Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 WeronikaCies

Oczyszczacze powietrza

Polecane posty

Go艣膰 Monika

Njalepszy nawilzacz powietrza to mokry recznik na kaloryferze :)

I kwiaty.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 muss
Dnia 20.12.2018 o 11:07, Go艣膰 elitka17 napisa艂:

Moim zdaniem lepiej wyda膰 raz, a porz膮dnie, dlatego zdecydowa艂abym si臋 na co艣 dro偶szego, ale sprawdzonego i dobrego. Mam ju偶 jeden na oku 馃檪

Powiedz co艣 wiecej nad czym sie zastanawiasz :) Ja generalnie szukam czegos do pokoju dzieci, musi byc przede wszystkim ciche.

Udost臋pnij ten post

Moim zdaniem lepiej wyda膰 raz, a porz膮dnie, dlatego zdecydowa艂abym si臋 na co艣 dro偶szego, ale sprawdzonego i dobrego. Mam ju偶 jeden na oku 馃檪

tez mi sie tak wydaje ze lepiej kupic raz i juz. Oczyszczacz powietrza to raczej inwestycja na lata a nie na kilka dni czy miesiecy wiec musi byc dobry聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 TomekRR

Zgadzam si臋 z poprzednikami, 偶e oczyszczacz powietrza to sprz臋t na lata,a聽 trzeba b臋dzie wymieni膰 tylko filtry. Dlatego polecam w wolnej chwili sprawdzi膰 r贸wnie偶 propozycje od mwp.biz.pl poniewa偶 u nich kupowa艂em sw贸j oczyszczacz i musz臋 przyzna膰, 偶e maj膮 naprawd臋 fajnie zestawion膮 ofert臋 i te偶 konkurencyjne ceny. Dlatego jak znajdziesz chwil臋 to zdecydowanie polecam do nich zajrze膰 馃檪

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 truu

ja tez szukam aktualnie, podziel si臋 nad jakim si臋 zastanawiasz :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Kozaczek
Dnia 23.12.2018 o 23:09, elfik10 napisa艂:

tez mi sie tak wydaje ze lepiej kupic raz i juz. Oczyszczacz powietrza to raczej inwestycja na lata a nie na kilka dni czy miesiecy wiec musi byc dobry聽

Musi by膰 sprawdzony. Sa jakies chinskie gowna na rynku za 200 z艂 ktore nic nie robia poza poborem pradu... Znajomi maja oczyszczacz z prawdziwego zdarzenia i聽 sa bardzo zadowoleni. FIltry wytrzymuja rok czasu.

Udost臋pnij ten post

Zgadzam si臋, nie warto stosowa膰 p贸艂艣rodk贸w i kupowa膰 tanich oczyszczaczy anonimowych marek, bo najbardziej szkodliwe s膮 te najmniejsze, najtrudniejsze do zatrzymania cz膮steczki. Chi艅sk膮 mark膮, produkuj膮c膮 oczyszczacze godne polecenia jest chyba tylko Xiaomi, ale wcale nie s膮 ona znacznie ta艅sze. W tym momencie, do mieszkania nie wi臋kszego ni偶 80 m2 polecam zdecydowanie Philipsa AC 2882 - w sferisie mo偶na kupi膰 poni偶ej 1000 z艂.聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kasieja

@muss jak wybiera艂am oczyszczacz do mojego mieszkania to te偶 zwraca艂am uwag臋 na poziom g艂o艣no艣ci, bo chcia艂am tak samo jak Ty umie艣ci膰 go w pokoju dzieci臋cym. Trafi艂am na oczyszczacz z Zeptera, kt贸ry spe艂ni艂 wszystkie moje oczekiwania 馃槃

@Kozaczek jaki oczyszczacz maj膮? W moim te偶 wi臋kszo艣膰 filtr贸w wymienia si臋 co roku.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gosc adam

Ja osobi艣cie u偶ywam oczyszczacza Warmtec ap350w. Dzia艂a bardzo dobrze, kosztuje mo偶e troch臋 wi臋cej ni偶 konkurencja, ale wart wyda膰 te pieni膮dze. Koszt filtr贸w te偶 ma znaczenie, a te do mojego oczyszczacza nie s膮 drogie. Powietrze jest zdecydowanie lepsze w domu, czujnik wy艂apuje nawet niewielkie zapachy, czytelny panel i nies艂ychanie cicha praca w trybie nocnym. Polecam

