Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestemwolna

Zostawiłam dziecko w szpitalu, w końcu mam spokój

Polecane posty

Gość jestemwolna

Zaszłam w niechcianą ciążę której nienawidziłam, parę tygodni temu urodziłam syna którego zostawiłam w szpitalu, w końcu mam z głowy ta cała ciążę, szwy, jeszcze trochę kg zostało do zrzucenia i będę wyglądała tak jak wcześniej i będę mogła o wszystkim zapomnieć :)

Gość gość
Jest czym się chwalić.Rzeczywiście :o

Gość gość
I dobrze. Skoro tak to ok. Zawsze lepsze to niż wychowywanie na sile.

Gość gość
wychowywanie dzieci to mordęga! ale lepsza jest aborcja bo nie trzeba się męczyć z zrzucaniem dodatkowych kg!

Gość gość
Szczególnie dobrze i łatwo bedzie ci zapominać pisząc pamiętnik o tym wszystkim na kafeterii. Popracuj nad logika.

Gość jestemwolna
Wróciłam do pracy, nie mam ferii.

Gość gość
Ty wcale nie chcesz zapomnieć, ty chcesz o tym rozmawiać, a nie masz z kim, wiec szukasz pomocy na forum. Do psychologa idź. Problemy ze spaniem i jedzeniem już masz?

Gość jestemwolna
Napisałam tutaj bo chciałam to zrobić (między innymi pokazać że są kobiety które po urodzeniu dalej nie chcą i nie kochają dziecka), nie będę kafeterii traktowała jak pamiętnika :)

Gość jestemwolna
Nie mam problemów ani że spaniem ani z jedzeniem ;) jem tak jak zawsze a sypiam o niebo lepiej niż jak byłam w ciąży i się męczyłam.

Gość gość
Jak można oddać własne dziecko? :O Trzeba być bez serca żeby tak postąpić.

Gość gość
jestemwolna dziś Napisałam tutaj bo chciałam to zrobić (między innymi pokazać że są kobiety które po urodzeniu dalej nie chcą i nie kochają dziecka), nie będę kafeterii traktowała jak pamiętnika usmiech.gif xx Mam nadzieję, ze to prowo. Jesli nie - nie musisz pokazywac, ze bywaja ludzie ( kobiety i mezczyzni) nieodpowiedzialni, bez wyobraźn

Gość jestemwolna
A według Ciebie powinnam zrobić aborcję żeby być odpowiedzialna? Czy opiekować się dzieckiem którego nie kocham i ktore na pewno by to czuło że matka nie chce mieć z nim nic do czynienia i go nienawidzi, a opiekuje się bo musi?

Gość gość
A jak kobieta pisze ze chce usunac ciaze to kazdy krzyczy donos urodz i oddaj. Ta laska tak zrobila i powinno sie jej pogratulowac rozsadku i wlasnie serca ze nie usunela. Zrozumcie ze nie kazdy musi miec dzieci i nie kazdy nadaje sie na rodzica. Niemowle szybko znajdzie nowych rodzicow. Waszym zdaniem miala je na sile wychowywac i nienawidzic? Zaraz sie zleca kwoki i matki polki skandujac ze trzeba sie bylo zabezpieczac. Owszsem ale stalo sie i inteligentny czlowiek szuka rozwiazania obecnej sytuacji a nie mysli co by gdyby bylo. Jak ludzie po wypadkach ze swojej glupoty leza w szpitalu to nikt im nie mowi dobrze Ci tak trzeba bylo zapiac pasy wiec teraz cierp :/ Nie rozumiecie jak mozna oddac dziecko? Pogodzcie sie ze kazdy jest inny i to co dla was dziwne dla kogos nie jest bo taki jest ten swiat. Jakby kazdy dzialal wedlug takiego samego wzorca postepowania to nie bylo by morderstw etc. Dorosnijcie. Autorce gratuluje rozsadku.

