Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bruno Shatyn

Kaczka na taczkę... archiwum 27

Polecane posty

Gość gość
Normalnie mendom trzeba rzucac ich slowa w twarz, inaczej udaja glupa i krzycza "dowody"!! :)

Gość gość
gejowy to niby shatan? buhahahahahahahaha

Gość gość
Pytanie nadal aktualne. Agatka teraz się łasi, ale może przeprosiłaby za swoje obleśne pomówienia bez żadnych podstaw?

Gość gość
zzołzaaa dziś Zobaczcie sobie filmik to szczęki wam opadną smutas.gif ((( Patryk Jackowski niemoralna propozycja Misiewicza you tube > to niesamowite, skandal!!! przypominam sobie, że za czasów Leppera wicepremiera w Rządzie Kaczyńskiego juz wtedy się mowilo o homo niewiadomo prezesa PiS?!

Gość gość
gość dziś x hmmmm ten Patryk Jackowski to chyba nie kłamie, bo przeciez gdyby kłamał to może odpowiadać za swoje kłamstwa w sądzie i na pewno zdaje sobie z tego sprawe :P

Gość gość
gość dziś Wszyscy brali kredyt z pelna swiadomoscia.. niektorzy poprostu byli bardziej zachlanni i chcieli na nim zarobic .A kto podpisywał umowy ,kaczor?Byli cwani,kto ma teraz za nich spłacać?Chyba wiedzieli na co się decydują podpisując cyrograf.Jak ktoś przerżnie na giełdzie kasę to tez państwo ma mu zwrócić!? > ale pieprzysz pisowski hejterze. banki niedojdo pisowska namawiały ludzi a przede wszystkim tych ktorzy nie mieli zdolności kredytowej do brania kredytów w frankach. nie wiem jakie to cwaniactwo , że ktoś chce miec swoje mieszkanie a nie mieszkać na stancji z rodzina czy kątem u rodzicow.

Gość gość
Akurat pisior ma racje. Nikt nikomu pistoletu do glowy nie przystawial. Kazdy dorosly powinien tez rozumiec czym jest kurs waluty i zwiazane z tym ryzyko.

Gość gość
A kto podpisywał umowy ,kaczor? X tu akurat trafiłeś Koziołku Matołku jak kulą w płot. Kaczor zyje jak król za nasze podatki i to jest skandal! nie ma pojecia na co skazane sa rodziny, ktore każdy grosz musza liczyć i życ od 1-go do pierwszego ... :( (((

Gość gość
gość dziś Akurat pisior ma racje. Nikt nikomu pistoletu do glowy nie przystawial. Kazdy dorosly powinien tez rozumiec czym jest kurs waluty i zwiazane z tym ryzyko. >>> masz takie samo pojęcie o życiu jak twój pisowski guru co niektorzy własnie mieli przystawiony pistolet do glowy, dla nich to była decyzja życia lub wegetacji. a trudno byc jasnowidzem w naszym kraju i przewidywac co bedzie za 20 lat, bo jak dotychczas cały czas obywateli sie oklamuje , że bedzie lepiej ... a zyje się coraz gorzej

Gość gość
Jaki mieli pistolet przystawiony do glowy? Nie masz zdolnosci? Mieszkasz dalej z mama. A jak masz jaja to sobie ryzykuj z kursem walutowym. Mogles tez wziac wklad wlasny i pojsc do kasyna. Trafiasz kolor kilka razy z rzedu i masz mieszkanie. Nie trafiasz to idziesz do domu i mowisz ukochanej ze sie nie udalo. A ludzie w zlotowkowych nadal maja wiecej wplacone do tej pory niz frankowe cwaniaczki i jakos nie placza z tego powodu.

Gość monaa lisa
PISowski przekręt wyborczy dzisiejszą wypowiedzią Kaczyńskiego zmaterializował się. Aby dorwać się do waaadzy PIS obiecywał jak okazało się ''kiełbasę wyborczą'' i ''kaktus rosnące na dłoni''. PIS i Duda w kampanii wyborczej jak mantrę powtarzali że możliwe jest przewalutowanie kredytów bankowych po kursie z dnia zaciągnięcia kredytu frankowego bez demolki finansów publicznych i własnie m.in. dzięki głosom frankowiczów i Duda i PIS wygrali wybory. Jak czujecie się teraz frankowicze? Szczerze mówiąc to wam nie zazdroszczę, uwierzyliście w 'dobrą zmianę' a 'dobra zmiana' was olała

Gość gość
Kurs obcej waluty zawsze ciezko przewidziec w perspektywie 20 lat. Trzeba byc debilem zeby tego nie rozumiec.

Gość gość
gość dziś Kurs obcej waluty zawsze ciezko przewidziec w perspektywie 20 lat. Trzeba byc debilem zeby tego nie rozumiec. x hehehe nie kazdy jest taki mooondry ja ty hehehe

Gość gość
gość dziś x ten filmik jest dowodem na to, kto ma szanse na stanowiska dobrze płatne w rządzie PiSu. to nie jest budujace

Gość gość
monaa lisa dziś xx A ty byłaś niedorozwinięta, jak większość obywateli i nie wiedziałaś o tym, bo tak trudno było się tego domyśleć, że facet z obsesją władzy zrobi wszystko by ją dostać i zrobi wszystko by jej nie stracić ponownie. Przecież wiadomo, że ludzie, którzy wykorzystują śmierć ukochanego brata do walki politycznej mają nieskazitelną moralność i etykę. Wesołej zabawy, bo ta się dopiero zaczyna.

Gość gość
Kolizja kolumny rządowej przewożącej premier Beatę Szydło W Oświęcimiu tuż przed godz. 19 doszło do wypadku samochodu, w którym jechała Beata Szydło. Premier jest potłuczona, przechodzi rutynowe badania w szpitalu w Oświęcimiu. Dwóch funkcjonariuszy BOR odniosło obrażenia. > No niestety to seria wypadków z udziałem rządzących. :(

Gość gość
gość dziś gość dziś Kurs obcej waluty zawsze ciezko przewidziec w perspektywie 20 lat. Trzeba byc debilem zeby tego nie rozumiec. x hehehe nie kazdy jest taki mooondry ja ty hehehe x Mysle, ze wiekszosc ludzi jest taka madra :)

Gość gość
Seria wypadków rządzących: Wypadek Szydło nie jest odosobniony. W marcu ubiegłego roku na autostradzie A4 w limuzynie Andrzeja Dudy pękła tylna opona. Samochód zsunął się do rowu, jednak nikomu nic się nie stało. Podczas listopadowej wizyty w Izraelu kolumna rządowa z Beatą Szydło uczestniczyła w kolizji na autostradzie w okolicy Jerozolimy. Trzem osobom trzeba było udzielić pomocy medycznej, ale nikt nie odniósł poważniejszych obrażeń. 26 stycznia kolumna samochodów BOR z ministrem Antonim Macierewiczem brała udział w karambolu pod Toruniem. Przy zjeździe z autostrady samochody z kolumny ministra uderzyły w stojące na światłach czerwonych pojazdy.

Gość gość
no i podczas powrotu z wizyty w Anglii, samolot z premier byl przeciążony i tylko dzięki interwencji pilota samolotu nie doszło do katastrofy

Gość gość
gość dziś x ooo to ci nowość nie wiedziałam , że przeciętny obywatel jest tak dobrze zorientowany w kursie walut i to lepiej jak rządzący, którzy maja znikome wiadomości w tej sprawie ;) :)

Gość gość
gość dziś gość dziś x ooo to ci nowość nie wiedziałam , że przeciętny obywatel jest tak dobrze zorientowany w kursie walut i to lepiej jak rządzący, którzy maja znikome wiadomości w tej sprawie oczko.gifusmiech.gif x No jestem zorientowany w kursie walut, co ma piernik do wiatraka? Mysle, ze rzadzacy tez sa doskonale zorientowani w kursie walut. Chociaz przy obecnych rzadach nigdy nic nie wiadomo, moze i rzeczywiscie maja znikome wiadomosci w tej sprawie?

Gość gość
to dzieki mnie ,pis wygrała wybory przez 6 lat hejtowałem w internecie pokazywałem jakie okradali polaków i teraz cba ma pełno roboty platforma okradała a sedziowie brali przykład i okradali sklepy Sędzia z Wrocławia ukradł w sklepie pendrive'y za 2 tys. zł

Gość gość
Przeprosilas glupia cipo za bezpodstawne pomawianie?

Gość gość
to mnie zastanawia jak chodzi o wypadek kolumny z premier premier nic sie poważnego nie stalo, ale zostanie przetransportowana helikopterem do szpitala w W-wie

Gość gość
gość dziś to mnie zastanawia jak chodzi o wypadek kolumny z premier premier nic sie poważnego nie stalo, ale zostanie przetransportowana helikopterem do szpitala w W-wie xxxx takie są procedury. Gdyby to była twoja matka, to też byś chciał dokładnych badań.

Gość gość
A ty od kiedy znasz procedury?

Gość gość
gość dziś A ty od kiedy znasz procedury? xxxx od zawsze.

Gość gość
inna sprawa to kierowca BORu dał d**y. Ja, jak zawsze walę prosto w ryj i nie uciekam na bok. Miałem już takie przypadki i nigdy na bok nie uciekałem. Kierowca BORu to mosiek.

Gość gość
racja. Wywalić dziada

Gość gość
a młodemu kierowcy odebrać prawo jazdy.