Udost臋pnij ten post

Mamy od mwp.biz.pl i bardzo jestem z tego oczyszczacza zadowolona. Dzia艂a bez awarii ju偶 do艣膰 d艂ugo, jako艣膰 rewelacyjna!聽

Taki oczyszczasz powietrza teram jest bardzo potrzebny w domu gdy偶 st臋偶enie smogu w powietrzu jest du偶o wy偶sze ni偶 w okresie letnim. Chocia偶 w domu mam pewno艣膰, 偶e oddycham powietrzem bez zanieczyszcze艅.聽

Udost臋pnij ten post

Hej! My tej zimy postanowili艣my zakupi膰 oczyszczacz ze wzgl臋du na dziecko. Przed porodem zupe艂nie nie my艣la艂am o otoczeniu gdzie mamy mieszkanie, dopiero po艂o偶na zwr贸ci艂a moj膮 uwag臋 na ruchliw膮 ulic臋 za oknami :/ Kupili艣my oczyszczacz firmy TCL - https://www.kupino.pl/gazetki/max-elektro Jest teraz dost臋pny na promocji w Max Elektro. Sprawdza si臋 przy powierzchni naszego mieszkania (50m), ale niestety jest troch臋 g艂o艣ny wi臋c stoi w salonie - pierwotnie mia艂 by膰 w pokoju dziecka. Nast臋pnym razem, przed zakupem sprawdz臋 poziom ha艂asu! :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 naturiama

@kasieja a ile p艂acisz za filtry?

@kozaczek ja mam do艣膰 drogi oczyszczacz, ale chocia偶 wiem, za co da艂am tyle pieni臋dzy, jest 艣wietny po prostu. r贸偶nica zauwa偶alna niemal偶e od razu 馃檪

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 synalek
Dnia 18.01.2019 o 18:55, Go艣膰 naturiama napisa艂:

@kasieja a ile p艂acisz za filtry?

ja osobiscie nie pamietam, ale to inwestycja w Twoje zdrowie i Twoich bliskich. NIe oszczedzaj :)

@kozaczek ja mam do艣膰 drogi oczyszczacz, ale chocia偶 wiem, za co da艂am tyle pieni臋dzy, jest 艣wietny po prostu. r贸偶nica zauwa偶alna niemal偶e od razu 馃檪

Tez zdecydowalem sie na firmowy oczyszczacz, nie polecam tych tanich chinskich, nic nie zmieniaja.... Kierowalem sie opiniami w internecie i wydajnoscia. Jestem bardzo zadowolony. Wraz z rodzina lepiej si臋 czujemy, lepiej 艣pimy :)

Udost臋pnij ten post

Witajcie!聽
W ramach kampanii informacyjnej mam przyjemno艣膰 by膰 Waszym doradc膮 online. Pozostaj臋 do dyspozycji dla wszystkich zainteresowanych tematyk膮 oczyszczaczy powietrza Zepter. Je艣li macie jakiekolwiek pytania, ch臋tnie na nie odpowiem zar贸wno w tym jak i skorelowanych w膮tkach.聽

Pawe艂聽
Doradca Online Zepter International Poland
shop.zepter.com.pl

doradca@zepter.com.pl

Udost臋pnij ten post

Inwestycja w urz膮dzenie typu oczyszczacz powietrza to ulokowanie pieni臋dzy w sprz臋t, kt贸ry powinien s艂u偶y膰 przez d艂ugie lata Tobie oraz Twojej rodzinie. Dlatego te偶 warto kierowa膰 si臋 jako艣ci膮 sprz臋tu oraz jego funkcjonalno艣ci膮.

Pawe艂聽

Udost臋pnij ten post

Dnia 21.01.2019 o 10:35, Go艣膰 synalek napisa艂:

Tez zdecydowalem sie na firmowy oczyszczacz, nie polecam tych tanich chinskich, nic nie zmieniaja.... Kierowalem sie opiniami w internecie i wydajnoscia. Jestem bardzo zadowolony. Wraz z rodzina lepiej si臋 czujemy, lepiej 艣pimy 馃檪

Warto te偶 zwr贸ci膰 uwag臋 na filtry jakie zosta艂y zamontowane w urz膮dzeniu. Wiele os贸b zwraca te偶 uwag臋 na poziom ha艂asu czy mo偶liwo艣膰 powieszenia urz膮dzenia na 艣cianie.

Pawe艂聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 matkablizniakow

@naturiama jaki oczyszczacz wybra艂a艣?

