Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego seks oralny nie działa?

Polecane posty

Gość gość

Witam, mam 19 lat miałam już parę zbliżeń z chłopakami, ale bez seksu. Zawsze kończyło sie tylko na macaniu i palcowce albo minetce. Wlsnie co do tego macania np. piersi - dotykanie , lizanie, ssanie czy gryzienie sutków na mnie nie dziala, prawie wogole tego nie czuje - nie podnieca mnie to. To samo tyczy się placówki, nie czuje w sobie jakby palcy partnera - zazwyczaj wkłada dwa bo jedego to już wogole nie czuje. Wolne tępo placówki mnie nie podnieca, a szybsze tylko trochę. Minetka - czuje ze chłopak mnie lize ale tak samo, nie mam z tego żadnej przyjemności. Dziewczyny co jest ze mną nie tak? Co radzicie? Jakie są wasze doświadczenia ?

Gość gość
Spoko...nie myśl o tym.. może sama popiescisz się najpierw poznaj swoje cialo...

Gość gość
spotykasz się z amatorami i ofermami które nie wiedzą co robić i jak zrobić ci dobrze. koniec diagnozy :)

Gość gość
a poza tym masz zwolnienie lekarskie od poprawnego pisania po polsku? czy może też jesteś z Meksyku?

Gość gość
Czepiacie się bez sensu dziewczyny o pisownię. .. poloniści się znaleźli.

Gość gość
Może to jeszcze nie twoja pora, nie każdy chce, nie każdy jest gotów na seks w tym wieku, a może po prostu facet nie jest odpowiedni.