Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosciuszek1

Wasz pierwszy raz

Polecane posty

Gość gosciuszek1

Dziewczyny! Opowiadajcie jak to u Was wyglądało :) sama jestem dopiero przed ale ciekawa jestem jak wy to zapamietalyscie :)

Gość gośćśćć
a co ty taka ciekawa?

Gość gość
ile masz lat ?

Może nie będę, bo nie chcę Cię straszyć. Mój był koszmarny.

Gość gość
Mój był wspaniały, bo był z prawiczkiem :) Tylko z takim facetem warto iść do łóżka.

Gość gość
Mialam 28 lat. Pierwszy wspolny wyjazd z chłopakiem. wypilismy butelke wina, zaczelismy sie calowac. On zaproponowal wspolna kąpiel. Zaczął mnie piescic pod prysznicem. Czułam sie bosko, widać bylo ze ma doswiadczenie. Dokonczylismy w łóżku. Bardzo milo to wspominam. Nauczyl mnie sexu, do tej pory jestesmy razem i dobrze nam sie uklada :)

Gość gość
Na jednoosobowym łóżku, bolało jak cholera aż sie zaczęłam modlić żeby to sie już skończyło :D Teraz to sie z tego śmieje ale wtedy to było jak tortury :D

Gość gość
Strasznie. Bardzo zle wspominam chociaz zrobilam to ze swoim chlopakiem po 2 latach bycia razem. Mialam 19 lat i uwazam zdecydowanie ze bylam za mloda. Jesli to przed toba zastanow sie czy rzeczywiscie warto z akurat tym . Potem w zyciu spotyka sie wspanialego czlowieka i sie zaluje ze nie ma sie czystej karty.

Gość gość
w tam młodym wieku się k***ić to się w głowie nie mieści żeby nie być dziewicą do ślubu dla męża prawiczka