Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dash Rysiu

2 dni pisania na gg z kafeterianka także mi zazdroscicie? pytam serio

Polecane posty

Gość gość
Rysiek chyba osiągnąłeś już szczyt debilizmu :D

Gość gość
oho, następny przychlast sie pojawił i pewnie tak ze 4 tematy stworzy, założę się :D

Gość gość
:D

Gość Tajemniczy_chłopak
Na dawnym GG to miliony odpisywały ;3 tylko trzeba być nieźle p*****lnietym żeby zakochać się przez dwa dni :D :D

Gość gość
A co to jest gg

ja już na kafe jak z nią pisalem poczułem coś, a przenieslismy sie na kafe aby nikt mam nie przeszkadzał i abysmy mieli prywatnosc, myslalem ze z tego cos wymiknie, poczatek czegos pieknego

Gość gość
Tajemniczy_chłopak dziś x on sie nie zakochał tylko f!ut mu stanął i myślał ze sie zakochał :O Czyli nic nowego no.

wlasnie ze nie stanał, tylko poczułem w serduszku zakochanie tak zakochanie nie zauroczenie

Gość Tajemniczy_chłopak
:D leże

wiecie co to jest milosc od pierwszego wejrzenia? ja to poczułem w jej pierwszym poscie juz to ze moze byc idealna dla mnie

Gość Tajemniczy_chłopak
Od pierwszego włożenia? Wiem ;3 Od pierwszego wejrzenia i poczuł w pierwszym poście :o hahaha

tak bo z jej opisu zobaczyłem siebie i jak popisalismy chcwile to poczułem ze to moze być moja przyszła zona a potem jeszcze na gg sie w tym utwierdzalem

Dash Rysiu dziś no pochwalcie sie z iloma dziewczynami z kafe pisaliscie prywatnie? - czterem maila dałem i z mniejszymi lub większymi przerwami i obsuwami pisaliśmy przez wiele miesięcy.

no dobra ale zalozny ze jestes jednym z tych bardziej ogarnietych tutaj mowie o typowych prawiczkach bez prawa jazdy

Rysiu, to jest prowokacja, czy Ty masz spore problemy emocjonalne? Bo ja mam partnera, z którym rozmawiam w realu i piszę smsy. Czasem wspólnie gotuję, chodzę do restauracji / kina / na basen / na bilard / na rower. Kogoś, kto jest mi wsparciem i inspiracją. A rozmowy z kimś nigdy nie widzianym są przede wszystkim mierzeniem się z własnymi wyobrażeniami. BTW nie czuję się od nikogo lepszy z tego tytułu, że z kimś stąd pisałem prywatnie (z 3 czy 4 facetami też zresztą).

Rysiu, tak naprawdę nikogo stąd nie znasz. Na dziale erotycznym są dojrzali (w tym emocjonalnie) ludzie po 40-tce, którzy mają rodziny i wpadają... pożartować.

ja tu pisze co mysle aktualnie, a że codziennie pisze o kafeteriance i ją kocham skad te tematy. nie wiem czemu tak mimo iz znalazlem sobie dziewczyne z ktora uprawiam sex ale mimo tego nadal mysle o kafeteriance nawet w czasie sexu. I tego nie ogarniam. Myslalem ze jak pokaze jej co osiagnelem to do mnie sie odezwie

a nie jest to tak ze w pewnym wieku prawo jazdy sex i kasa sa rzeczami normalnymi? a jak ktos tego nie posiada to znaczy ze cos z nim nie do konca jest okej

z kafeterianka pisalem sporo przez te 2 dni i to wystarczyło aby zobaczył w niej osobe idealna dla mnie bo była odzwierciedleniem mnie jaki jestem naprawde, a jestem inny niz na kafe. poczułem ze to ona jest ta moja drugą połówka i przez naczoną dla mnie, strata jej boli, a szczegolnie ze nie powiedziala czemu odchodzi tylko nagle przestala odpisywac

Dash Rysiu dziś Nie kochasz jej, bo jej nie znasz. Mało też wiesz o tym jak działają kobiety. To, że ktoś nie ma pewnym wieku prawka / kasy / sexu nie oznacza, że jest przegrańcem życiowym. Może mieć kierowcę / stracić duże pieniądze (a potem je odzyskać) / być księdzem. A nawet jeśli ma jakieś problemy, wciąż może zmienić swe życie.

jak jej nie kocham? to czemu nadal o niej pamietam po 7 miesiącach? mimo iz pisalismy tylko 2 dni

Dlatego, że masz problemy psychiczne. I jeszcze dlatego, że nie udało Ci się jej poznać. Poznałeś mały jej skrawek - dokładniej część (niekoniecznie prawdziwego) obrazu, który zechciała Ci pokazać. I od pół roku resztę dopowiadasz sobie w myślach i wyobrażeniach. Rzadko kto może konkurować z wyobrażonym ideałem.