@doradcaonlinezepter a jak jest w przypadku waszego oczyszczacza? g艂o艣no chodzi?聽

Udost臋pnij ten post

Osobi艣cie u偶ywam oczyszczacza Airdog X5 i jestem zadowolona. Wcze艣niej mia艂am oczyszczacz Sharpa, i r贸wnie偶 by艂 ok, aczkolwiek si臋 popsu艂 a nie by艂 ju偶 na gwarancji. U偶ywaj膮 one innych filtr贸w i na pewno w przypadku Airdog nie trzeba ich wymienia膰 tylko wystarczy umy膰, co jest du偶o ta艅sze.

Udost臋pnij ten post

21 godzin temu, Go艣膰 matkablizniakow napisa艂:

@doradcaonlinezepter a jak jest w przypadku waszego oczyszczacza? g艂o艣no chodzi?聽

Poziom ha艂asu dla oczyszczacza THERAPY AIR ION znajduje si臋 pomi臋dzy 21db a 46 db - zale偶nie od wybranego programu. Co wi臋cej dzi臋ki specjalnemu programowi urz膮dzenie mo偶e dzia艂a膰 tak偶e w pokoju dzieci臋cym lub w trakcie snu domownik贸w nie zak艂贸caj膮c ciszy nocnej.

Pawe艂聽

Udost臋pnij ten post

1 godzin臋 temu, maria.jordan napisa艂:

Osobi艣cie u偶ywam oczyszczacza Airdog X5 i jestem zadowolona. Wcze艣niej mia艂am oczyszczacz Sharpa, i r贸wnie偶 by艂 ok, aczkolwiek si臋 popsu艂 a nie by艂 ju偶 na gwarancji. U偶ywaj膮 one innych filtr贸w i na pewno w przypadku Airdog nie trzeba ich wymienia膰 tylko wystarczy umy膰, co jest du偶o ta艅sze.

Witaj,

Wyb贸r oczyszczacza to kwestia indywidualna i zale偶y od wielu czynnik贸w. W przypadku oczyszczacza Therapy Air iOn zalecana jest zupe艂na wymiana filtr贸w dzi臋ki czemu u偶ytkownik ma pewno艣膰, 偶e powietrze jest filtrowane efektywnie.

Pawe艂聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 matkablizniakow

@doradcaonblinezepter a ile c zasu powinien by膰 w艂膮czony oczyszczacz 偶eby zobaczy膰 efekty?

@doradcaonlinezepter czy filtry s膮 drogie?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dortila
Dnia 28.01.2019 o 14:38, maria.jordan napisa艂:

Dok艂adnie, w Airdog X5 nie trzeba wymienia膰 filtr贸w HEPA i to daje duuu偶e oszcz臋dno艣ci 馃檪 ja kupi艂am ten oczyszczacz powietrza z polecenia kole偶anki i produkt jest naprawd臋 bardzo dobry, usuwa zanieczyszczenia i mo偶na to szybko zauwa偶y膰 jak zmienia si臋 jako艣膰 powietrza.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wons
Dnia 30.01.2019 o 11:44, Go艣膰 matkablizniakow napisa艂:

@doradcaonblinezepter a ile c zasu powinien by膰 w艂膮czony oczyszczacz 偶eby zobaczy膰 efekty?

Wszystko jest zal臋偶ne od wielko艣ci mieszkania i tego jak zanieczyszczone jest powietrze.聽

Nie s膮 drogie, a na zdrowiu nie mo偶na oszcz臋dza膰. Wymieniamy je bardzo rzadko.

@doradcaonlinezepter Jestem ciekaw czy urz膮dzenie mo偶na kupic na raty?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 goya
Dnia 31.01.2019 o 16:24, Go艣膰 wons napisa艂:

Wszystko jest zal臋偶ne od wielko艣ci mieszkania i tego jak zanieczyszczone jest powietrze.聽

Nie s膮 drogie, a na zdrowiu nie mo偶na oszcz臋dza膰. Wymieniamy je bardzo rzadko.

@doradcaonlinezepter Jestem ciekaw czy urz膮dzenie mo偶na kupic na raty?

Zwracaj膮c uwag臋 na to co si臋 dzieje zima za oknem, na smog , a latem wszechograniaj膮ce pylenie i alergia, kt贸ra za tym idzie jednym z rozwi膮za艅 zdaje si臋 byc zakup oczyszczacza.聽

@Doradco, czy Oczyszczacz Zeptera radzi sobie z py艂kami i innymi alergenami?

