶y艂e艣 popraw臋? 馃槃

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Wanda

Bez oczyszczacza teraz trudno 偶y膰. Moja po艂贸wka kupi艂 oczyszczacz phili[iaka ca艂kiem dobrze sprawdza si臋.聽

Udost臋pnij ten post

Dnia 16.12.2018 o 16:38, Go艣膰 Wanda napisa艂:

Bez oczyszczacza teraz trudno 偶y膰. Moja po艂贸wka kupi艂 oczyszczacz phili[iaka ca艂kiem dobrze sprawdza si臋.聽

Co racja to racja, jako艣膰 powietrza jest fatalna, czasem mi jest ci臋偶ko oddycha膰 tym powietrzem a co dopiero dzieciom

Dnia 14.12.2018 o 12:06, Go艣膰 Alicja napisa艂:

No tak przedzia艂 cenowy jest r贸偶ny, albo oczyszczacz kosztuje kilka st贸wek, albo kilka tysi臋cy 馃槷聽 nad jakimi modelami si臋 zastanawiasz ?聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Alicja

Dok艂adnie, raz kilka tysi臋cy, raz kilkaset z艂otych... Nie wiem, czy te drogie to przegi臋cie, czy te tanie to jaki艣 szajs 馃槃聽 Zastanawia艂am si臋 w艂asnie nad oczyszczaczem DUUX - on kosztuje tam 200 z艂. No ale du偶o fajnych te偶 z Airfree jest, tylko tutaj w艂a艣nie ceny si臋 wahaj膮 od 500 do 2 tysi臋cy... I sama ju偶 nie wiem czym si臋 kierowa膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 anka

ja zamawia艂am na http://www.oromed.pl/ pomogli mi z doborem odpowiedniego, p艂aci艂am co艣 ok 400 z艂

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 KajaNowak

Ja mam oczyszczacz firmy聽https://airdog.pl/聽i jestem bardzo zadowolona z niego, jest du偶o lepszy ni偶 inny firmy bodaj偶e sharp, kt贸rego u偶ywa艂am wcze艣niej na filtrach hepa.聽AIRDOG X5 przechwytuje cz膮steczki do 0.0145 渭m.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Misia
22 godziny temu, Go艣膰 Alicja napisa艂:

Dok艂adnie, raz kilka tysi臋cy, raz kilkaset z艂otych... Nie wiem, czy te drogie to przegi臋cie, czy te tanie to jaki艣 szajs 馃槃聽 Zastanawia艂am si臋 w艂asnie nad oczyszczaczem DUUX - on kosztuje tam 200 z艂. No ale du偶o fajnych te偶 z Airfree jest, tylko tutaj w艂a艣nie ceny si臋 wahaj膮 od 500 do 2 tysi臋cy... I sama ju偶 nie wiem czym si臋 kierowa膰.

Airfree jest dobre, tylko tam cena si臋 waha w zale偶no艣ci od tego jak膮 masz wielko艣膰 mieszkania. Musisz na to patrze膰 馃檪聽Ale og贸lnie pracuj臋 w sklepie i to sprzedajemy - one najlepiej schodz膮

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Arleta
14 godzin temu, Go艣膰 Misia napisa艂:

Airfree jest dobre, tylko tam cena si臋 waha w zale偶no艣ci od tego jak膮 masz wielko艣膰 mieszkania. Musisz na to patrze膰 馃檪聽Ale og贸lnie pracuj臋 w sklepie i to sprzedajemy - one najlepiej schodz膮

Widzia艂am te oczyszczacze na necie na alsos.pl i te偶 si臋 nad nim zastanawiam bo s艂ysza艂am dobre opinie. Na necie jest taniej ni偶 w sklepie, przynajmniej tak jak ja patrzy艂am u mnie w mie艣cie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 OlaGawron

My mamy oczyszczacz powietrza od聽https://airdog.pl/聽i dzia艂a bardzo skutecznie. Dosy膰 d艂ugo przed zakupem czytali艣my na ten temat, i wi臋kszo艣膰 dost臋pnych na rynku oczyszczaczy dzia艂a na filtrach hepa, kt贸re nie eliminuj膮 wszystkich zanieczyszcze艅.聽AIRDOG X5 przechwytuje cz膮steczki do 0.0145 渭m.聽Mo偶e wi臋c usun膮膰 niemal偶e wszystkie szkodliwe zanieczyszczenia. Jest zdecydowanie bardziej skuteczny w zakresie oczyszczania powietrza ni偶 filtry HEPA.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 elitka17

Moim zdaniem lepiej wyda膰 raz, a porz膮dnie, dlatego zdecydowa艂abym si臋 na co艣 dro偶szego, ale sprawdzonego i dobrego. Mam ju偶 jeden na oku 馃檪

Udost臋pnij ten post

10 godzin temu, Go艣膰 elitka17 napisa艂:

Mam ju偶 jeden na oku 馃檪

A jaki? Ja uwa偶am 偶e cena nie idzie a偶 tak bardzo w parze z dobr膮 jako艣ci膮. Mam teraz聽聽Philipsa AC3256 / 10, kupi艂am na promocji w sferisie za 1531 z艂, ale regularna cena to 1700 z艂. Jak na oczyszczacz tej klasy to bardzo niska cena. Posiada filtr NanoProtect HEPA i w臋glowy AC, co pozwala na lepsz膮 wydajno艣膰 i d艂u偶szy czas eksploatacji. Specjalny tryb antyalergenowy 艣wietnie usuwa alergeny w powietrzu, sam si臋 dostosowuje do ich st臋偶enia. Wska藕nik czysto艣ci informuje o liczbie cz膮steczek PM2,5. Przy tym wszystkim jest bardzo cichy, zaledwie 33 dB.

https://www.sferis.pl/Oczyszczacze-powietrza

Udost臋pnij ten post