Gość gość
co za egoistyczna kur/wa biedne dziecko będzie dorastać w poczuciu tego, że własna matka go nie chciała u syna może to się przerazić w nienawiść do kobiet to już lepiej gdyby się w ogóle nie urodził

Gość gość
I bardzo dobrze, postapilas odpowiedzialnie. A nie jak co trzecia tutaj co nie odda, bo jak tak mozna, a potem zneca sie nad dzieckiem. Podwojna moralnosc. Najwazniejsze co ludzie powiedza.

Gość gość
a ja zawsze chciałam pierwszego syna, a mam córkę :(

Gość gość
Takie kobiety chyba faktycznie nie mają żadnego sumienia. Często kobiety, które nie chciały dzieci czy nawet surykatki, którym zapłacono w dniu porodu -zmieniają zdanie. A takie to to jak autorka chyba faktycznie serca nie ma wcale.

Gość gość
zapomniałaś na końcu napisać że możesz puszczać się dalej jak kiedyś bo przecież tylko na to czekałaś

Gość gość
A w pracy nie pytają, co z dzieckiem?

Gość gość
wy naprawdę to łykacie? :O :D

Gość gość
podwójną moralność to tu prezentują głównie popiertolone fanatyczne psiary czy kociary haha, jak zostawiła dziecko - spoko, to odpowiedzialne, ale jakby napisała, że zostawiła np. psa w schronisku to zaraz byście ją zjadły :D hahahha

Gość gość
Nie dość że prowo to jeszcze prymitywne.

Gość jestemwolna
Nie puszczam się, jestem w stałym długoletnim związku do twojej wiadomości :) mój ukochany tak jak ja nie lubi dzieci, obydwoje nie chcieliśmy ich mieć, niestety zabezpieczenie zawiodło i stało się, chciałam zrobić aborcję ale postanowiłam urodzić i oddać, K spieral mnie w tym, w pracy nie pytają się o to, jedna kobieta się spytała o dziecko to powiedziałam że oddałam i wróciłam do swojej pracy. Lubię pomagać, jestem wolontariuszem, chodzę do schroniska, zajmuje się tam zwierzetami, pomagam znaleźć im nowy dom, ale nienawidzę dzieci i nie zamierzam się nimi zajmować. Kota bez problemu przygarnę. :)

Gość gość
tylko potwierdzasz to, że psiary i kociary to wykolejone oszołomki nienawidzące dzieci i ludzi, a całe swe uczucie przelewające na durne zwierzęta :O to powinno się leczyć, psychopaci też często tak mają, historia zna wiele takich przypadków 🖐️

Gość gość
niedługo założę z ciekawości temat "Zostawiłam psa w schronisku, w końcu mam spokój" - ciekawe jaka będzie reakcja kafeterianek

Gość gość
i czy też napiszecie, że to było dojrzałe i odpowiedzialne

Gość gość
To, ze autorka porzuciła dziecko, nie jest wcale takie rzadkie - to proceder znany od stuleci. Tylko mało kto sie tym chwali. Po prostu zapomina i żyje dalej. Ktoś, kto ma potrzebę pisania o tym na forum, raczej wola o uwagę i pomoc.

Gość psiara kochająca pieski
ja też nie chcę dzieci,zabezpieczamy się z mężem podwójnie ale gdybym jakimś cudem zaszła w ciążę to bym usunęła a jak by było za późno to też bym zostawiła w szpitalu...za to mam dwa pieski które strasznie kocham, to moje takie synki

Gość jestemwolna
Nie wołam ani o uwagę ani o pomoc, chce uświadomić że są kobiety takie jak ja, które nie chcą dzieci i oddają je co nie znaczy że są dziwne czy też tak jak uważasz strasznie ubolewaja nad tym (gdybym choć trochę kochala to dziecko to bym go nie oddała, ale jak je zobaczyłam to pierwsze co pomyślałam to "boże jak się wydziera, jakie brzydkie", poczułam że nie chce mieć z tym dzieckiem żadnej styczności) Są ludzie którzy nienawidzą zwierząt uważacie to za normalne, ale nie potraficie zrozumieć że kobieta nie kocha swojego dziecka i woli go oddać.