Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego Kobiety poznając partnera zwracają uwagę głównie na pieniądze

Polecane posty

Gość gość
Bzdury to ty haze wypisujesz.

Gość gość
Ja "świeżo" po średnio ambitnych studiach zarabiałam 3500 na rękę, w pracy umysłowej, wiele moich koleżanek ze studiów podobnie. Skończ z tym żalosnym przejaskrawianiem rescator, bo jedynie się ośmieszasz. Dodam że teraz zarabiam lepiej.

Rescator555 dziś W mojej firmie pracują 3 kobiety i dwie z nich poniżej 7 000 netto nie schodzą. Trzecia nie wiem.

Dokształć się. Teorie Freuda są w tej chwili wyłącznie historycznym wkładem w rozwój psychoanalizy. Nikt ich nie traktuje jako obowiązujących, bo to były wypociny kolesia, któremu nie stawał i obsesyjnie myślał tylko i wyłącznie o tym. A ja nie mam problemu ze swoją kobiecością, wprost przeciwnie, tatuaże też mają służyć podkreśleniu jej w odpowiedni sposób. Miłej lektury.

Czego ma dowieść fakt, że Twoje znajome nie mają pracy? Jedni ludzie zarabiają dobrze, inni kiepsko. To... normalne.

Gość zawsze    szczery
rozwój mentalności rescatora zatrzymał się jakieś 20 lat temu, od tego czasu ten cap swoim maluczkim ograniczonym móżdżkiem nie przyswaja wielu zmian jakie w tym czasie zaszły, więc co się dziwicie :)

Gość gość
To skąd Freud miał dzieci skoro mu nie stawał co?

Gość gość
Rescator555 dziś ...Wlasnie pisze o ludziach mlodych czy w srednim wieku... Oni wciaz zebrza o pomoc u swoich rodzicow, mimo, ze pokonczyli trzydziestke i maja juz dzieci... x To tylko świadczy o środowisku, w którym obracasz się na codzień. Swój ciągnie do swojego. W tym przypadku niedojda przyciąga inną niedojdę i razem sobie na świat narzekają :P. x ...corka moich znajomych po uniwerku, a jakze znalazla prace w schronisku gorskim.... x Nawet nie wiesz debilu, dla ilu osób, taka praca jest spełnionym marzeniem i sposobem na życie :). Nie wszyscy chcą zdychać w korporacjach. x ...Inna wlasnie wyrzucaja z banku, bo redukuja 2000etatow... x W którym zarabiała dwa razy więcej od ciebie :P.

Rescator555 dziś Tego, że istnieją kobiety, które zarabiają więcej, niż sklepowa. Ty zaś dowodzisz, że nie istnieją. By dowieść Twojej tezy, trzeba byłoby przebadać wszystkie kobiety na świecie. By dowieść mojej, wystarczy jeden przypadek. Wygrałem ;) Do tej mediany liczą się także męskie zarobki. BTW one nie zarabiają super. Moja kuzynka kilka lat temu zarabiała od 9000 wzwyż. A super zarabia zapewne Doda, Ewa Minge czy inne znane osoby.

Gość gość
"Oni wciaz zebrza o pomoc u swoich rodzicow, mimo, ze pokonczyli trzydziestke i maja juz dzieci" "corka moich znajomych po uniwerku, a jakze znalazla prace w schronisku gorskim. I to tylko na pol roku, na zastepstwo. Inna wlasnie wyrzucaja z banku, bo redukuja 2000etatow. A skonczyla matematyke z wyroznieniem" x idiota myśli, że jego jednostkowe przykłady coś zmienią :D ty znasz pojedyncze przypadki, a tutaj wypowiadają się ludzie 25-35 (w tym ja) którzy sami dość niedawno studiowali, mają znajomych w swoim wieku i wiedzą lepiej jak teraz wygląda sytuacja młodych ludzi, niż ty studiowałam typowo babski kierunek, miałam multum znajomych, a zadna moja znajoma nie pracowała po studiach w biedrze czy w maku, więc nie wiem o czym ty pier/dolisz jedynie w czasie studiów część pracowała w galeriach. ale tam są lepsze warunki i zarobki niż przy kasie w biedrze czy lidlu. no i wymagają ładnej aparycji. jakaś prosta "zosia" ktora nie potrafi się dobrze wysłowić pracy tam nie dostanie, natomiast do spożywczaków, biedronek itd. biorą nawet patolę po gimnazjum.

Gość gość
"Ciekawe dlaczego tysiacy tych wspaniale zarabiajacych kobiet, zwalnia sie ze swojej super pracy, jak tylko dostalo 500+." x Zwalniają to się z pracy patologie, a nie normalne rodziny, debilu :O Żadna normalna kobieta nie zwolni się z pracy w zamian za 500 zł na dziecko czy 1000 na dwójkę. To co podajesz za przykłady to są jakieś niziny i patologie. To, ze sporo kobiet tak postąpiło to dowodzi jedynie tego, że sporo u nas patologii i marginesu, niestety... Moje znajome mimo dodatku 500+ nadal pracują. Tak samo jak i znajome moich rodziców.

Gość gość
Rescator555 dziś ...No, ty oczywiscie obracasz sie na dworze krolowej angieskiej... x Spędzam swój czas z ludźmi, którzy nawet po zawodówce potrafią w Polsce dobrze zarabiać i interesować się czymś więcej od butelki piwa. Ty jak widzę, takiego szczęścia nie masz. x ...Oczywiscie kretynko, podobnie jak praca w Macu. Albo w pensjonacie na Kaszubach. Bo podawanie herbaty i bigosu to nobilitacja, a hamburgera to juz obciach oczko.gif ... x Po co rozmawiać z człowiekiem tak ograniczonym, że nie jest w stanie zauważyć różnicy między pracą w górskim schronisku, a pracą w McDonaldzie. Widocznie tępak korzystał tylko z tego drugiego :(. x ...I piec razy wiecej od ciebie, ksiezniczko z Koziej Wolki... x Jestem dziwnie pewna, że moje zarobki są dla ciebie tylko marzeniem (i do końca twojego marnego życia nim pozostaną :D ).

Gość gość
haha, nie dość że kretyn rescatorek podaje jakieś jednostkowe przykłady to jeszcze obraca się wśród patologii :D ale czego się spodziewać po kimś kto sam utrzymuje jakąś głupią, niezaradną babę od ponad 20 lat i jeszcze się tym szczyc***ewnie jak przyjdą do niego jakieś pary znajomych (gdzie kobieta pracuje) to głupio mu, że ma takiego kocmołucha w domu

Gość gość
"dlaczego setki tysiecy z was gowniarzy wyjechalo i wyjezdza na zmywak do Anglii" x Dlatego ty tępy dziadzie, że w UK mają 6 razy tyle robiąc to samo co tutaj,. dlatego to się opłaca, dotarło? Jeśli tu mają 2, 3 czy 5 tysięcy to tam zarobią pięciokroć tego. Poza tym nigdzie nie nauczysz się języka tak dobrze jak przebywając na co dzień wśród ludzi którzy się nim posługują. No i opieka zdrowotna jest lepsza, nie trzeba stać w kolejkach, a ludzie tolerancyjniejsi. Nie tylko z powodu kasy ludzie wyjeżdżają, ty tepy łbie.

Gość gość
rescator to jest tak ograniczony debil, ze aż mi go żal :(

Gość gość
"Kretynka mysli, ze zaklinanie rzeczywistosci cos zmieni." x tylko ty tu zaklinasz rzeczywistość debilu :D i na ero i na ogólnej każdy się z ciebie śmieje, wręcz uchodzisz za trolla, sam pewnie dobrze wiesz, że nie masz racji, ale dalej będziesz szedł w zaparte, bo jesteś durnym, sfrustrowanym, agresywnym dziadem, który nie może pogodzić się z duchem czasu, ot co ale miłego wylewania frustracji dalej :)

Rescator, ale co miliony ludzi wyjeżdżających za chlebem (ludzi obojga płci, w różnym wieku, dodam) ma do tez z tego tematu, że rzekomo młodzi mężczyźni oraz młode i starsze kobiety kiepsko zarabiają, a starsi faceci - świetnie?

