Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Oleje silnikowe ankieta

Polecane posty

Gość gość

Na co zwracanie uwagę przy zakupie oleju silnikowego Na jakosc Na cenę. Czy jeżeli mielibyscie do wybóru olej z niemieckiego rynku to kupulibyscie nawet jakby był droższy o ok 30 zł od oleju z rynku polskiego.

Gość PrzemexIOI
Na oleju nie ma co oszczędzać, bo przecież chodzi o auto, które powinno służyć bez szwanku. Ja patrzę na to co kupuje, bo mam samochód, którego nie planuje sprzedać w najbliższej przyszłości, co więcej chcę nim jeździć latami nawet. Od dłuższego czasu używam oleju Castrol do diesla i jest ok, nic się złego nie dzieje. Sam nie wiem jak bym miał oleje porównywać, ale ten doradził mi kumpel i w sumie tylko dlatego go mam, ale jest ok. Wejdź sobie na jakiś sklep z częściami i akcesoriami i poszukaj, porównaj, również cenowo, może na jakieś opinie trafisz. Ja olej zamawiam ze strony http://www.olejarz.pl/4-oleje-silnikowe Może tam natrafisz na jakiś dobry dla swojego auta olej. Pzdr

Gość gość
Teraz podobno najlepszą stabilnością termiczną mogą się pochwalić oleje Neste. Kupuję z olejeklimowicz.pl. Trafiłem, bo mieli sporo fajnych poradników, jak dobrać olej syntetyczny, nawet do starszych układów napędowych.

Gość gość

W Polsce też można znaleźć oleje silnikowe wysokiej jakości. Osobiście polecam wam w tej sprawie skontaktować się z firmą www.ma-ta.pl Jest to bardzo dobra hurtownia olejów silnikowych, która posiada produkty wysokiej jakości.

Gość prawi 124

im tanszy tym lepszy . Nie ma sensu przeplacać . 

Drogie oleje sa dobre do drogich  sportowych aut za 500 tys zł.