Udost臋pnij ten post

9 godzin temu, Go艣膰 goya napisa艂:

Zwracaj膮c uwag臋 na to co si臋 dzieje zima za oknem, na smog , a latem wszechograniaj膮ce pylenie i alergia, kt贸ra za tym idzie jednym z rozwi膮za艅 zdaje si臋 byc zakup oczyszczacza.聽

nasze powietrze nie zachwyca, a najgorsze jest to 偶e w艂adze raczej nic z tym nie robi膮 trzeba sobie samemu radzi膰, dolatego takie urz膮dzenie w dzisiejszych czasach jest zbawienne聽

Udost臋pnij ten post

Czas dzia艂ania oczyszczacza jest uzale偶niony od zanieczyszcze艅, kubatury mieszkania/biura oraz okresu na jaki pozostawisz go w trybie pracy. Efekt na pewno odczujesz ju偶 po pierwszym u偶yciu je偶eli dasz oczyszczaczowi popracowa膰 przez d艂u偶sz膮 chwil臋.

Filtry dost臋pne s膮 u autoryzowanego sprzedawcy Zepter. Cz臋stotliwo艣膰 ich wymiany jest na tyle rzadka, 偶e nie przysporzy Ci dodatkowych miesi臋cznych wydatk贸w.

Pawe艂聽

doradca@zepter.com.pl

Udost臋pnij ten post

Dnia 31.01.2019 o 10:37, Go艣膰 dortila napisa艂:

Dok艂adnie, w Airdog X5 nie trzeba wymienia膰 filtr贸w HEPA i to daje duuu偶e oszcz臋dno艣ci 馃檪 ja kupi艂am ten oczyszczacz powietrza z polecenia kole偶anki i produkt jest naprawd臋 bardzo dobry, usuwa zanieczyszczenia i mo偶na to szybko zauwa偶y膰 jak zmienia si臋 jako艣膰 powietrza.

Witaj,

W przypadku oczyszczaczy powietrza wymienne filtry nie s膮 wad膮, a w艂a艣nie du偶膮 zalet膮 konstrukcyjn膮. Dlaczego? Poniewa偶 to w艂a艣nie filtry zajmuj膮 si臋 oczyszczaniem powietrza w Naszych domach i to na nich zostaj膮 wszelkiego rodzaju zanieczyszczenia. Mo偶liwo艣膰 wymiany zu偶ytych filtr贸w na nowe pozwala na efektywne dzia艂anie oczyszczacza co przek艂ada si臋 na powietrze o lepszej jako艣ci.
Pawe艂聽
doradca@zepter.com.pl

Udost臋pnij ten post

Dnia 2.02.2019 o 12:22, Go艣膰 goya napisa艂:

@Doradco, czy Oczyszczacz Zeptera radzi sobie z py艂kami i innymi alergenami?

Owszem, odpowiedzialny jest za to mi臋dzy innym filtr antybakteryjny, kt贸ry聽usuwa聽mniejsze cz膮steczki kurzu, bakterie powy偶ej 1 mikrona, py艂ki itd. Jeste艣 alergikiem i szukasz sposobu na spokojne oddychanie powietrzem pozbawionym alergen贸w?

Pawe艂聽

doradca@zepter.com.pl

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zuza
Dnia 2.02.2019 o 22:08, elfik10 napisa艂:

nasze powietrze nie zachwyca, a najgorsze jest to 偶e w艂adze raczej nic z tym nie robi膮 trzeba sobie samemu radzi膰, dolatego takie urz膮dzenie w dzisiejszych czasach jest zbawienne

za oknem dramat. Wystarczy popatrze膰 na kominy w miastach i pomy艣le膰 czym ludzie pal膮 jak wydobywa si臋 czarny g臋sty smierdz膮c dym...

16 godzin temu, DoradcaOnlineZepter napisa艂:

Filtry dost臋pne s膮 u autoryzowanego sprzedawcy Zepter. Cz臋stotliwo艣膰 ich wymiany jest na tyle rzadka, 偶e nie przysporzy Ci dodatkowych miesi臋cznych wydatk贸w

czy takie filtry mo偶emy wymienic sami ? Czy niezb臋dna jest interwencja serwisanta?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kolored

@zuza wydaje mi si臋, 偶e bez problemu mo偶na je wymieni膰 samemu 馃檪

@doradcaonlinezepter niestety osoby uczulone na roztocza maj膮 do艣膰 ci臋偶ko. nawet 艣cieraj膮c kurz 2 razy dziennie i tak co艣 w powietrzu zostanie...聽

Udost臋pnij ten post