Gość gość
Wiesz co jest "zaklinaniem rzeczywistości"? Wiesz co? Pieprzenie, że np. każdy facet może zarabiać w polsce 10 tys - a kiedyś widziałam, ze napisałeś coś takiego- hahaha! :D W kraju gdzie najniższa krajowa wynosi niecałe 1500, a średnia ok. 3000, idiota twierdzi, że każdy facet mógłby zarabiać 10 tys. - trzymajcie mnie :D Chyba polska pomyliła ci się z anglią czy norwegią... :D To jest dopiero zaklinanie rzeczywistosci i snucie fantazji... Tyle u nas to zarabiają np. biznesmeni, dyrektorzy banków czy szpitali lub lekarze na dobrych kontraktach. Pieprzy takie farmazony i dziwi się potem, że mają go za trolla. Kompletnie odrealniony od rzeczywistości, jak i większość jego "teorii".

Gość gość
Ludzie w dojrzalszym wieku też wyjeżdżają za granicę. Całymi rodzinami. Nie tylko młodsi i nie głównie kobiety, więc nie wiem o co ci chodzi. Brak ci argumentów, więc chwytasz się byle bzdury, byle tylko odszczekać swoje.

Gość gość
zawsze szczery dziś rozwój mentalności rescatora zatrzymał się jakieś 20 lat temu, od tego czasu ten cap swoim maluczkim ograniczonym móżdżkiem nie przyswaja wielu zmian jakie w tym czasie zaszły, więc co się dziwicie x To się nigdy dotąd chyba nie zdarzyło, ale właśnie ma miejsce: zgadzam się z zawsze szczerym w całej rozciągłości.

Gość gość
Czy po tych postach ktoś jeszcze wątpi w postępujący kretynizm Rescator555 :P ?

Gość gość
nikt :)

Gość gość
I teraz oczywiście idiota będzie się wypierał, choć pisał, że każdy rozgarnięty facet byłby w stanie w polsce zarabiać 10 tys. co jest oczywistą bzdurą.

Gość gość
Rescator555 dziś Tym postem potwierdziłeś, że jesteś ŚMIECIEM, który niczego w życiu nie osiągnął. Tylko taki szmaciarz jak ty, albo narzucony przez partię szef spółki skarbu, pakuje się w majtki swojej sekretarki. Normalni ludzie nie szukają sobie w ten sposób kłopotów :D.

Gość gość
Biedny ten Rescator555 :(. Robi z siebie coraz większego kretyna, a i tak nie dorówna takim gwiazdom, jak Przemuś, czy Filipcio :P.

Gość gość
"już pomijając to, że pewne grupy jak adwokaci, lekarze, profesorzy itd. (prawie) zawsze szukają partnerki na podobnym stanowisku lub przynajmniej o podobnych zarobkach. ..<< Tak, pewnie. Profesorzy romansuja z innymi profesorkami ( a nie z mlodymi asystentkami), lekarze z lekarkami a nie z pielegniarkami, dyrektorzy z dyrektorkami inych firm, a nie z sekretarkami. A swistak siedzi i zawija w sreberka oczko.gif ." x guzik to ma do tematu, temat jest o związkach/małżeństwach, o szukaniu partnerki na żonę, romanse czy jakieś przygody na boku gooowno mnie obchodzą i tak, lekarze akurat romansują z lekarkami - moja mama pracowała w 3 szpitalach i taka sytuacja akurat nie należy do rzadkości, a ty znowu udowadniasz jak bardzo mało wiesz, a się wymądrzasz, żyjesz jakimiś nieaktualnymi stereotypami, podstarzały wapniaku

Gość gość
ty g****o wiesz i z każdym tematem robisz z siebie coraz większego debila a "młodą siką" to jest twój bachor, a raczej bachorzyca, której kazałeś zrobić aborcję ja jestem po 30-stce

Gość gość
"udowadniala mi, ze dostajac 500+ i kilkaset zlotych almentow na bachora, jest niezalezna i facet nie jest jej potrzebny." x i akurat miała rację, bo 500+ jest od państwa, alimenty często też są z funduszu :P