Gość gość Napisano Luty 8, 2017 Hej - czy ktoś tutaj korzystał z metody Angielski metodą dziecka? Czytam na forum o nauce angielskiego i już w 3 miesiącach polecali taką metodę - kto korzystał? Jaki kurs z tą metodą polecacie? Czy i dlaczego warto? Dla kogo ta metoda? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 8, 2017 Tutaj masz dokładnie opisana metodą angielski metodą dziecka http://enlinado.pl/przemyslenia-o-angielskim/angielski-metoda-dziecka/ - oni oferują też kurs własnie w oparciu o tę metodę i są pozytywne opinie jak widać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 8, 2017 o dziękuję za szybka odpowiedź, Poczytam a jak ktoś korzystał to napiszcie opinie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 8, 2017 Ja uczyłem się dwóch języków obcych metodą dziecka i to według mnie najskuteczniejsza metoda nauki - po 3 miesiącach i już rozmawiałem w języku angielskim Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 8, 2017 a to metoda nauki dla dzieci? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 8, 2017 Poczytaj na http://enlinado.pl/ to kurs opierający się na metodzie dziecka - to METODA DLA KAŻDEGO KTO chce szybkich efektów w nauce mówienia w języku angielskim. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość justyn Ju Napisano Luty 8, 2017 polecam tę metodę - przy zaangażowaniu naprawdę szybkie efekty w nauce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 8, 2017 tutaj macie opinie o kursie z tą metodą dziecka http://forumnauka.pl/forum-jezyk-angielskie/kurs-enlinado-do-nauki-angielskiego-opinie/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 8, 2017 ciekawa metoda może sprawdzę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 8, 2017 ja w jednej ze szkół uczyłem się własnie metodą dziecka języka angielskiego - bardzo szybka nauka ale wymaga zaangażowania. Ale efekty są bardzo motywujące :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 8, 2017 Ta metoda dziecka jest znana na Zachodzi pod innymi nazwami trochę ale ogólnie wielu ekspertów od nauki języków obcych chwali te metodę... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 8, 2017 A jaki kurs do nauki języka angielskiego polecacie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Aliin Napisano Luty 8, 2017 polecam kurs http://enlinado.pl/ najlepszy kurs do języka angielskiego metodą dziecka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 8, 2017 Zapisałem się na tę darmową lekcję i ciekawa ciekawa - polecam warto sprawdzić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zlosnicazla 0 Napisano Luty 8, 2017 A to tylko angielski czy inne jezyki tez? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Lnianka Napisano Luty 9, 2017 Metoda dziecka to bardzo skuteczna metoda - ja uczyłem się z nią języka niemieckiego także chyba ma zastosowanie do kilku języków aczkolwiek widzę, że do angielskiego jest najczęściej stosowana, może dlatego, że to bardziej popularny język. Szkoda, że nasz polski system edukacji nie przewiduje takich szybkich metod nauki w szkołach... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 9, 2017 Sprawdziłem darmową lekcję enlinado i faktycznie ciekawa firma nauki - zamówiłem już kurs na maila - dam znać jak pozostałe lekcje jak ktoś zainteresowany Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 10, 2017 To wideo oglądałam: https://www.youtube.com/watch?v=Y3-J6V9I6Sk moim zdaniem sporo w tym racji. Nigdy na to nie wpadłąm, ale faktycznie dzieci nie ucza się gramatyki, a jakoś umieją gadać, więc cała teoria wydaje się bardzo logiczna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 16, 2017 Teoria działa jak sam kurs :) Polecam bo naprawdę znacznie łatwiejsza metoda nauki niż w szkołach językowych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość czterolistnaK Napisano Luty 21, 2017 Ojej, co to za wymyślne metody. Wolę raczej dobrą szkołę językową niż coś co się intrygująco nazywa, ale najczęsciej niewiele daje. Chodziłam do speak up i jestem przekonana, że dobry lektor i okreslona metoda nauczania to podstawa. Tak jak w zwykłej szkole przy nauce matematyki. Dobry nauczyciel nauczy każdego, nawet osobę bez szczególnych uzdolnień w tym kierunku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 8, 2017 Warto się rozejrzeć, co proponują w szkołach. Ja myslę, że najlepszą opcją są indywidualne lekcje angielskiego (w Gliwicach mają takie u www.linguastrefa.pl) i też indywidualny dobór metody ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Alicja Napisano Lipiec 16, 2019 Ja chodziłam na kurs nauki języka angielskiego do szkoły języków obcych Cosmopolitan we Wrocławiu. Szkoła oferuję wysoki poziom kursów językowych prowadzonych z wykorzystaniem nowoczesnych metod edukacyjnych. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ŁukaszeQ 0 Napisano Czerwiec 16, 2021 Bardzo ciekawy wpis. Ja bym skromnie dodał z mojej strony dodatkowy kurs online na questfe pl. Gdzie już od 17.06.2021 o godz. 20:00 odbędzie się darmowe szkolenie. Bardzo miłe i profesjonalne jest podejście do ludzi. Ja jestem zadowolony z efektów. Kurs online jest dla dzieci jak i dorosłych. Warto sprawdzić i się przekonać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach